De sista dagarna – och kort för veckan

Hoppas ni har haft en fin jul, vår var lugn och stillsam – precis som jag ville. Jag är ingen stor fan av jul eller högtider överhuvudtaget. Jag gillar vardagar bäst. Högtider är så förknippade med förväntningar, skuld och dåligt samvete för mig. Jag firar jul för barnen – inte för mig själv alls. Jag tycker det är skönt att det är klart för i år. Låter deppigt kanske, men det är det inte. Jag har gjort upp med dom känslorna och bara landat i att jag inte gillar att fira högtider. Och det är ok. Hur känner ni inför jul och påsk och alla såna högtider när det liksom förväntas av en att man ska vara glad, träffa familjen och fira i glädje och gemenskap? Där inget är som en Norén-pjäs, eller påminner om Tomten är far till alla barnen?

Hur som helst så är det skönt att vara lite ledig. Dagarna innan jul hade jag lite bokat, och så hade jag min första fysiska klient i Gårdshuset. Åh – det var helt fantastiskt. Om du har tänkt att boka något – hoppas du har möjlighet att komma dit. Det är SÅ skön energi där. Man vill liksom inte gå. Bara sitta kvar i den här mjuka, kärleksfulla känslan. Glömma pandemier och elände, bara njuta av känslan av att allt är väl. Huset är magiskt, det har verkligen tagit emot oss med öppna armar. Som om det väntat på oss.

Jag ser verkligen fram mot ett nytt år, och det blir spännande att se vad som händer i huset under nästa år. Vi har så mycket fina planer för er där <3

Det är några få dagar kvar på det mörka året 2020. Året som iallafall jag hade så stora förhoppningar för. Inget blev som tänkt. Snart har det gått ett år och det känns som ett annat liv, när vi kunde röra oss fritt och träffa varandra. Gå till kontoret och kramas. Besöka butiker, äta lunch med en vän på stan. Träffa familj och vänner utan att hålla avstånd.

Jag önskar för nästa år det som vi alla nog önskar. Lättnad, ljus, förståelse och kärlek mellan människor. Om något gott har kommit ur den här tiden så tror jag att vi alla har förstått hur viktigt det är att ta hand om vårt inre. När det yttre inte längre betyder så mycket, vänder vi oss inåt. Nästa år tror jag att vi kommer att ta hand om våra själar ännu mer. För vi känner att vi behöver det, vi vet att kropp och själ är starkt ihopkopplade. Och vi behöver vårda vår själ. Meditation, djupavslappning, kärlek till mig själv – det kommer att betyda allt mer. För om vi är trasiga inuti, kan vi inte fungera. Om du har friskvårdsbidrag – så vill jag påminna om att det går att använda för både healing och hypnos. Friskvård för själen – det är 2021 för mig.

Korten för årets sista vecka kom alla omvända – det är intressant… Vi får se, nu tittar vi på veckans kort:

De älskande (omvänt):
Temat är relationer för den här veckan, visar det första kortet. Omvänt tyder detta kort på någon form av svårighet med en relation. Det kan vara om ett beslut, eller så kan det handla om ett beslut som togs tidigare, som nu kommer upp till ytan. Det här kan handla om arbete eller privata relationer. Det kan också tyda på ett svek av något slag.

Du kan känna att du pendlar mellan hjärta och hjärna – vad är det egentligen du känner eller vill? Om du har ett beslut att fatta, eller känner att du kanske kommer att ha det snart – se till att du verkligen funderar färdigt. Ta inga snabba beslut som du kan komma att ångra. Vissa beslut är svåra att ta tillbaka. Om du valt en väg med hjälp av hjärnan och andras åsikter, så kan du nu känna att den känns tom och utan glädje. När du väljer din väg utifrån vad hjärtat vill – då kommer du att hitta glädjen igen.

Ödeshjulet (omvänt): Detta kort omvänt förstärker det första. Du kan känna att du står still, att du tar ett steg fram och två tillbaks. Att du tog fel buss. Det kan kännas som om allt gått fel, att saker är orättvisa och att du drog nitlotten. Det är kanske så, att det här inte är din mest lyckosamma tid – ingen tid för att köpa Trisslotter direkt. Men ge inte upp, det blir ljusare.

Var också medveten om att det är som det ska, att du är fullkomlig trots dina känslor. Hitta de små sakerna, som kan skapa en känsla av glädje och tacksamhet. Försök att leva som om du redan är i en ljusare tid. Det är som det är – det enda vi kan förändra är vår inställning till den tid vi är i. När vi tränar på att känna oss positiva även i motgång – det är då vi vänder hjulets snurr och skapar lycka och glädje.

Döden (omvänd): ojoj – ännu ett kort som säger samma sak. Döden är i sig ett positivt kort som handlar om förändring. När det kommer upp omvänt så vill det peka på att du kanske känner att du hamnat i någon form av dödläge, en återvändsgränd. Du hittar inte ut ur rondellen.
Vad är det som hindrar dig från att komma vidare? Ofta handlar det om osäkerhet och rädsla – för det som är okänt och som är dolt för oss. Var medveten om att den rädslan skapar blockeringar i dig och hindrar dig från att komma vidare. För att hitta din väg framåt så behöver du ge upp något, du kan inte klamra dig fast vid det gamla invanda. Ibland kan det kännas tryggt att hålla fast vid känslor och beteenden som vi innerst inne vet är dåligt för oss. När du släpper dessa kommer du att känna hur lätt du kan gå dit du vill.

Det är dags att släppa på gammalt skräp, när vi nu går in i ett nytt år. Nyåret sammanfaller också med en fullmåne – så det finns all anledning att släppa på ruttet bagage, och gå lätt och glatt in i det nya.

Skriv en lista, vad vill du släppa? Vad vill du ha i bagaget 2021? Meditera över din lista, manifestera och se dig själv – se hur du kliver över tröskeln till det nya året. Bärandes bara det du vill ha med dig och det som kan vara dig till nytta under färden. Lämna allt det andra kvar i det mörka år vi precis nu avslutar. Det finns ingen anledning att ta med skräp. Oro. Rädsla. Tro mig – du kommer att fylla på det lagret ändå, så se till att tömma det.

Jag önskar dig ett fint nytt år. Jag önskar dig glädje, frid, och nya upplevelser. Jag önskar dig kärlek och vänskap.

Och vill du ta lite extra hand om dig och din själ så vet du var jag och Gårdshuset finns. Jag lovar att ta hand om er båda på allra bästa sätt.

Om du gillar mina texter, så får du mer än gärna hjälpa mig genom att gilla mig i sociala medier, prenumerera på mitt nyhetsbrev och kanske dela mina inlägg till andra. Och du är alltid välkommen att boka en tid. Du hittar allt på min hemsida.

Kram till dig inför det nya året
/Sara Ananda

12 thoughts on “De sista dagarna – och kort för veckan

  1. Ja jag har ett behov av att släppa gammalt och detta år har jag bearbetat och tagit många kliv fram. Ska skriva ner det jag vill låta gå och skriva ner vad jag ser mig uppnå under nästa år.
    Tack ❤️

  2. Tack så mycket för fint budskap ♥️ Mycket som stämmer in även denna gång. Alltid lika givande att läsa det du skriver. Hoppas att nästa år blir ett bra år för oss alla ??♥️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *