Att förlora kontakten – och kort för veckan

Känner du ibland att du tappar kontakten med ditt inre? Att den där inre rösten tystnar och dina guider är på semester? Du är långt ifrån ensam, jag tror att vi alla känner så under perioder. Särskilt när det vanliga, fysiska livet tar över våra tankar och kräver all vår energi. När vi behöver som mest – det är då vi hoppar över meditationen, den där egna stunden, yogan eller vad det nu är som ger oss lugn och kontakt med oss själva och våra vägvisare.

Jag har haft en period nu då jag inte pratat med mina guider eller mina änglar. Jag har haft så mycket annat att tänka på så det har kommit i andra hand, det andliga. Och jag känner hur något fattas mig, saknas. Jag vet vad jag behöver göra – och vad mitt hjärta vill. Jag ser fram mot att komma tillbaka, till mina inre rum, mina inre platser där jag möter mig själv och mina guider. Jag vet att dom är där och väntar på mig. Dom försvinner inte, utan väntar tålmodigt. Änglarna också.

Om du som läser detta känner dig lite vilsen i ditt andliga så vill jag säga till dig att det är helt ok. Det är som det ska. Du hittar tillbaka när det är dags, kanske har du något som du behöver göra eller påbörja/avsluta? Kanske du behöver hitta din sanna väg efter att ha gått på en väg som du trodde ledde dig rätt?

Häromdagen läste jag något som gjorde mig lite bedrövad. En större andlig profil skriver på sina kanaler att den som är ljusarbetare och väljer att ta vaccin är falsk, ingen ljusarbetare alls och ska typ fördömas. För att sprutan är enligt personen djävulens märke (enl bibeln yada yada). Och den som tar vaccinet är för evigt dömd att stanna i den gamla världen 3d och har ingen chans att öka i sina frekvenser. Såna oerhörda dumheter. Och så många som håller med, tackar och hurrar – utan att kanske ens tänka själva. Det är så lätt att följa någon när man själv vacklar. Det är så lätt att ta över någon annans åsikter, för att man vill tillhöra något större.

Att fördöma andra, att dela upp människor i vi och dom, vakna och sovande är inget som hör ihop med ljus och kärlek, eller med andlighet, enligt mig. Vi alla är en del av universum, vi är unika, värdefulla och älskade. Alla vi möter är som vi själva – unika, perfekta, kompletta. I uppdelningen finns separationen, mörkret och rädslan. När någon säger att om du inte är uppvaknad så får du inte följa med oss till den nya världen, då får du stanna här med dom som sover – då är det lätt att hänga med i karusellen, även om man kanske inte helt håller med. Man vill ju inte bli lämnad kvar den där sista domedagen…

Om du känner dig vilsen, om din inre röst har tystnat – väck den rösten med hjälp av dig själv, inte med hjälp av någon annan. Meditera, gå in i dig själv, i tystnad. Gå ut i skogen, eller sätt dig vid vatten. Lyssna. Vad säger ditt hjärta?

Medan du lyssnar inåt så ska vi se vad korten vill säga oss idag – här kommer de:

De älskande
Detta kort handlar ofta om ett beslut som behöver fattas, kopplat till en relation av något slag. Det kan vara kärlek, vänskap, familj, arbete – det vet bara du. Det känns att det är ett avgörande beslut, och din nuvarande situation är här för att ge dig kunskap och få dig att göra val med hjärtat. Det finns flera valmöjligheter och du behöver väga dem mot varandra. När det är dags att fatta beslutet så behöver du använda din magkänsla och gå på den.
Ormen är alltid trogen sina egna vägar, och gör inget för att vara andra till lags. Han känner instinktivt vilken väg som är den rätta och det är så du behöver vara. När du går in på den rätta vägen, fattar ditt beslut så känner du i hela kroppen att detta är det riktiga och äkta beslutet. Om du väljer något som du tror förväntas av dig kommer du att märka att din väg är grå och trist.
Om du letar efter kärlek och romantik så har du en spännande tid framför dig – men kom ihåg att du behöver vara modig och öppen för att nå den.

Styrka
Detta korts viktigaste budskap är att det är med kärlek endast, som rädsla och ilska kan besegras. När vi närmar oss problem och utmaningar med kärlek i hjärtat, kan vi hitta kraften att segra. När vi låter kärlek komma främst, skingrar vi mörkret som finns i separation, fördömanden och rädslor.
Kortet vill också påminna oss om att hitta kärleken till oss själva. När vi känner kärleken i vårt inre kan vi också sprida det till andra. Vi vet alla att om vi pratar snällt med våra växter och blommor så växer de bättre, blir starkare och vackrare. Vi behöver tänka så om oss själva – när vi pratar snällt till oss själva så blir vi starkare och lyser med kärlekens ljus, så att andra också kan växa i kärleken.

Magikern (omvänd)
En liten varning kommer magikern med i detta sista kort. Det kan finnas en missledande energi i din närhet – kanske liknande den jag skrev om här ovanför. Den kan skapa tvekan i dig och få dig att gå en annan väg än den som du hade tänkt. Kanske har du svårt att värja dig inför andra människors åsikter och tankar, och har svårt att uttrycka dina egna? När Magikern kommer upp omvänt så vill han säga att du inte ska förlora modet eller tron på dig själv. Ge inte upp dig själv för någon annans åsikter. När du är fullkomligt sann mot dig själv så kommer du alltid att förbli i ljuset.

Jag hoppas ni hittar något i veckans kort som kan vara stöd och vägledning framöver. Jag förstår vad de vill säga, och jag vet vad jag vill och behöver göra för att låta mitt inre skina starkare.

Tack för att du vill läsa, jag uppskattar varenda en av er som kommer hit på söndagar för att ta del av veckans kort. Och som vanligt blir jag glad om du också gillar mig i mina sociala medier och följer mitt nyhetsbrev. Alla länkar och mer information om mig och vad jag kan erbjuda finns på min hemsida – karmaklubben.se

Nu önskar jag dig en magisk söndag – med eller utan fotboll (för mig – utan)

Kram till dig
/Sara Ananda

8 thoughts on “Att förlora kontakten – och kort för veckan

  1. Tack så mycket, första gången jag tittar in hos dig, så klokt och träffande, precis vad jag behövde just nu. ???

  2. Alltid lika givande att läsa det du skriver, och tänkvärt. Läser ditt budskap så gott som varje vecka. Tack ♥️?

  3. Underbara kort och budskap <3 tack! Längtar varje vecka efter dina kort, läser dem oftast på måndag förmiddag. En bra start på veckan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *