Novembermörker – och kort för veckan

Vad gör ni för att mota bort mörkret? Som det känns nu så räcker det liksom inte att tända ljus och mysa i bästa instagramstil – mörkret tränger in överallt, i både kropp och själ – och får iallafall mig att längta till sängdags redan vid skymningen (som ju infaller vid eftermiddagskaffet typ).

Jag tycker ärligt att det blir värre för varje år – det här halvåret av mörker. Det är såklart så för de flesta tror jag – eller hur känner ni? Kan ni hitta den där myskänslan i novembers eviga mörker?

Hur som helst – jag har haft så fina klienter i huset den senaste tiden och ser fram mot de bokningar som ligger framför mig. Det är väl kanske något positivt vad gäller mörkret – det blir så himla mysigt i Gårdshuset när vi tänder ljus och bjuder in alla de fina energier som bara väntar på att få vara med oss där.

Det är som att huset liksom omskapar mörkret till något tryggt och varmt – en stund av vila och ro i en stressad vardag. Alla som kommer till oss i Gårdshuset känner av det där lugnet. De flesta säger att det är så skönt hos oss, och att de vill stanna kvar. Inte öppna dörren och gå, bara vara i lugnet. Det är en så fin känsla.

Ni ska få lite kort idag också såklart – jag blir så glad när Eremiten dyker upp, för det är verkligen mitt favoritkort. Det är lite som med kristaller eller änglar – vi har nog alla en favorit, som vi dras till och känner mer för. För mig är det Eremiten, akvamarin och Metatron – hur är det för dig?

Eremiten:
Efter en tid av stress och aktivitet så är det nu dags för dig att ta ett steg tillbaka och varva ner. Den här tiden som varit har säkert varit både rolig och jobbig – och du har kanske inte lyssnat tillräckligt på din kropp när den säger att du ska sakta ner lite på farten.
Nyckelorden för det här kortet är reflektion, avskildhet, söka stillhet, återhämtning – och det är precis vad det är läge för nu.
Ge dig själv tid och utrymme för reflektion, du behöver stilla dig för att kunna höra ditt hjärtas röst och önskan, utan den här pausen är det lätt att du bara rusar på, utan plan, utan tanke. Risken finns att du stöter på hinder, tvingas stanna upp och inse att du borde valt en annan väg för länge sen.
Om du känner dig rådvill så är det en bra tid att gå till en mentor eller person som du litar på, och be om råd. Men kom ihåg att du själv ändå i slutändan ansvarar för dina beslut och dina val.
Din inre sanning och din inre röst behöver få lite utrymme nu. Och om du nu känner att: skit också, det borde jag ha tagit tag i för länge sen – så är du inte ensam om det. Det är inte försent – ta den här dagen och gör en plan för hur du ska kunna sakta ner på farten – och hitta en plats för lugn och stillhet.

Den hängde (omvänd)
Det blir en liten tankevurpa när det här kortet kommer omvänt, för vid första anblicken så känns det ju rätt. Men faktum är att det här kortet kommer med en liknande uppmaning som Eremiten. Den hängde visar på nya perspektiv, vikten av att avvakta och ha tålamod. Att ta ett steg tillbaka och se på situationen med tillit.
Omvänt säger kortet att det nu är dags att ta tag i saker som du låtit vara eller som du låtit hänga i luften. Du behöver vara uppmärksam på att de beslut du fattar nu görs med försiktighet och eftertanke. Det är inte en tid för snabba beslut. Du har kanske redan känt att du behöver eller önskar dra dig tillbaka lite – och det är en helt naturlig känsla med det här kortet. Lyssna på ditt inre, ta inte saker för givna, släpp kontrollen och hitta tilliten till att det blir som det ska.
I känslan av acceptans och tillit kan vi hitta lugnet, och i lugnet hittar vi utveckling. Det är en kedja där alla delar behöver vara lika starka för att kedjan ska hålla över tid. Du kan inte köra på och slarva med din återhämtning – då brister kedjan.

Rättvisa (omvänd)
Det här kortet kommer med en varning till dig – att det spelar ingen roll hur du kämpar mot din inre röst och ditt sanna jag – du kommer att kastas tillbaka till ruta ett varenda gång du försöker med något som strider mot din inre sanning.
Det kan visa sig att du behöver fatta beslut som känns svåra och jobbiga – men du kommer att hitta dina svar – du har allt inom dig och du behöver inget mer egentligen.
Att vara sann mot sig själv är den enda vägen fram, och du kan behöva fundera över hur du förmedlar din inre sanning till andra. Och framför allt – hur du hittar modet och tilliten till att gå din egen väg. Vad är rätt och sant för dig?

Oj vilka fina kort idag – jag tror att många med mig kan lära sig en hel del av dagens läggning. Jag vet iallafall att jag kört på rätt hårt, och slarvat med både stillhet och reflektion. Ska skärpa till mig.

Hoppas ni har en fin söndag och att veckan blir bra för er alla. Som vanligt blir jag superglad om ni kommenterar, delar och gillar – det betyder så mycket. Jag vill också att ni ska veta att jag verkligen blir så varm i hjärtat av era kommentarer och mail – det är ju på grund av det som jag gör dessa läggningar på söndagar. När ni berättar hur mycket de betyder för er och att ni får både stöd och tröst – då blir jag så oerhört glad och tacksam. Så – tack <3

Alla länkar till mina sociala medier och annat finns som vanligt på min hemsida – karmaklubben.se

Kram på er,
Namaste,

8 thoughts on “Novembermörker – och kort för veckan

  1. Tack❤️ Träffar mitt i prick på vad jag känt en längre tid.
    Återhämtning för att orka…
    Lyssna till sitt hjärta..
    Ha en fin vecka ????

    1. Tack snälla för dina budskap. Känner igen mig i det du förmedlar om återhämtning ????????❤️
      Ha en fin vecka ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *