Känsla av höst – och kort för veckan

Luften börjar kännas kall, även om dagarna är varma. Hösten kommer och det känns skönt. Sommaren var fin, men också så full av ändrade planer och besvikelse över att jag inte kunde åka till mitt happy place i år. Men som tröst har vi bokat två resor till nästa år, till vår plats <3 Så nu kan jag räkna ner igen – jag mår bra när jag har något att se fram mot – även om det är långt kvar. I detta fallet hela hösten och vintern, och våren. Men ändå 🙂

Hoppas ni mår fint. Jag börjar så smått komma igång igen med företaget, har lite bokningar och det är SÅ roligt! Fysiska behandlingar som reiki får såklart vänta, men hypnosen funkar fint om alla är friska.

Är du nyfiken på ett tidigare liv så har jag höst-rabatt på regressioner nu under september. Om man bokar i september så får man en session för 700 kronor, istället för 1000. Läs mer om en regression här. Den kräver att du fysiskt kommer till min mottagning i Västerås. Erbjudandet gäller till 30/9.

Jag ska också gå en längre utbildning som börjar nu, det ska jag berätta mer om när jag kommit igång med den. Den börjar idag, och det ska bli så spännande. Man får aldrig luta sig tillbaka och tänka: japp, nu kan jag allt! Vi kommer aldrig att kunna allt. Och vi kan aldrig säga att vi är färdiga när vi gått en kurs. En kurs är en hjälp i vår utveckling, men aldrig något som gör att vi är färdiga. Om ni läser på min hemsida så ser ni att jag gått massor med utbildningar och kurser – men jag är ändå inte färdig. Det finns alltid nya saker att lära sig. Det finns alltid nya människor att lära sig av. Jag kan dela med mig av mina kunskaper till andra, precis som att andra har massor att ge mig också. Vi är i en ständig rörelse, och det medium som säger att hen kan allt, som är färdig – skulle jag för min del aldrig lita på.

Så – hösten är här, och jag tror att ni liksom jag får den där lusten tillbaka, nystart, nya pennor i fodralet, ny skrivbok – jag älskar den känslan. Jag är en av få människor tror jag – som fortfarande använder filofax. Jag älskar papper, pennor och post-it. När man som jag minns bilder bäst, så kan jag se min vecka i huvudet på ett mycket bättre sätt när jag skriver. Gillar inte kalendern i telefonen alls.

Så – veckans kort kommer här – de passar väldigt bra just till känslan av nystart. Jag känner mig glad och hoppfull av korten som kom upp idag 🙂

Världen: Nu är det dags, nu har du funderat färdigt och du vet att du är redo att gå in på din nya väg. Du kan gå utan att titta bakåt, och du kan lämna det som varit utan att känna ånger. Kortet visar en fullbordan av något, du står inför en ny period av ditt liv. Och här blir det spännande, för detta kort visar en stark koppling till Narren (som är nästa kort). Blommornas ovala form, symboliserar bland annat en nolla – Narren. Narren som är det första kortet i stora arkanan, Världen är det sista. En ständig rörelse, ett kretslopp.
Nu är det dags för dig att fundera över vad för packning du vill ta med dig på din nya väg. Tänk på att packa lätt, för du behöver själv bära det du tar med dig. Lämna tunga saker kvar, lämna jobbiga känslomässiga saker bakom dig, om du inte absolut behöver ta dem med dig. Du ska bära din packning under ett nytt kretslopp, så var noga med vad du packar ner. Du är värd allt det goda som kommer till dig, du har förtjänat dina belöningar. Var hängiven till din valda väg – och du kommer att kunna gå lätt på fötterna.

Narren: Som jag skrev ovan – det här är så häftigt, att dessa kort kommer upp så här. Narren förebådar nya kretslopp – och det är viktigt att du frigör dig från tvivel och rädslor som ofta dyker upp när vi står inför något nytt. Stå inte kvar på klippan och titta ner på dina rädslor, vänd om och gå. Du vet precis vad och vilka du måste lämna bakom dig för att komma framåt på din väg.
Förändringen du står inför kan komma plötsligt, men när du tänker noga på det så vet du att du redan anat att den ska komma. Du behöver bestämma dig nu, och vara modig. Inget nytt kommer till dig om du bara stannar hemma och undviker nya situationer. För en del av er kan detta vara en tid då du kommer tillbaka till livet – kanske efter isolering eller sjukdom. Narren visar att planer du har kan ändras och kastas om, men ha tillit till att det kommer att reda upp sig i slutändan.

Prästinnan (omvänd): här kommer en liten varning mitt i allt det nya och spännande som du står inför. Detta kort visar att du kanske känner oro inför framtiden. Detta är en period där du måste behålla ditt lugn, och träna på tilliten. Det är lätt att i en sådan här tid göra snabba val, gjorda i rädsla. Var försiktig med det – du kan komma att ångra dig senare. Prästinnan vill att du ska stå med båda fötterna på jorden, lyssna på din inre röst och goda råd från andra som du känner tillit till. Glöm inte bort att involvera ditt inre sanna jag i dina beslut.

Jag förstår precis vad korten säger till mig idag. Jag tänker att vi alla har våra vägar att gå, och vi behöver få gå dem. Vi behöver hitta mod att vara oss själva, att se vårt inre som en tillgång, inte som en motpart till vårt rädda jag. Vi är ibland så rädda för vad andra ska tycka om oss, vad andra ska anse om vår väg eller de beslut vi fattar. Men kom ihåg att det är bara du som kan helt säkert veta vilken din väg är. Vem du innerst inne är. När vi släpper våra rädslor och lever i vårt sanna jag – det är först då som vår sanna väg blir synlig för oss. Innan dess letar vi, och går fel. För att vi tillåter andra människor att säga höger eller vänster. Eller för att vi låter andra styra våra steg, för att vi försöker vara som vi tror att andra förväntar sig. Så dumt.

Jag började min andliga resa på allvar för snart 7 år sedan. När jag sökte och kom in på Academy for inner potential, så tror jag att en hel del tyckte det var märkligt, lite flum. Men – jag har aldrig mött någon som sagt det till mig. Tvärtom har jag mötts av nyfikenhet. Fler än vi tror är andligt nyfikna och intresserade. Om jag försöker dölja mig och min andlighet – det är då det blir märkligt i andras ögon. När jag släpper ut mitt inre och låter min aura skina – då drar jag till mig likasinnade. Vi drar till oss det vi sänder ut. Så enkelt – och så svårt.

Så – hur kändes korten för er idag? Berätta gärna!

Om ni gillar mig och det jag skriver så får ni som vanligt gärna gilla mig på Facebook och på Instagram också. Och kika in på min hemsida också om ni är nyfikna på hur jag jobbar. Önskar er alla en riktigt fin söndag. Kram!

18 thoughts on “Känsla av höst – och kort för veckan

 1. Vet vad jag vil men känns som en vägg är ivägen och dränerar mig. Är medveten om att den väggen har jag själv satt upp och behöver rasera den innan jag går vidare.
  Men universum har gång på gång sagt till mig att bara jag tar steget så finns dem där och guidar mig vidare.
  En aning frustrerad på mig själv nu…

 2. Åh jag vet precis vad korten säger. Men har kämpat länge nu för förändring och nystart, men dörren har inte öppnat sig än. Börjar bli frusterad och tappa hoppet…

 3. Jag tror det är precis som korten säger, det är dags nu. Känner mig mer och mer färdig att faktiskt gå min egen väg nu 🙂

 4. Oj vad detta stämde in på mig just nu. Har provat lite olika vägar sedan jag sa upp mig från mitt fasta jobb i oktober förra året. Dock har jag inte nått ända fram ännu utan är redo att i dagarna utforska en ny väg. Spännande att se vart den kan leda. Hoppas så att det blir bra.

 5. Exakt vad jag gör idag. Stor förändring på gång i många avseenden. Lite tvekan om något men ska gå på utan ånger. ?

  1. Jag tänker att tvekan också kan vara nyttigt, för då stannar man upp och tänker till – är detta rätt eller inte? Och sen kan man gå vidare, utan att se bakåt. Lycka till <3

 6. Tack! ? Det bekräftar något jag tänkt på som nu känns rätt för mig att göra..
  Det är ju bara jag som vet vilken väg som känns rätt ?

 7. Så sant jag tvivlar på mig själv. Nu har jag gjort något oväntat. Sökt nytt jobb fast jag Blir 60 om några år. Jag får kanske inte jobbet ,men jag har iallafall gjort ett försök ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *