100 sommardar – och kort för veckan

Jag har ett par dikter som jag ofta återkommer till och som jag verkligen tycker om. Detta är en av dem. Så vacker, så melankolisk liksom. Vi längtar och längtar, och så har vi äntligen nått fram till sommaren. Och för varje dag har vi en mindre. Det är en fin påminnelse om att ta vara på de sommardagar vi faktiskt får. Jag behöver bli bättre på det.

För er som följer mig i sociala medier och/eller får mitt nyhetsbrev så är detta ingen nyhet – men för er andra så vill jag bara kort tala om vad som är på gång i Gårdshuset. Jag och min vän Ulrika vill ju såklart ha en invigning, det gick ju inte i julas när vi flyttade in, men nu är det sommar och den som vill kan hålla bra avstånd på vår mysiga gård. Vi planerar ett litet öppethus lördagen den 3 juli, så följ gärna mig och Gårdshuset på FB så missar du ingen information – om det är så att du skulle vilja komma. Vi planerar att bjuda på lite fika, ha lite extra erbjudanden och så försäljning i vår väldigt lilla gårdsbutik.

I samband med den dagen kommer vi också att starta upp vår superlilla secondhand – kläder, smycken och accessoarer – med tiden också kristaller, kort och andra andliga nödvändigheter. Vi – precis som ni – vet ju att vi behöver tänka på vad vi konsumerar, och att ta över något fint som varit älskat av någon annan – det är en fin gåva till Moder Jord. Vi kommer bara att sälja sånt som vi älskar själva såklart.

Veckans kort vill jag också ge er denna nationaldag. Jag firar inte den så värst, men värt att vara tacksam över är ju ändå att vi får leva i fred, att sommaren är här och att det verkar som om pandemin klingar av. Jag hoppas verkligen att vi snart kan gå ut i världen som vanligt igen.

Så – veckans kort – här är dom:

De älskande (omvänt):
Det här kortet omvänt kan visa på att du står inför ett beslut, som känns svårt och jobbigt. Det kan också handla om något gammalt som kommit upp till ytan – och det rör relationer. Privata eller arbetsrelaterade. Någon relation kan vara lite skakig just nu, och du kanske vacklar i det du känner. Det kan vara en kamp mellan hjärta och hjärna just nu.
Kortet ber dig vara försiktig med att fatta svåra beslut för snabbt. Fundera noga över den väg du tidigare gått, och om du tänker dig att välja en ny – välj med hjärtat. När du endast väljer med förnuftet kommer du att upptäcka att det känns tomt och glädjelöst. Lita på ditt hjärta så kommer du rätt.

Prästinnan (omvänd):
Detta kort omvänt kan kännas som en känslomässig berg-och-dalbana. Även detta kort manar till lugn, inga förhastade beslut. Du kanske känner att du är missförstådd, eller att du faktiskt känner att du inte riktigt förstår dig själv och dina känslor? I vilket fall är det läge att stå stadigt med fötterna på jorden – ta emot goda råd om du får några eller ber om dem. Lita på ditt inre jag, var sann mot dig själv och låt inte andra fatta dina beslut.

Magikern:
Magikern knyter ihop alla dessa råd till ett enda: var inte så fyrkantig i dina beslut – inse att olika valmöjligheter kan kombineras och på så sätt skapa en helt ny lösning.
Var kreativ och utmana dig själv i dina funderingar. Som jord och vatten – två helt olika element – men magiska tillsammans.
Om du letar arbete så kan detta vara en bra tid, du behöver tro på dig själv och vara modig i att visa dina talanger och färdigheter.
Magikern vill förmedla att detta inte är en tid för antingen eller. Det är en tid för sammansmältning av tankar, lösningar och en tid för kreativt agerande.

Oj, ja – så kan det vara! Jag är nog ganska fyrkantig av mig så det tar jag till mig denna soliga söndag. Hoppas korten gav er lite tankar också.

Som vanligt blir jag superglad om ni förutom att läsa här också gillar mig i sociala medier och följer mitt nyhetsbrev. Alla länkar hittar ni här på Karmaklubben. Där kan du också läsa om mig, vad jag erbjuder och om vilka utbildningar jag gått för att kunna vara mitt allra bästa för varje klient.

Jag önskar er alla en magisk söndag,

Kram
/Sara Ananda

4 thoughts on “100 sommardar – och kort för veckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *