Ett år till – och kort för veckan

Förra året den här tiden, packade jag min väska och åkte till Grekland för att fira min femtioårsdag. På torsdag fyller jag 51, utan Grekland. Men det får gå ändå såklart 🙂 Jag hoppas ni har haft en fin vecka. För egen del tycker jag veckan gick rätt sakta. Så olika tiden kan kännas. Vissa veckor känns evighetslånga, andra som en liten vindpust bara.

Jag hade en helt fantastisk session i veckan, på min mottagning. Kan naturligtvis inte beskriva den så noga – det är ju klientens upplevelse. Det var länge sedan jag hade klienter, och jag brukar vara så himla nervös inför just sessioner/seanser. Rädd för att inga andar ska dyka upp, rädd för att klienten inte ska känna igen någon osv osv – ni anar inte hur mycket det finns att oroa sig för inför en session…

Den här gången var jag helt lugn. Jag var förvånad själv över lugnet jag kände och natten innan den bokade tiden fick jag andebesök i sovrummet. Det händer aldrig nästan, mina vanliga andar vet att de inte får vara i sovrummet så detta var en ny ande. Och jag förstod att anden hörde till klienten. Jag skrev ner allt jag fick till mig, i gränslandet mellan sömn och vaken – och lämnade det till klienten sen.

Det häftigaste var att under sessionen fick jag en så stark känsla att jag skulle resa mig och hämta ett av mina armband som jag gör och säljer på mottagningen. Anden ville ge det i present till klienten. Jag kunde inte låta bli, så anden valde ut ett armband med akvamarin och en glaskula med maskrosfrön inuti. Som symbol för havet och för att vara helt fri.

Så himla fint alltså…

Jag älskar mottagningen, men nu verkar det som att jag och min kollega som delar den inte kan vara kvar där så länge till (av olika anledningar). Jag känner lugn i detta också, och ber universum om vägledning, och hjälp – så jag vet att det kommer att lösa sig, kanske som jag tänker mig – eller bättre. Jag är lite överraskad över det här lugnet jag känner i mig, över saker som stressat upp mig tidigare. Överraskad, men också väldigt tacksam. Det blir som det blir. Som det ska bli. Thank you, and so it is <3

Veckans kort ska vi också kika på – jag hoppas ni kan känna att det finns något i dem som talar till er – jag vet ju att dom här korten alltid säger sanningar – både trevliga och såna man inte vill höra alla gånger 😉 Jag får ofta frågan om var dessa kort går att få tag på. Jag hittade mina på bokbörsen, efter att ha blivit visad dem av en gudomlig slump. De finns i stort sett aldrig att få tag på – själva boken som hör till finns nästan alltid, men korten är väldigt svåra att få tag på. Sök på Tarot – vägen till ditt inre.

Den som ska ha dessa kort, kommer att hitta dem – det är jag säker på.

Styrka: Det här kortet visar att kärlek är det bästa sättet att närma sig problem och situationer som du möter nu. Styrka är att våga visa kärlek och ödmjukhet – och när du går med den typen av styrka så kommer du också få modet att handla.
Se på kortet – gudinnan på bilden visar oss hur vi ska handskas med det vilda djuret. Ett djur som behandlas illa reagerar med ilska och vrede, ett djur som behandlas med kärlek, svarar med kärlek. Behandla dig själv med kärlek, och du kommer att kunna ge kärlek till andra. Ge kärlek till andra, och du får tillbaka det du ger.
När du känner kärleken, så kan du också läka gamla stridigheter och relationer. Evighetssymbolen på kortet påminner också om det ständiga kretsloppet, om flödet av energi och kärlek i universum, genom dig, till dig och från dig till andra.

De älskande (omvänd): Det här kortet visar på svårigheter i samband med någon form av beslut som du behöver ta. Det kan vara något från förr som dykt upp igen, på ett oväntat sätt, eller i en ny skepnad. Det här beslutet kan handla om en relation, som du upptäckt nya saker i. Det kan också handla om relation kopplat till arbete.
Nu behöver du verkligen fundera noga, kortet vill att du verkligen lyssnar på vad ditt hjärta säger. Fråga dig själv vad DU verkligen känner och vill i frågan, inte vad andra förväntar sig eller tycker. Du har kommit för långt på din väg, du måste sluta anpassa dig – för du kommer aldrig ur rondellen om du tar hänsyn till precis alla hela tiden. När du väljer utan att hjärtat sagt ja, så kommer du att finna att det blev fel. Det är inte för sent att välja en ny väg.

Ödeshjulet (omvänd): Det här kortet fortsätter på temat, för när Ödeshjulet kommer upp omvänt så visar det att du kan känna att du står still, eller är fast i en rondell. Du gick på fel tåg och kan inte hoppa av. Om du känner igen dig i detta, så var medveten om att du alltid kan ändra riktning. Det krävs mod, absolut – men du har så mycket fint framför dig, så du behöver verkligen stanna upp, lyssna på hjärtat och ta de steg som behövs för att du ska känna att ditt inre jublar.
Om du går tillbaka till det första kortet – som talar om att känna kärlek – så påminner detta kort också om det. Även om du är i en tung period, en osäker tid just nu, så ha tillit till att du går mot bättre tider. Och du kan fokusera på att känna kärlek och lugn i dig, och du kan bestämma dig för hur du kan leva idag för att uppskatta och känna tacksamhet även när dagarna känns mörka och kalla.
Förmågan att känna lugn, kärlek och glädje även i motgång kommer snurra på ditt hjul, så det rör sig till din fördel.

Oj, vilka fina budskap som kom idag. Jag förstår precis, och jag är tacksam över att korten kom med ganska milda förmaningar idag. Nu förstår jag min känsla av lugn. Det är en så skön känsla, för varför hetsa upp sig i förväg? Det skapar bara oro, dåliga energier och tar kraft som behövs till bättre saker.

Om ni har kontakt med änglar så kanske ni som jag har en ängel som ni liksom känner er mer dragna till? Jag har en ängel som jag ser som “min”, Metatron. Jag har en bön som jag ber ibland, när jag känner mig trött och less. Som alla mina böner är den på engelska, eftersom jag alltid pratar engelska med mina guider och änglar (det beror på att min främsta mentor, Birkan Tore, pratar engelska och jag har lärt mig så mycket av honom) Här är bönen, testa den gärna, kanske är den till nytta för er också:

Dear Archangel Metatron,
please help me to find the time to get everything done that I need to accomplish but also have time left to take care of myself.
Help me to remain grounded and committed to my personal well being.
And so it is. Thank you.

Jag önskar er alla en fin vecka, och om ni gillar mig och det jag skriver så får ni såklart mer än gärna gilla mig på Facebook och Instagram också.

Kram så länge!

6 thoughts on “Ett år till – och kort för veckan

  1. Så lustigt detta lugn som du talar om har även jag fått nyligen. Blev oväntat påhoppad av en bekant härom dagen. Då jag har mycket eldtecken i min personlighet, brukar jag reagera med att omedelbart tända till, försvara mig eller gå till angrepp. Till min förvåning stod jag helt lugnt där och tog emot, när jag öppnade munnen var jag lugn, lågmäld och förstående. Vad har hänt? Har jobbat mycket med mig själv, så det här kanske är resultatet. Nästan så jag väntar på att någon hoppar på mig igen, så jag får se om det blir samma resultat. Kram på dig.

    1. Men wow – jag vet inte vad som händer, men kanske är vi redo för en ny tid – där vi väljer våra strider noga. Jag lärde mig en sak av Birkan som jag verkligen använder dagligen. Om någon är dum i huvudet så tänker jag bara: May angels bless you with… (och så lägger jag till vad personen kanske behöver, understanding, joy, compassion, love, healing osv) Vilken skön känsla – att skicka kärlek till någon som inte kanske förtjänar det just då. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *