Klockan är 11.11, vad betyder det – och kort för veckan

Tittar du på klockan ofta när den visar 11.11, eller 22.22? Kanske du har en egen speciell tid som ofta dyker upp för dig och du undrar vad det egentligen betyder?

Jag ser ofta frågor som rör detta – och får ofta frågor om det. Likaså om vad djur betyder. Om man ser en fjäril – vad betyder det? Om man ser en orm – vad vill den säga? Jag tänkte vi skulle prata lite om det idag.

Som jag ser det finns det ett par saker som är otroligt viktiga när det handlar om siffror, djur eller fjädrar. Dessa är:
– Får du en speciell känsla i dig att detta är något som är extra viktigt?
– Vad får siffran eller djuret dig att tänka på?

För faktum är – att alla fjärilar är inte budskap från andevärlden, alla fjädrar är inte hälsningar från änglar. Alla siffror har inte en specifik mening – ibland visar de bara helt enkelt tiden. Det är hur DU känner i dig som betyder något.

Så här:
Jag är ute och går, på gångvägen ligger det en svart/vit fjäder. (Fåglar lever ute och tappar fjädrar rätt ofta – det är förmodligen bara så just i detta fallet)

Jag sitter i köket och skriver på min dator. Jag reser mig och går på toa och när jag kommer tillbaka ligger det en liten vit fjäder på min stol. (inga fönster är öppna, var i all världen kom den ifrån?)

I fallet med den lilla fjädern på stolen så undrar jag fortfarande hur den hamnade där. I det fallet kände jag att det verkligen betydde något och i mitt hjärta kände jag att den ville säga till mig att jag inte var ensam, att jag inte var lämnad. Att jag var älskad och omhändertagen. Och – det kändes så himla fint.

Om man blir lite osäker så finns det några böcker som jag själv använder ofta för att få lite vägledning i hur jag kan tänka. Böckerna ger mig en hint om vad tecknet kanske vill säga mig – och kan vara tröst när jag behöver det. Om ni har något djur eller en siffra som ni funderar över – fråga gärna i en kommentar så ska jag slå upp åt er, så många jag hinner 🙂

Det viktigaste är ändå att lita på sin magkänsla, att tro på att den tanke jag får i mig är sann. För ihop med tecknet kommer nästan alltid en tanke – och den är också ett budskap och en vägledning till vad tecknet betyder. Om du ignorerar tanken och istället frågar i en fb-grupp så kan du få hundra andra tankar – som kommer från andras referenser och andras erfarenheter. De är inte dina. Lita på dig. Tro på dig.

Veckans kort kommer här – hoppas de kan vara till hjälp för dig.

Månen (omvänd)
Du kan ha varit i en period av obeslutsamhet och kanske känt dig lite vilse. Den tiden är på sluttampen nu och förändringarna du står inför kan börja formas för dig. Det kan handla om att börja om med något, arbete, bostad eller liknande. Om du känt dig förvirrad kring dina eller andras motiv så kommer det att klarna nu. Du kan gå vidare med en klarare känsla. Du kommer att få din energi åter och du kan känna dig säkrare i vad du behöver för att må bra. Du har närmre till dina känslor nu än du haft tidigare och det gör att du kan se klart på din situation och också se ljuset där framme.

Tornet (omvänt)
Tornet handlar alltid om förändring, omvänt är förändringarna lite mildare än tvärtom. Du har väntat på den förändring du nu står inför och saker och ting börjar falla på plats. Kanske har du haft en tid av osäkerhet och du har inte kunnat förbereda dig för förändringarna som nu kommer – så du behöver hålla huvudet på skaft och ta saker och ting för vad de är när de kommer.
Tornet har en önskan om att genom dramatiska händelser sätta dig i kontakt med ditt sanna jag. När du är sann mot dig själv och din omvärld så kan den här perioden bli en startplatta för något nytt och starkt.

Översteprästen
Det här kortet uppmanar dig att vara metodisk och konkret när du tar itu med de hinder som du möter på din väg. Det är dags att skapa ordning – som att ditt inre är en kökslåda som du organiserar och sorterar. Ta bort det som du inte längre behöver och har användning för.
Vad du än har för utmaningar så vill Översteprästen att du fokuserar och angriper problemen med ett konkret och realistiskt sätt. Det är en bra tid för att bolla saker med en vän eller person som du litar på.
Kortet vill också vara tydlig med att uppmana dig att tysta ditt inre papegojtänk, Lyssna inte på upprepande negativa mantran, för du kommer inte vidare genom att tro på dem.
Du behöver också ta hand om din hälsa bättre – både fysiskt och psykiskt. Det handlar inte om motion och träning enbart, du behöver också vila.

Att arbeta med dessa kort är för mig som att gå till en helig guru i en grotta i berget typ. De talar till mig som en vän – som alltid är brutalt ärlig och sann. En vän som alltid är full med kärlek till mig och alltid har tid att förklara vad jag behöver tänka på och ger mig vägledning i vilken väg jag behöver gå. Jag hoppas att korten ibland talar till er på samma sätt.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin söndag och en bra vecka. Som vanligt blir jag jätteglad om ni som gillar mina inlägg här också går in och gillar mig på Facebook och på Instagram – det betyder mycket.
På min hemsida finns alla länkar, där kan du också skriva upp dig på mitt oregelbundna nyhetsbrev och läsa om vad jag kan erbjuda dig om du känner att du vill det.

Namaste,

20 thoughts on “Klockan är 11.11, vad betyder det – och kort för veckan

 1. Hej! Jag har i många år sett 1111 och 111 överallt! De lixom visar mig att jag är på rätt väg. Men jag undrar vad som står i din bok om dessa nr?

  Kram Madde

  1. Hej Madde! Jag är som du – ser olika versioner av 11 hela tiden och det är verkligen något bra. I boken står:
   11: Stay positive! Your thoughts are materializing rapidly, so you want to ensure positve outcomes by focusing only on the good within yourself, others and the situation.
   111: This number brings you the urgent message that your thoughts are manifesting instantly, so keep your mind-set focused on your desires. Giv any fearful thoughts to heaven for transmutation.
   Jag ser som du dessa siffror som en tumme upp, som en uppmuntran att jag är på rätt väg. Men också som en försäkran om att jag inte är ensam, att jag har stöd och hjälp från universum. Att mina änglar står beredda att fånga mig om jag faller. Det är en fin känsla, visst är det? Kram!

 2. Hej!
  Vad roligt du tog upp det ang siffror 😅 Jag får till mig dagligen olika siffror och samma siffertal kommer tillbaka nästa dag och nästa igen. Jag skrattar så gott åt det och känner in vad universum vill mig när dom visar samma siffror om och om igen varje dag vecka efter vecka. Här är ett axplock av mina siffror jag ser på telefonen, ugnen m.m 14:14, 20:20, 21:21, 999, 666, 19:12 mfl.. Tack för inlägget 🙏

  1. Men precis så, de kommer på telefonen, på micron, på diskmaskin och tvättmaskin – och det kan liksom inte vara slump att de kommer tillbaka hela tiden – förmodligen tills man fattar piken skulle jag tro 🙂

 3. Ofta på nätterna vaknar jag 3:33, och detta oavsett vid vilken tidpunkt som jag har lagt mig.
  Vad betyder det?

  1. Hej Ann-Sofie! Jag kollar 3, 33 och 333 så får vi se vad vi kan hitta 🙂
   3: The ascended masters are helping you – usually this means an master you feel close to. (Kan ju vara Jesus, Buddha eller någon annan sprituell person som du känner tillit till)
   33: You have a strong and clear connection with one och more ascended masters, who have answered your calls and prayers. Keep talking to them, as they´re helping you with your present situation.
   333: You are completely surrounded, protected, loved and guided by the ascended masters

   Wow – du har verkligen skydd och stöd 🙂

 4. Hej !! Ja detsamma för mig, klockan 11.11 kommer ständigt upp men även när jag tittar på klockan, morgon eller kväll visar den kl. 10.40, 22.40 och 07.55, vänder man på dessa visare så blir tiden densamma. Till saken hör att jag är född kl. 7,55!!! Har försökt leta efter vad detta har för mening men har aldrig hittat något svar….

  1. Hej! Vad märkligt med 7.55 – så här står det om 755: You are going through major life changes, which are bringing great blessings into your life.
   7: You are on the right path, and the outcome will exceed your expectations. This number is a sign that divine magic is supporting you and opening doors of opportunity.
   55: This is a period of “out with the old, in with the new”. Welcome these changes, as they bring about new blessings.
   Hoppas det gav något att fundera på 🙂

 5. Hejsan, mina siffror är 222, 2222 och 528 … vad betyder 2:orna och varför förföljer 528 mig? Tacksam för svar! Vänlig hälsning Edina

  1. Hej Edina!
   Siffran 2 står generellt för tillit till änglarnas svar på dina önskningar och böner. Så här står det i boken:
   2: All is fine and will be so. Keep believing. The angels will help you if you ask for their help.
   222: Trust that everything is working out exactly as it´s supposed to, with Divine blessings for everyone involved. Let go and have faith.
   528: Trust that your new ideas will be financially successful, because they will be.

   Hoppas det ger någon klarhet 🙂

 6. Hej! Hittade hit efter att åter ha googlat på siffran 11:11. Har ständigt sett denna siffra sedan ett halvår tillbaka. Överallt, i bilen, ugnen, klockan, tv, kvitton mm. Även min son fick sin match tröja med siffran 11. Känns inte som en slump längre. Vad vill denna siffra säga mig?
  Ser även andra dubbel siffror, men också siffror som, 12:22, 13:33.

  1. Just siffran 11 och olika varianter ska man vara väldigt tacksam över att man får.
   11: Var positiv och fokusera på det positiva – för dina önskningar är på väg mot att bli sanna.
   111: Detta nummer vill påminna om att dina tankar manifesteras och kan göra det fort. Så – det är viktigt att du nu fokuserar på rätt saker och håller dina tankar goda och positiva. Lämna över all oro till änglarna.
   Hoppas det säger dig något <3

 7. Varje dag lyckas jag titta på klockan när den visar 11:11 eller 22:22. kan va mobilen, eller ugn/micro. det har varit så i något år. vad betyder det?

  1. Om du letar lite bland inläggen här i bloggen så finns det ett inlägg om just det och i kommentarerna finns förklaringar till olika siffror – kolla där så kanske du hittar – säg till annars 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *