Nya tider – och kort för veckan

Hej allihop! Jag har väntat på den här dagen, det skulle ju bli fel om jag uppdaterade en annan dag än söndag så denna vecka har jag verkligen sett fram mot söndagen. Jag har haft en paus, jag har varit på semester och så har jag flyttat – två saker som verkligen tar kraft även om de är roliga också. Det var såklart inte självklart att resa – men jag är glad att vi gjorde det och vårt happy place är som hemma för oss så vi hade inga problem att hålla avstånd och undvika trängsel och annat som kan kännas som otryggt.

Sen, detta med att flytta – ni som följt mig under en längre tid vet ju att vi flyttade precis innan pandemin. Och nu igen. Men detta är sista gången på väldigt länge. Så roligt är det inte. Denna gång packade vi upp precis allt på tre dagar – så nu återstår bara lite småfix som tavlor och sånt, och själva “bo-in-oss”-tiden.

Intressant det här med paus, jag har lärt mig att lyssna på min känsla, så när jag insåg att det var läge för paus, tog bokningarna slut. Som att universum liksom sa till mig att nu var det dags för rast. Och under den tiden har så mycket hänt. Både bra och mindre bra saker. Saker som tagit energi och tid – så jag är så tacksam över att jag kunde ta tag i allt utan att känna att jag svek klienter, eller behövde känna stress. Och nu, nu när jag har fått ordning på saker – så kommer det bokningar igen. Helt otroligt – vad fantastiskt det kan vara när man släpper på kontrollen och bara följer med. Låter det vara som det är, och bli som det blir.

I tilliten finns framtiden för oss. Och då menar jag tilliten som i tron på att universum vill vårt bästa, att vi är skyddade och har stöd i våra änglar och guider. Många lägger sin tillit i spådomar och kort – och även om jag lägger kort för mig och er så lämnar jag alltid plats för de egna besluten, tankarna och insikterna. Jag spår ingen framtid, för den finns inte. Den skapas, i de beslut vi tar, i de vägar vi går, i de möten vi upplever. Även om jag tror att en hel del redan är planerat för oss, så kan vi alltid förändra vår framtid. Det finns så många som siar och spår framtiden för andra och jag är som jag nog skrivit många gånger redan lite allergisk mot det. För jag tänker att det finns en stor risk och fara med att tala om för andra vad som ska hända. Att sia om viktiga händelser kan skapa en orimlig förväntan och också framkalla en sorts handlingsförlamning. Varför göra det eller det – jag vet ju att jag ska träffa min soulmate innan sommaren? Varför ta tag i ekonomin, när jag vet att min situation kommer att ordna sig snart? Inget kommer till oss utan ansträngning. Om jag vill träffa en person att älska, så behöver jag såklart röra mig bland folk. Om jag vill ha en förbättrad ekonomi, eller ett nytt jobb så behöver jag agera på det. En spådom är inget annat än en möjlig väg. Framtiden som spås är den som är möjlig just i stunden. Ett beslut du tar i morgon kan påverka din framtid så att din väg blir en helt annan. Så – lägg aldrig för mycket tilltro till spådomar.

Mina kort berättar för en del av er om hur vägen framåt kan se ut. De ger kanske en insikt, en ny tanke eller en förståelse för dina egna tankar och ageranden. Jag får själv många nya insikter av korten – men de är alltid bara förslag, hintar och stöd. De tar inga beslut och vill inte göra det heller.

En av mina lärare på min soulcoach-utbildning har ett favoritcitat som jag verkligen tycker om.
Let go and let God.
Alltså – släpp kontrollen, låt källan vara din vägledare. Oavsett om du kallar den för Gud, universum, källan – det spelar ingen roll, det är ändå samma sak. Lev i tilliten till att källan och universum har som mål att finnas för oss – och vi är alla del av källan. Vi är alla en lika stor del av källan. Glöm aldrig det.

Och med det kommer här korten, som jag hoppas ni sett fram mot. Och kom ihåg – de vill vara en del av dina tankar, inte ta beslut åt dig.

Styrka (omvänd)
Detta kort omvänt kan visa på att du känner en förlust av något slag, kan ofta handla om energi eller sjukdom. Kanske känner du dig separerad eller avskild från känslor eller någon relation. Du behöver kanske se över energitjuvar i din närhet?
Det kan också vara så att du behöver fundera över hur fri du känner dig inuti. Om du stänger in och tystar din inre röst, så kan du känna dig fångad eller inlåst. Om du har en period då du känner dig trött och energilös, så behöver du befria ditt inre lejon. Låt det springa fritt på savannen och känna vinden i pälsen. Du behöver också lyssna på din kropp – vila när du behöver och du kommer att hitta tillbaka till den du vill vara. Den som du är.

Döden
Detta kort visar på en positiv förändring. Om du känt dig låg så är det en del i denna förändring. Gammalt skräp faller bort, och precis som i årstidernas kretslopp så behöver en del saker vissna och dö, för att nya ska kunna gro och växa.
Denna tid kan kännas lite läskig och obehaglig, eftersom det ju finns någon form av trygghet i det gamla och vana. Men var inte rädd – du är på rätt väg.
När du ser på dig själv och ditt liv kan du kanske se vad du inte längre behöver. Det kan handla om attityder och åsikter, men också om relationer, arbete eller något annat. Vissa saker behöver rensas bort för att nya ska få plats.
Här handlar det också om att släppa taget.

Måttfullhet
Det här kortet visar att du kan ha gått genom en svår och mörk tid då du verkligen haft tvivel. Nu är du i slutet av tunneln och du kommer att belönas för att du vågade fortsätta på din väg. Perioden som du nu gått igenom har lärt dig att värdesätta det som verkligen betyder något. Precis som ängeln häller den dyrbara vätskan mellan bägarna, behöver du noga överväga vad som är viktigt för dig. Ofta värdesätter vi saker som kanske inte är så viktiga som vi tror och kortet vill påminna dig om att inte försöka vara så duktig hela tiden. Du kan inte bränna ditt ljus i bägge ändar. Det är fint och bra att arbeta mycket, men det får inte vara på bekostnad av det som verkligen betyder något. Våra närmsta relationer. Måttfullhet handlar i slutändan om att vara ärlig mot sig själv och se sina begränsningar. Och – att värdesätta sig själv.

Ja, det var fina kort idag – jag förstår precis vad de betyder för mig. Jag hoppas att du också hittar något i dem som kan vara dig till hjälp och stöd.

Jag hoppas att du som läser här också vill stötta mig genom att gilla mina sociala medier och kanske också följa mitt nyhetsbrev. På min hemsida finns alla länkar, där kan du också läsa mer om vad jag kan erbjuda dig om du känner att det är rätt för dig.

Med detta önskar jag dig en solig söndag och en fin vecka.

Namaste

12 thoughts on “Nya tider – och kort för veckan

  1. Tack, detta tar jag verkligen åt mig och får kraft att fortsätta min resa och att min väg blir till det bättre, 🙏🍀♥️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *