Söndagsfeeling – och kort för veckan

Hej! Hoppas ni mår fint – korten kommer lite senare än vanligt och det beror på barnbarn igen 🙂

Han har precis åkt hem till sina föräldrar så nu kan jag ta en kopp kaffe och ge er kort för veckan som kommer. Det blir inte långt idag – jag känner mig inte i superform, det känns som jag håller på att bli sjuk och jag får lite panik vid tanken för det är en av mina viktigaste veckor på jobbet som jag har framför mig…

Ska vila resten av dagen och hoppas på det bästa. Ska bädda rent i sängen och fixa lite middag bara. Det blir en kycklinggryta med mango chutney och banan. Jag har SÅ mycket bananer… När vi hämtade matbeställningen på Willys i fredags märkte jag först när jag kom hem att jag beställt 7 kg bananer istället för 7 st… Tur det var bra pris på dem, märkte inte ens på summan att det blev så fel när jag beställde. Så dumt. Men gav ett gäng till dottern, och ska slanta upp en del och frysa in. Och när de börjar ruttna bakar jag banankaka – det går nog åt. Nästa gång tittar jag lite mer noga. Man ska inte ha så bråttom hela tiden – det var väl min läxa den här veckan kan jag tänka mig 😉

Veckans kort då – alla kom omvända, vilket betyder en lite lugnare vecka och lite lugnare budskap. Skönt det tycker jag som känner mig lite hängig.

Kejsaren (omvänd): Det här kortet omvänt kan visa på en period där du känner att du vacklar lite i din övertygelse eller beslutsamhet. Du vill vara stark men det känns som du vill ge upp. Du kan känna dig svag och hjälplös en tid nu och du behöver vara uppmärksam på att du ska försöka undvika människor som är likadana – så du inte hamnar i situationer där du och andra hjälps åt att dra ner varandra.
Du kan uppleva att mycket går emot dig, att saker inte händer som du önskar och planerat. Du har anledning nu att fundera över vad som verkligen är viktigt i ditt liv. Den här tiden är du i för att du ska inse vad du behöver tänka på och förändra för att hamna där du vill.

Måttfullhet (omvänd): Även det här kortet visar på en tid där du kan känna obalans. Du kan påverkas starkt av omvärlden och allt som händer runtomkring dig. Du kanske tar på dig alltför mycket och känner att du är tyngd under allt. Om du är en sådan person som tar på dig andras bördor utöver dina egna så kan den här tiden vara jobbig för dig. Du kan känna dig förvirrad och göra misstag när du fattar beslut. Du behöver står med fötterna stadigt och du ska tänka på att inte skynda fram. Som det första kortet säger så säger även detta att den här tiden är kommen av en anledning. Det är dags att se över ditt liv, sortera och bestäm dig för vad du behöver och vad du kan lämna kvar när du går vidare.

Ödeshjulet (omvänt): Det här kortet förstärker de två första. När Ödeshjulet kommer omvänt så kan det tyda på en känsla av att röra sig bakåt, två steg fram, ett tillbaks, eller som att du kom på fel tåg.
Det kan kännas som att allt går åt skogen, att du har otur och allt dåligt drabbar dig just nu. Som du kanske redan förstått – just nu är inte din bästa tid, men ha tillit till att det kommer bättre tider igen. Livet är ett kretslopp, en ständig förändring – och när det känns så här nere och grått – då behöver du tänka på vad som kan glädja dig trots allt. Tänk på de små saker som du ändå har att vara tacksam över. Förmågan att kunna se positiva saker även i tider av motgång är viktig för att återigen få hjulet att snurra till din fördel.

Ja, det där var ju ingen rolig läsning tycker jag själv… Men det är ju inte jag som bestämmer hur korten ska komma – och även om det var lite deppigt denna vecka så passar det ändå väldigt bra in på mig – som alltid. Det är ju otroligt fascinerande hur den här kortleken liksom alltid anpassar sig efter hur jag mår, eller vad jag känner att jag behöver skriva. Den är seriöst helt magisk – den enda kortleken som verkligen talar till mig så jag förstår.

Det blev inget superkul inlägg idag – men ändå ett inlägg. Nu ska jag försöka vila lite och be till alla mina guider och änglar att jag mår bra i morgon bitti när jag vaknar.

En sak till – ni får väldigt gärna skriva upp er för mitt nyhetsbrev!

Jag lovar att inte spamma, max ett-två per månad, och det kommer att innehålla kanske lite erbjudanden, tips på meditationer och övningar, lite tankar om olika saker, ja – blandad kompott helt enkelt. Klicka på den här länken och anmäl er – det blir jag glad av.

Lika glad blir jag såklart om ni gillar och följer på Facebook och Instagram.

Önskar er alla en fin vecka, håll er friska, tvätta händerna och håll ut. Kram!

4 thoughts on “Söndagsfeeling – och kort för veckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *