Regnig söndag – och kort för veckan

Lite senare än vanligt men här kommer veckans inlägg och korten. Jag har haft barnbarn här och först nu har jag en stund över denna helg. Jag hoppas att ni alla mår fint och att ni har haft en bra vecka. Hos mig är det grått och regn – och det är verkligen en dag för att kura inne med tända ljus och en stor kopp te. Jag älskar te, dricker minst en jättemugg varje kväll.

I veckan har jag funderat en del på tidigare liv. Det är det som jag tycker är mest spännande med det jobb jag gör. Att uppleva ett tidigare liv är så fantastiskt intressant och spännande. Man kan hitta en förståelse för sig själv som man inte ens visste att man kunde ha. Många av mina klienter berättar att de genom regressionen har kunnat hitta ett lugn. En del säger att de äntligen har kunnat förlåta sig själva för saker de sagt och gjort. I förståelsen finns förlåtelsen.

När man upplever ett tidigare liv kan man hitta förklaringar till ageranden och tankar i detta livet. För mig del – i de regressioner jag själv gjort har jag hittat en förståelse och förlåtelse för mig själv. Jag har hittat förståelse för min ibland helt osannolika oro för mina barn. När jag upplever tidigare liv och upplever vad jag varit med om med de barn jag haft i de liven, kan jag förstå att det ligger kvar i mina cellminnen. Oro, rädsla, trauman. I förståelsen finns lugnet, att det finns förklaringar till varför jag tänker och oroar mig som jag gör och har gjort sen mina barn föddes. Det är magiskt…

Jag har haft klienter som i detta livet exempelvis varit onaturligt rädda för vatten. Det tidigare livet berättade om en drunkning och ett stort trauma i samband med det. Inte konstigt att minnet ligger kvar någonstans i själen och kan komma tillbaka som en fobi eller rädsla i ett annat liv.

Om man har en dragning till ett land, en plats eller en tidsperiod så kan det vara så att man levt ett liv där. Det är så himla spännande.

Regressioner går att göra på plats hos mig i Gårdshuset, men också via messenger. Om du har några funderingar kring hypnos och regression så får du gärna ställa en fråga här i kommentarerna, eller maila mig om det är av mer personligt slag. Du kan också läsa mer på min hemsida om du är nyfiken.

Här kommer veckans kort, de är så himla positiva idag, så jag blev glad av att bara vända upp dem 🙂

Kejsaren:
Det här kortet kommer med kraft och styrka – och du har viljan att uträtta mycket under den tid som ligger framför dig. Du kan kämpa för det du vill och du vet vad du måste göra för att nå dina mål. Om du väljer att inte tveka så kommer dörrar att öppnas för dig.
Det kan föra med sig en ny kreativ tid och också en förmåga att vara andra till hjälp i de områden som du är bra på. Men – en förutsättning för allt detta positiva är att du ser till att få ordning på allt i din närhet. Du kan inte komma vidare om du låter dina egna problem/angelägenheter ligga olösta. Gör jobbet och du kommer att belönas.

Styrka:
Detta kort vill påminna dig om att när du tar tag i allt runt dig så måste du göra det med kärlek i hjärtat. Du kommer aldrig att komma framåt om du inte känner kärleken i dig. Du kanske har hört det en miljon gånger – men här kommer det igen: Du kan inte älska andra om du inte först älskar dig själv. Om du inte älskar dig själv – hur ska andra kunna göra det? Allt negativt du tänker om dig själv och säger till dig själv skulle du aldrig säga till någon annan. Varför mosa dig själv när du kan lägga din energi på att lyfta dig och bära dig själv framåt? Det gäller även negativa tankar om andra och om saker i din vardag. Vår hjärna och kropp förstår inte skillnaden, och allt negativt vi tänker – oavsett om vad och vem – drabbar oss själva främst. Det är dags att vända, och välja att tänka positivt om oss själva och att se på vår omvärld med kärlek i hjärtat och i själen.

Stjärnan:
Stjärnan vill berätta om ett nytt hopp och en ny tid. Kanske du upplevt en tid av ändrade och kraschade planer? Nu kan nya saker ta form.
Om du tänker dig att du själv är den stora stjärnan på kortet – de små runt dig är människor i din närhet som finns för dig och alltid vill lysa upp din väg. Du kan få fin hjälp och stöd från andra om du bara sträcker ut handen och tar emot. Även detta kort berättar om öppna dörrar som visar sig för dig och du kan vara på väg in i en ny tid av framgång och nya horisonter. Lita på att stjärnorna leder dig på rätt väg.

Så fullt av hopp idag – jag känner mig full av glädje och tillit när jag tolkar korten och jag hoppas att ni kan hitta den känslan i dem för er själva.

Jag hoppas att ni får en fin eftermiddag och en fantastisk vecka, och om du vill veta mer om mig och vad jag gör så kikar du bara in på min hemsida. Jag blir som vanligt också glad om du klickar gilla på insta och facebook, alla länkar finns på min hemsida.

All kärlek,
namaste

2 thoughts on “Regnig söndag – och kort för veckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *