Negativ – och kort för veckan

Hej på er – hoppas att ni mår fint och att ni har en lika vacker söndagsmorgon som jag har. Solen skiner, himlen är klarblå och träden rör sig sakta i höstvinden, de har alla färger. Så vackert!

Jag blev så sjuk efter förra söndagen, på måndagen bokade jag ett Covidtest och det var verkligen en märklig upplevelse. Vi åkte med bil till en idrottsplats, där kom en kille med alla skyddsgrejor på sig, tog legitimation och gav oss varsin påse med tops och grejor. Och att topsa sig själv i halsen är verkligen inte en trevlig upplevelse, inte heller att dra upp en tops i näsan så långt det går… Hu alltså – hoppas jag aldrig mer behöver göra detta. Det tog ett dygn drygt, och sen kom svaret – vi var negativa. En redig höstförkylning bara – jag har nog aldrig varit så glad för en sådan förut 🙂

Jag läste en del under förra veckan, bland annat läste jag boken Shanti Devi för kanske tionde gången. Jag kan läsa den hur många gånger som helst. Om man har den minsta lilla tvekan i sig, över det här med återfödelse och tidigare liv – då ska man verkligen läsa den boken. Den handlar om Shanti Devi, som föds i Indien – när hon är fyra år börjar hon prata om ett annat liv, om sina andra föräldrar, sitt riktiga hem, sin man och sin son. Föräldrarna hoppas att det ska gå över, vilket det naturligtvis inte gör. Efter flera år startas en undersökning av hennes uppgifter, initierad av Gandhi – och det visar sig att hennes man och son från det tidigare livet fortfarande lever, Shanti Devi återföddes bara ca ett år efter sin död i det tidigare livet. Det här är en otroligt spännande dokumentär bok – alla uppgifter som Shanti Devi lämnade om sitt förra liv visade sig stämma helt. Hennes man och föräldrar från förra livet hade inga tveksamheter om att det var Ludgi Devi (hennes namn i det tidigare livet) som hade kommit tillbaka.

Jag är själv oerhört fascinerad av våra tidigare liv. Jag har själv upplevt flera av mina tidigare, och hjälpt andra att göra det i min roll som tidigare-liv-terapeut. Vi kan lära oss så mycket av de tidigare liven vi haft, och vi kan förstå oss själva så mycket bättre när vi kommer ihåg vad vi tidigare haft för livssituationer.

Jag ser ibland frågor på FB, där någon undrar över sina tidigare liv. Jag vill vara tydlig med hur jag ser på det. Om någon annan gör en “läsning” av dig och dina tidigare liv, så får du en berättelse till dig. Jag kan ta min Past Life-kortlek och lägga kort till dig och få fram vad som helst. Du levde under franska revolutionen, du var en häxa, du var en piga osv. Du tar emot den berättelsen och så är det inget mer med det. Du lär dig inget alls, av detta.

När du gör en regression, går du genom hypnos själv tillbaka till ett tidigare liv. Du upplever dig själv som du var då, du känner känslor, upplever ditt liv som du upplevde det då. Du går genom ditt liv, och din död. Du får en möjlighet att kommunicera med den du var då – och du får en möjlighet att läka och förlåta. Du väcker minnen från ett annat liv, och dessa minnen bär du sedan med dig under resten av ditt nuvarande liv. Som att öppna en glömd fil på en dator – eller som att plötsligt minnas en dröm.

Det är stor skillnad på dessa olika sätt att utforska sina tidigare liv. Du kan enbart veta att de är dina tidigare liv om du upplever dem själv. Inte när du enbart får dem till dig som en läsning. Förstår ni hur jag menar?

Om någon hade berättat för mig att jag i mitt förra liv dog i en gaskammare i Birkenau så hade jag bara: ok…

När jag upplevde själv, hur jag gömde mig, blev tagen av soldater, transporterades till Birkenau, och dog i en gaskammare tillsammans med mina två små barn krampaktigt i händerna – då betyder det något helt annat. Jag har tidigare skrivit två inlägg om dessa regressioner – läs gärna här – Del ett – och här – del två.

Jag har genom mina regressioner lärt mig så mycket om mig själv, fått förståelse för den ibland helt ologiska oro jag kan känna, och kände för barnen när de var mindre. Jag förstår nu, och genom min andra regression om Birkenau kunde jag läka lite i känslan av skuld.

Jag kan verkligen rekommendera alla att göra minst en regression. Det är en fantastisk upplevelse och precis som när man läser boken Shanti Devi så finns det inga som helst tvivel efteråt. Vi har ingen själ – vi ÄR en själ, i en fysisk kropp.

Och så har vi kort för veckan, här kommer dom:

Kejsarinnan: Du kan få en känsla av ny energi, en önskan om att vara kreativ och sätta planer i verket. Det är som att den här långa tiden av isolering och pandemi har skapat en önskan om nya vägar, nya planer, en ny tid.
Det är faktiskt en bra tid för att sätta igång nya saker, nya kontakter och det är också en bra tid för nya planer när det gäller arbete och kärlek.
Det här kortet är en virvelvind av längtan efter vackra saker, färg, sol och ett liv utan begränsningar. En önskan och en längtan som ligger där inne som en mjuk filt – och bara väntar på att skakas så att alla drömmar får virvla fritt. Detta kort vill väcka dig, se dig om – se det vackra som faktiskt finns runt dig – både natur och relationer.

Prästinnan (omvänd): Det här kortet omvänt vill lyfta ett varningens finger till dig kopplat till det första kortet. När allt känns upp och ner, kreativ, trött, glad, nere – som en berg-och-dalbana – så är det viktigt att du står med fötterna stadigt i ditt baschakra. Det kan vara svårt att hitta lugnet i den känslostorm som drar runt dig just nu. Du behöver tänka till, inte fatta för snabba beslut utan överväga dina val noga. Vänd dig inåt med dina tveksamheter och fråga ditt högre jag och din magkänsla – och du kommer att få svar. Även detta kort visar på en tid av känslor som kanske legat i dvala. Känslor som får dig att känna hopp om en ny tid.

Världen (omvänd): Det här kortet berättar om slutet på en cykel. Du kan känna att du gått färdigt på den här vägen och du kommer förmodligen att stöta på hinder och förseningar när du nu är på väg mot något nytt. Kanske känner du oro och obehag inför den här förändringen – men du vet innerst inne att det är dags. Du har nått slutpunkten. Här behöver du tålamod och tillit – och du får inte ge upp. Även om du känner att allt står still och du känner att du inte har en mottagare för all din nya energi och vilja till förändring. Det kommer. Du kanske behöver göra ett val för att komma vidare. Du kan behöva mer tålamod än vad du önskar – men när tiden är mogen så kommer du att se din nya väg öppna sig för dig. Och då – då är du redo att ta de första stegen.

Vilka fina kort denna vecka, jag kan förstå den där känslan av ny energi, att vara sjuk och känna den där underbara känslan av att det vänt, man orkar klä på sig, man orkar laga mat – och man vet att nu, nu går det åt rätt håll 🙂 Underbar känsla!
Ska dock fortfarande vara lite försiktig och inte köra på för fullt – det blir alltid bakslag då. Så jag fortsätter att kurera och krya – och så hoppas jag att ni alla får en riktigt fin söndag och att ni får en bra vecka tillsammans med korten.

Om ni gillar mig och det jag skriver så får ni gärna i vanlig ordning gilla mig på Facebook och följa mig på Instagram. Skriv gärna upp er för nyhetsbrev också. Alla länkar finns på min hemsida som ni hittar om ni klickar här!

8 thoughts on “Negativ – och kort för veckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *