Hej i röran – och kort för veckan

Jag kunde inte låta bli att lägga lite kort – jag var själv nyfiken på nästa vecka och jag kan ju inte lägga korten bara till mig och inte ge dem till er också.

Här är det ett strukturerat kaos, men korten hittade jag iallafall och innan dagens pack-attack så kommer de nu till er. Länge sen både månen och solen ville komma upp:

Den hängde (omvänd)
Goda nyheter! Detta kort omvänt varslar om ett slut på en jobbig tid. Nu är ingen tid för fler uppoffringar utan nu är det läge att ta tag i saker och se till att de blir färdiga och kan läggas till arkivet. Du har kanske känt att du vill dra dig undan och vara ifred? Detta är en tid för reflektion, så följ din känsla. När du funderar över dina värderingar och erfarenheter så kommer du att hitta din rätta väg. Det är nyttigt att gå igenom den här tiden, för du kommer att hitta en känsla av tacksamhet för det du faktiskt har. Att fokusera för mycket på det som är jobbigt skapar bara skuggor som gör att du inte ser ljuset i ditt liv. Lyssna på ditt inre, och ta vara på dina inre kunskaper och erfarenheter – så kommer ditt yttre liv att förändras till det du vill och önskar. Din tid som puppa är över – nu är tid för din inre fjäril att breda ut vingarna.

Månen:
Du kan vara i en tid av ökad mottaglighet just nu, både för inre intryck och för yttre. Du kan ha svårt att sätta gränser för dig själv, gentemot andra och en del av er kan känna att ni liksom försvinner in i dagdrömmar. Månen skapar en tid som kan kännas förvirrande – du kan känna alla känslor just nu och det är helt okej. Det är som det ska vara.
Månen påminner om att vi hela tiden går genom olika faser, och detta är ännu en sådan.
Du kanske reser nu, eller är i färd med att byta bostad? Var medveten om att du kan behöva mer vila än vanligt just nu. En förändring är på väg in i ditt liv och du behöver all kraft du kan samla på dig. Lyssna på din kropp och vad den behöver.

Solen (omvänd)
För några av er så kan den här perioden kännas allt annat än ljus. Det kan kännas som att solen lyser på alla utom på dig och det kan kännas som om det är svårt att hitta den där positiva känslan.
Du kanske känner att du förlorat något? Nu är det viktigt att du inte fastnar i de negativa tankarna – du behöver vända dem till något som du faktiskt kan ha nytta av på din väg framåt. Se dig själv som barnet på kortet – hitta ditt inre barns glädje och positiva synsätt – så kommer din väg att bli mycket ljusare och lättare att gå.

Fina kort idag – hoppas de gav er något också.

Jag blir såklart som vanligt glad om ni som gillar mina läggningar också gillar mig i sociala medier. Alla länkar finns här – på min hemsida.

Nu tar jag semester och är tillbaks om ett par veckor – jag önskar er allt gott så länge.

Namaste

12 thoughts on “Hej i röran – och kort för veckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *