The power of love – och kort för veckan

Hej på er i gråvädret! Jag hoppas att ni har haft en fin vecka och att ni mår bra – både i kropp och själ. Det är så många som inte mår bra inuti nu, den här tiden av pandemi kan ta knäcken på även den starkaste. Jag tror att vi alla känner av det. Vilket märkligt år det blev. Jag minns inför nyår förra året, det var en så positiv känsla, alla bara: 2020 blir det bästa året ever!

Och se vad som hände. Värsta året ever, så blev det…

Ett kvartal kvar på 2020 och vi kan bara försöka göra vårt bästa. Jag har skrivit lite om det förut, om att jag och min fina kollega behöver byta lokal. Vi har inte råd att stanna där vi är nu tyvärr och vi står nu i en tid där vi har ett par vägar att välja. Och det är ju så svårt det här med beslut… Att väga för och emot – plus och minus. Det ska vara bra energier, men får inte kosta för mycket. Det ska vara så centralt det är möjligt, nära buss och kännas bra. Vi får se vad Universum har i åtanke till oss. Det ska bli väldigt spännande. Igår kollade vi på en lokal och jag bad mina guider och änglar om råd när jag kom hem. Jag fick en musikvideo till svar. Jag får ofta musik, kanske för att vi alla har en relation till musik och det är universellt liksom. Jag vet inte – men jag förstår oftast när jag får en låt, eller som i detta fall – en video. Jag förstår precis – hur skulle du tolka den här videon som svar på en fråga om en lokal skulle passa?

Den senaste tiden har jag fått många frågor om hur man öppnar upp sig, hur man blir mer medial. Det finns massor av tips om man googlar, om man går en kurs i andlig utveckling (jag hoppas kunna köra igång en sådan efter jul igen) men det finns en viktig sak att tänka på:

Se till att du tömmer dig själv från onödigheter, så att din intuition får möjlighet att ta plats. Om du exempelvis frågar dina guider och änglar om svar på en fråga – så behöver du vara tömd inuti för att kunna uppfatta svaren du får. Meditera, städa i ditt inre. Borsta av din aura, sluta grubbla på saker som du ändå inte kan påverka. Lägg oro och negativa självbilder i en låda, stäng locket. Öppna dig för att mirakel faktiskt kan ske. När du ber om saker som du inte tror på -är det ordet inte som du sänder ut i Universum. Tro, känn tillit. Ha tålamod. Känn i ditt hjärta att du får det som är det bästa för dig.

En annan viktig sak är att hålla ordning även i din fysiska miljö. Plocka undan, håll rent och fint omkring dig, sortera bort högar av papper och gör dig av med saker som inte ger dig glädje, som du inte behöver. Om du har en plats där du exempelvis mediterar, lägger kort – ja, ett altare typ – håll ordning där, damma, lägg dina kristaller fint i ordning. Det gör större skillnad än vad man kan tro.

Och nu ska vi se vad korten vill säga till oss idag, jag hajade till när jag såg att alla kort är rättvända – det är alltså väldigt tydliga budskap idag, inget kanske. Nu pekar de med hela handen. Narren är först ut:

Narren: Narren berättar om ett nytt kretslopp i ditt liv. Det är dags att lämna oro och rädsla som kan kännas när du lämnar den vanliga och trygga vägen. Nu står du mellan det gamla trygga och det nya, okända – du står på tröskeln och det är dags för dig att ta klivet över.
Lyssna på din magkänsla och tro på den. Du behöver fatta ett viktigt beslut och den förändring som du känt är på gång kan komma fortare än du tror.
För en del av er kan det här kortet vara ett startskott – det är dags för dig att komma tillbaka till livet, efter en sjukdom eller isolering.
Narren är ett klokt kort, men har en egen tidtabell. Planer kan ändras, var beredd på snabba svängar och förändring. Hitta balansen mellan dina rädslor och kloka tankar – så kommer du att gå hur långt som helst.

De älskande: Det här kortet handlar nästan alltid om ett beslut som måste tas kopplat till en relation. Det kan handla om personliga relationer eller yrkesrelationer. Oavsett vilket så vet du att det här beslutet är viktigt och behöver tas med stort allvar och respekt.
Du har flera olika val och du behöver överväga dem alla noga. Du kommer att känna i dig när du gör det rätta valet. Då kommer du att känna lugn och glädje. Om du väljer utifrån vad som är praktiskt, eller utifrån vad andra kanske tycker – då kommer du inte att känna kraft, energi och glädje över ditt val.
Om du längtar efter kärlek så är detta ett bra kort för dig. Chansen till kärlek och romantik är stor nu – men du behöver själv ta steg, vara modig och öppen för det. Inget kommer till den som bara väntar.

Kejsarinnan: Det här kortet får jag sällan upp, så vi tittar noga på det sista kortet som knyter ihop veckans läggning. Du har framför dig en tid av kreativitet, du kan känna glädje och harmoni i dina relationer – både privata och på arbete/skola. Det är som att något släppt.
Planer du haft och funderat över kommer att ta form, och du kan bli förvånad över hur mycket som faller på plats nu. Det är en tid för kompanjonskap och tillväxt.
Kejsarinnan står för allt som gläder våra sinnen, doftande rosor, kramar, beröring och snälla ord – allt det vill hon hjälpa oss att känna starkare. Det här kortet är också ett starkt kort som kan visa på förbund, när det gäller kärlek, äktenskap och barn.
Öppna dig, släpp in Kejsarinnan i ditt liv – så kan hon hjälpa dig att lysa starkare än på länge. Klä dig i färg, pyssla om dig själv och gå ut i naturen. Släpp in lycka och glädje, lägg bort oro och rädsla.

Oj – ja, för mig var de här korten mitt i prick denna vecka, som vanligt. Jag känner verkligen att jag kan ta till mig kortens budskap och jag ska träna den här veckan på att släppa in mer glädje, sluta tänka negativt, be min dagliga bön med mer kärlek i hjärtat.

Vi klarar det här, vi har varandra och som jag skrev förra veckan i citatet från boken Shanti Devi, så sitter vi människor ihop, med tunna strålar av ljus. Vi påverkar varandra i de val vi gör och vi kan hjälpa varandra med så små gester. Det vi sänder ut får vi tillbaka. Och idag sänder vi ut kärlek till Universum, kärlek och doften av nybakade kanelbullar 🙂

Jag önskar dig en fin dag och en vecka som är full av glädje. Om du gillar mig och det jag skriver så får du såklart mer än gärna gilla mig på Facebook och Instagram också.

Och en fråga – skulle ni tycka att det var bra med ett nyhetsbrev från mig? Någon gång ibland, en eller två gånger i månaden? Med tips på meditationer, övningar och sånt? Kanske extra erbjudanden? Skulle ni prenumerera på ett sånt?

Kramar till er, vi hörs snart igen

/Sara Ananda

18 thoughts on “The power of love – och kort för veckan

 1. Ja tack, du är så inspirerande och förklarar så bra. Har svårt att lita på min egen intuition trots att oftast har jag känt rätt.

 2. Åh, ja, jag skulle verkligen prenumerera på ditt nyhetsbrev, hoppas att det blir verklighet av det! <3

 3. När jag hörde och såg videon fick jag gåshud och en lugn/varm/trygg och skön känsla i kroppen. Kan inte tolka det, men jag reagerar på musik.

  Jag skulle prenumerera 🙂

 4. Tack för korten Sara.
  Jag har precis flyttat från en liten stad till en storstad. Min lilla son, 19 år, valde att stanna kvar hos sin pappa.
  Jag står inför en nystart. Jag följde magkänslan och bor nu centralt i en större stad😊
  Angående ditt beslut om nu lokal, jag tror att den låten och guiderna vill säga Go for it!!
  Eller som jag skulle säga, Bara gjört😊
  Lycka till. 💚

 5. Tack Finaste Sara, och jag välkomnar allt det fina du ger till oss och hoppas självklart att du får tillbaka allt som du ger till oss alla. Kram.<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *