Call your angels – och kort för veckan

Känner ni det också – en känsla av hopplöshet inför allt elände som händer just nu? Barn mördas och mördar, oskyldiga blir offer i andras konflikter och otryggheten liksom sprider sig, som skuggorna vid solens nedgång.

Det är lätt att ge upp, att bara blunda och vända sig bort. Och det kanske funkar, så länge som man själv inte drabbas. Men alla som drabbas är som du – och jag. Alla som drabbas har mammor och pappor, systrar och bröder. Vänner. Ett sammanhang. Även om de valt mörka vägar att gå på i många fall, så finns det många runtomkring som bara hjälplöst står och ser på när någon de hållit i famnen som barn väljer vägen bort från det som varit.

Kalla på dina änglar, om du känner att det är för dig. Kalla på dina vägledare, på alla som du kan tänka dig. Be om kraft och ljus, om ork att känna och om ork att förstå. Be för fred, för lugn och ro. Vi lär oss att vi med hjälp av affirmationer kan skapa framgång och rikedom – självklart kan vi med våra hjärtans önskan också skapa bättre energier i världen. Det måste jag tro, det vill jag verkligen tro. Vi kan inte ge upp på vår värld, den behöver oss nu.

Korten för veckan ger kanske en vägledning för veckan – här kommer de:

Rättvisa (omvänd)
Det här kortet har budskap om sanning, balans, om att stå upp för det som är rätt och också om att ta ansvar för sina beslut. Omvänt så är kortet en påminnelse om att du behöver vara i din sanning för att komma vidare. Så länge du försöker vara någon annan eller något annat än vad du egentligen är så kommer du att märka att du ständigt hamnar på ruta ett. Du får börja om och börja om. Det här kortet säger dig att du har ett beslut att fatta och du har redan svaret inom dig även om du tycker det är jobbigt och svårt att lyssna inåt. Fråga dig själv om vad som är din sanning, på riktigt. Står du upp för det du tror på? Vågar du stå för din sanning? Följer du ditt hjärta och lever efter din sanna värdegrund?

Den hängde (omvänd)
Det här kortet kommer efter det första, även i Stora arkanan. Kortet är en liten varning – det är inte läge att handla oförsiktigt nu. Du behöver ta tag i saker som du medvetet låtit bli att göra. Den hängde påminner dig om att ta dig tid att blicka inåt, för du har kanske slarvat med det. Det är viktigt att du inte tar saker för givna, allt du har har du förtjänat – men du behöver förvalta med respekt och försiktighet. Du kan behöva släppa kontrollen i en del saker – för det beslut du har framför dig kan du inte fullt ut ha kontroll över. Öva dig på att hitta tillit och inse att du står vid en korsning, ett vägskäl där du faktiskt inte kan se bakom kurvorna på alla dina vägval. Stanna upp, lita på att det blir som det ska. Även om det är svårt, så är det det du behöver göra. Vilka vägskäl står du vid just nu?

Döden:
Kort nummer tretton. Det här är första gången som jag får upp tre kort som följer varandra i arkanan tror jag. Det betyder att du verkligen behöver lyssna och också hitta flödet i dig själv. Korten kommer i ett flöde, i ett ständigt kretslopp och det är så du måste följa dem.
Döden är i grunden ett positivt kort som visar på förändring och transformation. Det handlar om att följa med i flödet, i cyklerna och att våga gå in på nya vägar. Att släppa det som varit och gå vidare. Något behöver dö för att något nytt ska kunna gro och födas. Det handlar om allt från gamla värderingar och fördomar, till praktiska saker i livet som arbete, relationer och materiella ting.
Nu är det tid att rensa ut gammalt skräp, och det passar ju väldigt bra med tanke på den fullmåne vi precis haft. Acceptera förändring, acceptera sakernas slut och början.
Om det här kortet och dess budskap skrämmer dig – fundera över vad det är som hindrar dig från att gå vidare.

Lite jobbiga kort idag tycker jag. De kräver mycket av oss och tvingar oss att se på oss själva med nya ögon. Jag hoppas att de är till hjälp för dig i veckan som kommer och jag hoppas också att du hittar dina svar.

Tack för att du läst – som vanligt blir jag lycklig över delningar, kommentarer och annat i sociala medier och här. Alla länkar och vad jag i övrigt kan erbjuda finns på min hemsida här: karmaklubben.se

Allt gott,
namaste

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *