Din inre röst – och kort för veckan

Det är inte så långt kvar nu, tills vi flyttar – så det är verkligen dags att ta tag i packningen. Att packa ner allt man har är så tråkigt och jobbigt – och det är ju alltid så att man lyckas packa ner något som man sen behöver…

Vi ska ju åka på semester också, mitt i allt – så alla semestersaker måste läggas på ett ställe – det är lite pyssel men det känns så himla bra. Den här lägenheten som vi bott i sedan pandemin startade har verkligen inte varit ett bra ställe energimässigt. Så många tråkiga saker har hänt när vi bott här så att lämna är det jag ser mest fram mot i hela världen.

Börja om.

Jag hoppas att ni har förståelse för om det blir lite ryckigt i mina inlägg framöver – semester och flytt, kackigt internet osv kan göra att mina söndagsinlägg inte kommer som planerat. Men när allt är klart blir det som vanligt igen. Och idag blir det kort för veckan och jag tror de kan bidra till klarhet och tröst för en del av er.

De älskande:
Detta kort kommer upp även idag – och som bekant handlar just det här kortet alltid om relationer i någon form. Ofta kan det röra sig om någon form av beslut kring en relation. Om du fortfarande inte fattat ditt beslut kan det vara läge att lägga lite extra kraft på detta just nu.
Oavsett vilken typ av relation dina tankar fokuserar på så är det viktigt att du verkligen ser alla dina möjligheter. Det finns inte alltid bara en lösning. När du lyssnar inåt så kommer du att känna vad som är rätt för dig. Låt inte andras tyckanden störa dina val. Om du fattar dina beslut med andras åsikter som grund så kommer du att se att du gått in på fel väg. Du behöver vara stark och modig – och gå den väg som din egen.
Detta kort visar också på goda möjligheter för kärlek – om du öppnar upp ditt hjärta och är mottaglig för den.

Rättvisa (omvänd):
Om du känner att livet är orättvist och att du hela tiden kämpar i motvind så bekräftar det här kortet dina känslor. Du kan känna att inget går din väg och det kan faktiskt bero på att du alltför ofta lyssnar på andra och anpassar dig till andras tyckanden om hur du borde agera och känna. Du kommer att fortsätta att känna att du tar ett steg fram och två tillbaks – så länge du inte är sann mot dig själv. Istället för att fokusera på skuggorna framför dig – vänd dig om mot ljuset och vänd skuggorna ryggen. Om du har någon i din närhet som behandlat dig orättvist så är det en bra tid att möta detta och ta itu med det.

Magikern (omvänd):
Ojoj – även det här kortet visar på hur viktigt det är att du är sann mot dig själv. När Magikern kommer upp omvänd så handlar det om en oförmåga att vara sann och ärlig mot dig själv när det gäller något viktigt. Det kan vara så mycket lättare att ta över andras åsikter i frågan, och att följa strömmen är alltid mycket enklare. Problemet är att du alltid kommer att komma tillbaka till startpunkten. Ingen ström kommer att föra dig vidare om du inte litar på din egen kraft.
Var vaksam, för det kan finnas människor runt dig som helst skulle se att du bara följer flocken.
Alla korten idag är tydliga – var ärlig mot dig själv, lita på dig själv och var försiktig med att bara ta över andras tankar och åsikter. När vi tystar ner vår inre röst och sanning så försvinner små delar av vår själ. Vi riskerar att glömma bort vilka fantastiska människor vi är, vilka unika själar vi är och vilka som är våra uppgifter här på jorden i detta livet.

Så – sätt dig en stund i stillhet och lyssna efter din sanna röst. Om du har ett dilemma eller ett val att göra – fråga din inre röst vilken väg du behöver gå. Det kan vara så att svaret du får inte alls är lätt eller bekvämt. Förmodligen är det rätt jobbigt och du kan behöva en hel del mod för att våga följa ditt svar. Men – ha tillit till att du alltid kommer rätt när du gör jobbet.

Jag hoppas att ni kanske fick lite klarhet och nya tankar av korten denna söndag. Jag förstår vad de menar, dessa kort är sällan strössel och enhörningar utan de är mer åt “peka med hela handen”, vilket jag älskar med dem. Ljus och kärlek i all ära – men lite tydlighet behövs många gånger för att vi ska få tummen ur så att säga.

Jag önskar er alla en fin söndag – tack för att ni läser här och jag vill också tacka för alla fina kommentarer ni lämnar här i bloggen och på Facebook/Instagram. Det betyder så mycket att få respons på det jag ger till er, det ger kraft och glädje och en lust att fortsätta ge.

Som vanligt blir jag superglad om ni gillar mig i sociala medier och följer mitt ganska oregelbundna nyhetsbrev. Alla länkar finns på min hemsida – karmaklubben.se – där kan du också läsa om vad jag kan erbjuda dig om du vill.

Namaste,


8 thoughts on “Din inre röst – och kort för veckan

  1. Den här gången stämde korten in helt för mig,började t.o.m att gråta, så viktigt att vara sann mot sig själv, nu vet jag hur jag ska göra. Tack för allt du delar 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *