Luciamorgon – och kort för veckan

Glad Lucia! Hoppas ni alla har en fin morgon, och vi kan kanske vara överens om att det faktiskt saknas lite snö. Det här mörkret börjar ta på krafterna, jag tror att vi alla påverkas av den här ständiga skymningen. Jag som egentligen helst vill vara helt utan snö kan känna att det verkligen skulle pigga upp lite…

Det blir lite kortare inlägg så här runt jul, det är så mycket annat som också behöver hinnas med – om ni följer Gårdshuset på Facebook så kanske ni sett Adventstävlingen där idag? Ni kan vinna ett kristallarmband – kika in och delta om ni vill!

Vi börjar komma i ordning och jag vill så gärna komma igång och ta emot klienter – jag är lite kluven, så jag väntar och ser vad för restriktioner det blir nu. Det är otroligt svårt att jobba med regression och hypnos om man ska ha munskydd… Jag får fundera på detta, men det kryper i hela kroppen – jag vill komma igång!

Hur tänker ni kring att boka tider för hypnos, eller avslappning, healing osv? Låter ni bli eller tänker ni att det är ok? Jag vill väldigt gärna ha era tankar kring det. Det skulle vara stor hjälp.

Veckans kort kom alla omvända – så det är inga budskap med hela handen idag. Lite softare, lite mjukare – precis vad vi alla behöver nu tror jag. Här är korten för veckan som kommer, den sista innan julveckan.

Solen (omvänd):
Ja – det kan kännas som om solen lyser på någon annan än dig just nu. Precis som jag skrev lite om här uppe – intressant att det första kortet också visar på just brist på ljus. Den bristen kan leda till mörkare tankar än vanligt, trötthet och närmast en apatisk känsla. Det kan kännas som om inget spelar någon roll längre. Här behöver du tänka klart, och leva i tilliten om att ljuset och glädjen kommer tillbaka. Det kommer inte att vara så här för alltid. Du behöver samla mod och kraft, och stå emot nedstämdheten som gärna sprider sig och smittar av sig på andra. Var öppen för andra möjligheter, var flexibel – håll dig öppen och nyfiken. Det blir bättre.

Kejsarinnan (omvänd):
Detta kort omvänt vill påminna dig att behålla tron, även när du upplever att din väg är blockerad eller dold för dig. Du kan uppleva förändringar i relationer eller i ditt boende och det kan skapa förvirring och oro. Du kanske känner en känsla av otrygghet? Det finns en tid i alla kretslopp, där allt ligger i dvala och träda och det känns som om inget händer. Men under ytan sker förberedelser på en ny vår. Kämpa inte emot för hårt, lita till kretsloppet.

Tornet (omvänd):
Tornet betyder alltid förändring. Du har nog anat en förändring i ditt liv, och kanske har den skett – eller så är den på gång att ske. För några av er så har förändringen anats, men varit okänd – så det har varit svårt att förbereda sig för den.
På ett större plan, så visar kortet att ibland måste saker rasa, för att vi ska kunna bygga upp det igen. På en starkare grund. Kanske krävs en katastrof för att ena mänskligheten? Kanske behöver vi skakas om ibland, för att förstå vad som verkligen betyder något för oss. Även om saker rasar, så finns det byggstenar för en ny borg, en ny tid. Var flexibel och lita på dig själv – så kommer du att se att detta ras inte var det värsta som kunde hända.

Oj, ja – vad ska man säga om dessa kort. Jag kan verkligen känna igen mig i mycket den här veckan. Jag blir så fascinerad varje vecka, för jag skriver alltid lite innan jag tittar på korten. Och alltför ofta har jag redan tagit upp vad korten vill säga, fast jag inte hade en aning om vilka kort som skulle komma upp just den dagen.

Vi får hjälpas åt med det här mörkret, som inte ens Lucia kan skingra just nu. Vi måste vara snälla mot varandra, ödmjuka inför andras hinder och motgångar, osjälviska i vår strävan efter ljus. Hjälpa varandra. Visa omtanke och kärlek till alla vi möter. Det vi ger får vi tillbaka. När vi ger av oss själva utan baktanke eller plan – då växer kärleken i vår energi, och vi sänder ut ett överflöd av kärlek, ut i universum. Som vi får tillbaka i en annan form, en annan skepnad – när vi själva behöver det.

Tack för att du läser mina söndagstexter, dom – och ni – har blivit en viktig del av mina söndagar och jag hoppas att ni fortsätter att besöka bloggen och mina sociala medier. Följ mig gärna där, och skriv gärna upp er på nyhetsbrev – det betyder massor för en liten företagare.
Du hittar alla länkar på min hemsida.

Kram på er – och ha en fin Luciadag!

6 thoughts on “Luciamorgon – och kort för veckan

  1. Hej Sara! Tack så mycket för dina ord. Det var precis var jag behövde höra. Det här kan känna att hjälper mig att fortsätta framåt med entusiasm och positivt ställning och såklart fick svar till mina frågor. Tack så mycket igen och ha en trevlig vecka.

    1. Hej Karina <3 Tack för din kommentar – jag blir på riktigt så himla glad när mina kort kan vara till nytta för någon annan. Det är min bästa känsla – och jag hoppas du också får en jättefin vecka. Kram till dig <3

  2. Tack för dina texter, jag har personligen inga problem med att boka tid för healing etc. i dessa tider.

    1. Ja – regression är helt fantastiskt – det är så spännande och man kan lära sig så oerhört mycket av att gå tillbaka till tidigare liv. Vill du boka en tid så får du gärna höra av dig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *