Julledigt

Hej på er <3

Jag hoppas ni har haft en fin vecka – jag har haft fullt upp och nu äntligen har jag lite julledigt. Det betyder att jag också tar lite ledigt från veckans kort. Jag älskar att ge er korten på söndagar, men det tar mycket tid – som jag just nu inte har så här inför jul.

Så jag hoppas det är ok för er att jag tar en liten paus – och kommer tillbaka med veckans kort efter jul.

Idag är det fjärde advent, vi har nyss vinkat av barnbarnet som sovit över och nu ska jag snart bege mig till Gårdshuset, där vi har lite öppet idag för den som vill köpa julklappar till någon (eller sig själv)

Gårdshusets Facebooksida kan du idag vara med och tävla om fina priser – kika in och gilla – och var med och tävla!

Om du hade tänkt att boka något hos mig framöver, så kan jag tipsa er om att köpa ett presentkort nu. Jag kommer att justera mina priser lite från årsskiftet – har inte gjort det sen jag startade mitt företag. Om du köper ett presentkort nu, så har du fram till halvårsskiftet på dig att boka en tid när det passar dig, och du spar en slant också. Presentkortet gäller även när priserna höjs. Idag får du dessutom extra bra pris – se inlägget i Gårdshusets kalender, om presentkort. Du kan köpa ett värdebevis via mail, eller få ett fysiskt presentkort skickat till dig. Jag kan dock inte lova att det kommer fram innan julafton. Maila mig på sara@karmaklubben.se om du vill köpa ett presentkort.

Om du endast läser bloggen så önskar jag dig en riktigt fin jul. Det kommer säkert lite små inlägg på Facebook och Instagram under julen, så följ mig gärna där om du vill.

Slutligen – TACK för alla fina kommentarer och mail jag fått av er. Att ni hör av er gör att veckans kort är så viktiga även för mig. Ni ska veta att mitt hjärta tar till sig varenda ord ni skickar. Ni är så fina <3

Min lilla mottagning ❤️

Massa kramar, vi hörs snart igen,
/Sara Ananda

4 thoughts on “Julledigt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *