Fina kristaller – och kort för veckan

Lite senare än vanligt kommer här veckans inlägg och korten för veckan. Vi har haft barnbarn här och en treåring gillar helt andra saker än när mormor sitter vid datorn. När han är här används datorn enbart till långa klipp med brandbilar, polisbilar och ambulanser på utryckning 😉 Vi gör mest andra saker, läser böcker, leker, bygger med klossar, sjunger – och målar. Idag har vi målat mandala – och det är otroligt nyttigt för en kontrollfreak som jag – att låta treåringen gå loss med kritor på en Buddha 😉

Om en vecka får vi nycklarna till vårt Gårdshus, det är som en saga – det kommer att bli så himla fint alltså. Ni får gärna följa oss på FB – det är en sida för huset, och vi kommer att ha en adventskalender där under december. Dagens lucka – en blandning av tittar på hur vi inreder och grejar i huset, tips på andliga saker, julklappstips, recept – och på de fyra adventshelgerna blir det tävling/lotteri – med fina priser. Följ oss gärna 🙂

Det har varit en blandad vecka, jag har känt ett större behov av stillhet och meditation – och det tror jag beror på att allt är sånt kaos därute i verkligheten. Var är de bra nyheterna? Det var längesen jag läste något fint i en tidning. Jag försöker att undvika att klicka på eländesrubriker, ser inte på nyheterna på tv längre – bara följer presskonferenserna. Och försöker att fokusera på fina saker, på att göra gott, att be för världen och andra.

I helgen gjorde jag ett kristallnät av mina nyaste kristaller, en pekare i rosenkvarts och så en massa små kristaller (rosenkvarts, citrin och bergkristall) Så fint, och så mediterade jag med fokus på kärlek till världen. En del tänker kanske att det där låter ju flum, och vad ska det vara bra för? Ja, kanske det gör någon skillnad – att människor sätter sig i stillhet, lägger ut kristaller i vackra mönster, fokuserar på det vackra och goda – och ber för att vår värld snart ska må bra igen. Jag tror det, att det gör skillnad. Om alla tror – vad kan hända då?

Veckans kort då – här kommer dom:

Kejsarinnan: åh – det var länge sen det här kortet kom upp – det var verkligen ett perfekt kort (för mig iallafall) att börja denna veckas läggning med! Kortet visar på en tid av kreativitet, tillväxt och harmoni – i både arbete och relationer. Om du har haft planer så är detta en tid för dessa att växa och bära frukt. Kompanjonskap i affärer kan blomstra i Kejsarinnans fantastiska energi! Det är en bra tid att växa i ditt arbete, att hitta nya saker att satsa på och att göra. Du kan inte misslyckas nu.
Detta är också ett kort som välsignar alla förbund – detta är ett bra tecken när det gäller kärlek, barn och familj.
Ju mer du känner livet i dig – ju mer goda saker kan du dra till dig denna period.

Måttfullhet (omvänd): Om du inte fattade något av det första kortet så kommer förklaringen här. För en del av er är det så att den här perioden kan kännas obalanserad och jobbig, inte alls den där känslan av att saker växer och bär frukt. När du känner dig lite låg, är det lätt att missa viktiga saker i de olika funderingar du går och bär på. Försök att hitta balans i dig själv innan du fattar några beslut – så att de beslut du bestämmer dig för att fatta grundar sig i vad du innerst inne vill och känner och inte på rädsla och oro.
Även om du tycker det här är en svår tid, så ha tilliten till att det kommer att ljusna och du kommer att gå stärkt ur den här perioden. Ge inte upp!

Magikern: Detta kort kommer upp när du är redo att skapa något nytt i ditt liv. När du sätter dig i förbindelse med Magikern förenar du dig också med livskraften – och då händer det verkligen saker!
Om du står inför ett val – fråga dig själv: Vad skulle hända om jag gjorde si? Eller så? Det behöver inte alltid vara ett enda val som är det rätta – ibland kan lite av det ena och även det andra skapa den harmoni du söker. Som vatten och jord – två helt olika element – men tillsammans ger de näring till varandra och skapar nytt liv.
Det här är också en tid där du kan ta steget och visa andra vad du kan. Det är din tur att glänsa och om du söker arbete så ska du tro på dig själv och dina förmågor. Skapa dig inre bilder av vad du vill uppnå, och Magikern kan hjälpa dig att våga mer. Att stärka ditt självförtroende. Du är enastående, och när du själv tror på det, kommer andra att göra det också.

Vilka fina kort! Jag känner hopp och glädje av dem denna söndag – God knows we needed that!
Det kan ju bero på att solen skiner idag till skillnad mot gårdagens spöregn och heldagsmörker. Det är ju alltid lättare att vara glad och positiv när solen syns, eller hur?

Men ändå – jag ska fokusera på Magikern denna vecka, och manifestera allt det jag vill ska hända. Vem vet – plötsligt händer det liksom!

Jag hoppas ni får en fortsatt fin söndag och att er vecka blir bra.

Om ni gillar det jag skriver så får ni såklart gärna gilla mig på Facebook och Instagram. Skriv gärna upp dig på nyhetsbrevet – all info och länkar hittar du på min hemsida – karmaklubben.se

Välkommen också att hänga med på resan tillsammans med mig, Ulrika och vårt lilla Gårdshus!

Kram – och tack för att du läser
/Sara Ananda

6 thoughts on “Fina kristaller – och kort för veckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *