Till dig som håller på att tappa modet – och kort för veckan

Oj – vilken tydlig vägvisning jag fick nu, när jag skulle börja med korten för veckan. Jag hade tänkt att kanske skriva lite om fars dag, och om alla som faktiskt inte har en far att fira, oavsett anledning. Men jag fick så tydligt till mig att det finns någon eller några därute som behöver tröst och pepp – för att modet och orken håller på att tryta och förloras för alltid. Det här inlägget är till dig.

Det är så lätt att ge råd, att lägga upp några väl valda klyschor i sociala medier – om att orka och om att välja bort det som är negativt och som påverkar oss på fel sätt. Det kan vara så oerhört svårt att följa dessa råd, och att till och med följa sina egna råd. Det är lätt att ramla ner i ett mörkt hål och bara känna tomhet och fråga sig: vad är meningen med allt detta?

Jag lägger ofta upp kloka ord, för att jag gillar dom jag lägger upp, och för att jag ibland tänker att de kan göra skillnad för någon. Eller ses som ren underhållning i flödet på sociala medier. Jag vill bidra med positiva saker, och jag försöker att alltid leva som jag lär. Ibland går det strålande, ibland – not so much. Som för oss alla antar jag. Vi har alla saker som vi brottas med, saker som händer – stora och små – som påverkar oss och får oss att ifrågasätta mycket. Igår fick jag veta något om en vän som jag aldrig trodde skulle kunna hända den vännen. För att jag kanske trott på bilden som förmedlats på Facebook, för att jag kanske aldrig förmått mig att ställa frågan om hur det är. På riktigt. Jag vill bli bättre på det, att våga ställa frågorna som går in i hjärtat. Jag vet att jag kan, att jag har förmågan att göra det – men jag vet också att det kan bli oerhört jobbigt och av respekt för andra så försöker jag att anpassa mina tillfällen när jag verkligen frågar med hjärtat. Önskar att jag kan göra det oftare. Jag tror att det är anledningen till att jag det senaste året kämpat på med min Soul Coach-utbildning. Som Soul Coach kan jag ställa alla de frågor som berör, och motparten är beredd på just det. Det ser jag fram mot.

Just nu är jag i en tid i min utbildning då jag letar efter övningsklienter. Om du verkligen har något som du kämpar med så får du gärna höra av dig på mailen. Soul Coachning är inte livscoachning. Jag löser inte dina problem, eller lär dig söka jobb eller tränar dig i att våga prata inför folk. En Soul Coach hjälper dig att upptäcka din inre röst, hjälper dig att se att du redan är helt komplett och perfekt. Tillsammans upptäcker vi det hos dig som klient. Om du vill bli testperson för detta så skicka ett mail, det handlar om ett samtal och det kan ske i Gårdshuset eller på messenger/Zoom. Det jag vill ha av dig i utbyte är att du utvärderar samtalet i text och godkänner att mina lärare får kontakta dig. Så – om du känner att du har något som du och din själ behöver – maila på sara @ karmaklubben.se och skriv “Soul Coach testklient” i meddelanderutan. Jag behöver några stycken så om du känner att jag passar för dig – hör av dig! DET ÄR REDAN FULLT!

Update: Alltså – jag trodde inte att det skulle vara så stort intresse, men det sa bara smack på min mail. Istället för att säga nej till någon så väljer jag att stoppa här, klockan 11.53 på söndagen. Kanske återkommer jag med mer behov men just nu är det helt fullt med klienter.

Och så var det korten för veckan – de fortsätter på temat och idag kom alla kort omvänt:

Yttersta domen (omvänd)
Har du en känsla av förlust av något slag så är det inte konstigt. Det här kortet handlar precis om det. Känslan kan vara kombinerad med andra obehagliga känslor som olust och skam och självförebråelse. Du kanske går och ältar något och tänker att du borde ha gjort så eller så istället. Nu behöver du verkligen hitta styrkan i dig och inte ge efter för den där önskan att ge upp och strunta i allt. Du kanske behöver göra ett val, fatta ett viktigt beslut som du drar dig för? Det kan du behöva göra för att komma vidare. I alla tankar som snurrar kan funderingar kring livsval och livsvägar komma upp. Valde jag rätt? Har jag gått fel väg? Det kan handla om relationer eller arbete främst, men även om andra saker. Det är inte för sent att byta väg. Nu är en tid då du verkligen behöver lyssna på din inre röst och på ditt hjärta. Om du har vänner som du litar på – rådfråga dom. Och ta till dig detta: Det går att ändra på saker som skaver. Sluta tänk negativt om dig själv. Du kan, du orkar. Du är värd det fina och bra som finns där framme.

Måttfullhet (omvänd)
Omvänt så berättar det här kortet att du kan befinna dig i en obalanserad tid. Kanske känner du dig stressad och pressad – allt och alla runt dig vill ha något från dig och du känner att du inte räcker till. När du känner så är det extra viktigt att du noga överväger alla dina beslut. Det är lätt att begå misstag i beslut när pressen är för stor. Dra dig tillbaka lite och fundera – du måste inte alltid svara direkt. Detsamma gäller dina egna tvivel och funderingar. Ta inga förhastade beslut, fundera och väg för- och nackdelar mot varandra. Följ ditt hjärta och lita på dina känslor.

Översteprästen (omvänd)
Oj – ja, även detta kort följer temat idag. Omvänt så medför Översteprästen oreda och ibland förvirring. Andra runt dig kan få dig att ifrågasätta dig själv och dina känslor och värderingar. Var lite på din vakt, för det kan lätt bli så att du dras med i något som egentligen inte är du.
Detta kort handlar en del om relationer och förbindelser – du kan uppleva att någon relation skakar just nu och detta kort uppmanar dig att verkligen fundera över de relationer som känns osäkra och som gör att du känner dig mindre. Vem vill du vara och hur vill du vara? Vem och vad ger dig kraft och kärlek och vad av allt du har runt dig är värt att kämpa för och spara? Vad kan du sortera bort? Den här tiden är nödvändig för dig, för den kan ge dig den där puffen i ryggen – som gör att du kanske väljer en ny väg, som är den rätta för dig. Och vilken väg som är DIN – det kan bara du veta.

Oj, vilka kraftfulla kort idag, jag skulle kunna skriva hela dagen i den här energin men det ska jag undvika. Ingen av er skulle orka läsa en timslång predikan om den sanna vägen…
Jag hoppas att korten denna vecka talade till dig om du behövde just detta. Nu ska jag ta tag i den här söndagen – jag har så sköna rutiner på söndagsförmiddagar, jag gör korten för veckan, skriver till er, och lyssnar på veckans Soul Coachlektion. En så tacksam påfyllnad av energi. Jag hoppas ni får en fin söndag – och som vanligt blir jag glad om ni gillar mig i sociala medier – alla länkar och kontaktuppgifter till mig finns på min hemsida. Där kan du som vanligt också läsa mer om vad jag kan erbjuda dig om du vill och känner att jag är rätt för dig.

Namaste,

6 thoughts on “Till dig som håller på att tappa modet – och kort för veckan

  1. Just de funderingarna om vad som är min väg, var ska jag vara,och hoppet som håller på att ta slut, orken som snart inte finns längre – allt du skrev idag gick rakt in i hjärtat. Tack ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *