Kill your darlings – och kort för veckan

Ibland behöver man tänka om och tänka nytt. Ibland känns det man tänkte förut inte helt bra. Ibland händer det saker som gör att man behöver prioritera på ett annat och nytt sätt. Och man kan behöva sortera bort saker som man tidigare aldrig tänkt att man skulle välja bort.

För mig har det blivit så – då jag har fått lite problem med min fysiska hälsa, en trist diagnos som gör att jag inte riktigt orkar lika mycket som innan. Inget som jag dör av, men något som jag kommer att leva med framöver. Något som gör att jag måste hushålla med min energi och välja mina darlings. Och sortera.

Så för mig betyder det att jag under en obestämd tid inte kommer att ta emot klienter för sittningar – alltså andekontakt. Det är det som tar mest energi från mig så jag pausar den delen av mitt andliga arbete. Det var inte ett superlätt beslut, men nu när jag bestämt så känns det rätt. Jag fokuserar på det som ger mig energi tillbaks – reikin, regressionerna och coachsamtal. Och det arbete jag gör med bloggen såklart, och sociala medier. Jag kommer också att erbjuda chakrabalanseringar med kristaller – jag håller just nu på att sätta ihop en session för det – och det kommer att bli så himla fint. Jag kanske efterlyser ett par testklienter för det – så håll utkik om ni har möjlighet att ställa upp på plats i Gårdshuset i utbyte mot feedback i text som jag kan använda på min hemsida.

En annan sak när det gäller sittningar, så har jag under en längre tid känt att det hänt något i branschen. Det växer upp hobby-medium som svampar – framför allt på Facebook och man kan få andesvar för en tia, eller tre för tjugo typ. Folk hänger ut medium som värdelösa då deras spådomar inte slagit in som man ville, och man tror att man kan få hela sin framtid siad av någon okänd på internet, som man ofta inte ens har det riktiga namnet på. Man vill ha svar på var glasögonen tagit vägen, om man får den där lägenheten man sökt eller om HAN kommer att ringa nästa helg. Varför skulle andevärlden svara på frågor som dessa? Frågor som handlar om att vara människa i det här livet? Medium har blivit personer som ska svara på vad som helst, bara att koppla upp sig mot andarna så är det fixat liksom. Och det finns väldigt lite förståelse för vad andligt arbete verkligen handlar om. Väldigt få är beredda att betala vad det kostar – och man vill ha budskap eller bli avläst gratis eller max för några få kronor. Jag kan aldrig tävla med det, för jag har ett företag och jag tar betalt. Jag är väldigt glad över att fina och framstående medium nu startat upp Mediumförbundet, som jag såklart blivit medlem i – för det kan nog rensa upp lite och göra branschen lite mer seriös. Mediumskap är ett yrke, ett hantverk – inte något att masskonsumera i en önskan om snabba svar, för att själv slippa ta ansvar för sina beslut.

Det har skapats något som jag inte riktigt känner att jag är en del av, så att ta en paus med det arbetet känns ganska bra just nu. När jag känner att det är dags igen – då kommer jag att vara överlycklig. Sen är det ju så att jag arbetar med andevärlden i allt jag gör – ofta ser jag följeslagare till mina klienter, som nyfiket vill vara med på regressioner eller healing. Jag får meddelanden som jag förmedlar till mina klienter och det är nog aldrig så att det bara är jag och klienten i rummet. Jag vet också att jag kommer att få veta om det är någon jag möter som behöver få ett meddelande eller budskap. Sådana spontana sittningar kommer jag aldrig att sluta med.

Med det sagt är det dags för korten för veckan som kommer. Det kommer jag inte heller att sluta med – jag älskar att lägga veckans kort och tolka dem för mig själv och för er. Om du hittar något som talar till dig så är det fantastiskt. Om inte – så hoppas jag att du får din vägledning på annat håll.

Måttfullhet
Du har gått igenom en mörk tid och nu kan du se att du klarat det, och du har trotsat alla faror på vägen. Det kan vara så att du nu hittar den försvunna biten i ditt pussel – en person, ett arbete eller något annat som du saknat. En känsla av att ett tomrum fylls kan uppfylla dig.
Tiden som du gått igenom har varit din lärare, den har visat dig vikten av att värdesätta dina känslor. Precis som ängeln häller den dyrbara vätskan mellan sina två bägare måste du noga överväga hur du vill förvalta det du har. Du behöver prioritera och välja – och inte ge bort för mycket av dig själv genom att arbeta för hårt. Det är dags nu, att sluta bränna ljuset i bägge ändar och ge dig själv tid för återhämtning och egen tid.

Styrka
Det du står inför, att göra prioriteringar i ditt liv måste grunda sig på kärlek. Kärlek till dig själv och en känsla av att du värdesätter dig själv mer än något annat. Om du känner oro inför framtiden så behöver du hitta styrkan i känslan av kärlek. Endast den kan besegra rädslor och oro.
När du älskar dig själv fullt ut kommer du också att kunna älska andra på samma sätt. Det här kortet vill påminna dig om att även om du inte känner dig på topp just nu, så är du på rätt väg. Tro på dig själv, lita på dina känslor och du kommer att hitta tillbaka till din din rätta stig. Tillit är ledordet här.

Vagnen (omvänd)
Här är en liten varning kopplat till de två korten ovan. Det här kortet omvänt kan tyda på ändade planer eller planer som går i stöpet. Du kanske känner att du tappar ditt självförtroende och att du tappar lusten att ens försöka?
Kortet påminner dig om att stanna upp och reflektera över det som händer i ditt liv just nu. Du behöver ta det lugnt och inte stressa fram några beslut. Var aktsam på ditt humör – för inget blir bättre av ilska och bråk. Lyssna på den inre rösten som vill dig väl – och som älskar dig. Stå emot den rösten som piskar på dina negativa känslor och får dig att gå igång på småsaker. Välj dina strider, de flesta är inte värda att kämpa för. De handlar alltför ofta om att egot vill vinna och priset du får betala för dessa vinster är väldigt kostsamma för din själ.

Som ofta – jag skriver alltid första delen av blogginlägget innan jag tittar på veckans kort. Och jag blir förbluffad nästan varje gång – när jag ser hur mina tankar kopplar ihop texten med tolkningen av korten… Det är magiskt på riktigt.

Som vanligt blir jag glad om du gillar mig i sociala medier och följer mig via nyhetsbrevet. Alla länkar finns på min hemsida och där kan du också läsa om vad jag kan erbjuda dig om du känner att jag är något för dig.

Jag önskar dig en riktigt fin vecka,
Namaste

6 thoughts on “Kill your darlings – och kort för veckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *