Lite sjuk – och kort för veckan

Hej på er <3

För första gången på evigheter så har jag blivit sjuk. En sån där komma-tillbaks-till-jobbet-förkylning. Snorig och kallsvettig. Har tagit det lugnt hela helgen och ska göra det idag också – jag lovar att inte visa mig bland folk, tvätta händerna osv 🙂

Vill ändå att ni ska få korten för veckan, så jag la dem och hoppas ni kan ha förståelse för att inlägget blir väldigt kort idag.

Måttfullhet (omvänd): Kortet visar omvänt på en tid av obalans. Det kan kännas som det är stressigt och arbetsamt just nu – och just därför är det viktigt att du inte begår några misstag när du gör dina val. Stanna upp, backa lite och se på problemet från olika håll. Stressa inte fram något som du kanske får ångra senare.
För en del av er kan detta vara en tid när du funderar mycket över livet, värderingar och kanske själva livsåskådningen som du har haft tills nu. Det här är en tid för reflektion, på en massa olika vis. Som sagt – skynda inte, allt har sin tid.

De älskande: Detta kort visar nästan alltid att du står inför ett beslut som rör en relation. Det kan handla om nära relationer, eller mindre nära. Det kan vara kärlek, vänskap, arbete. Kortet vill påminna dig om att det kan finnas mer än en valmöjlighet och det är viktigt att du inte skyndar och att du använder din magkänsla och tar beslut även med hjärtat. Här är det otroligt viktigt att du gör val för DIN skull. Om du gör det valet som är rätt för dig så kommer du att känna det i hela kroppen. Om du däremot gör val utifrån vad du borde, eller vad andra förväntar sig, så kommer du att känna dig nere och ledsen. Letar du efter kärlek, så finns det goda chanser nu.

Prästinnan: Här kommer kortet som knyter ihop de andra denna vecka. När det här kortet kommer upp så behöver du ha fokus på din inre kunskap. Du behöver lyssna inåt för att till fullo förstå de valmöjligheter du har. Om du funderar över en relation så kan du ställa frågor till dig själv ungefär så här: Vad behöver jag verkligen veta om den här personen? Vad känner jag i hela mitt inre inför den här personen eller situationen? Vänta stilla på svaret. Det kommer till dig om du har tålamod. Du kan känna att du vill dra dig undan lite nu, för att fundera och vara ifred med dina tankar. Följ din inre vägvisare, och lita på den, så går du inte fel.

Ja, denna vecka handlar det om att göra val för sig själv. Att inte lyssna för mycket på vad andra tycker och tänker. Jag måste leva med mina beslut, och när jag gör val som är väl förankrade i mig själv så kan jag också leva med dem. Blev det tokigt kan jag inte skylla ifrån mig. När vi gör val för att göra andra nöjda, så kommer vi aldrig att bli nöjda själva. För när vi inte följer hjärtat så går vi alltid lite fel. Och när vi märker att vi gått vilse så skyller vi ifrån oss, på andra. Trots att det egentligen var vi själva som gjorde valet, utifrån rädslor och bekvämlighet kanske.

Det är väl också så att ju äldre vi blir, desto mindre bryr vi oss om vad andra tänker och tycker. Jag menar – varför skulle någon lägga en massa tid på att fundera över vad jag gör eller säger? Jag lägger inte så mycket tid på andras göranden längre. Vi har bara ansvar för oss själva, och kanske våra närmaste. Inte för andras val.

Så – allt som vi vill göra, som är möjligt för oss, som inte skadar någon annan – go for it <3 Även om vi har flera liv efter detta – så är just det här livet det mest värdefulla vi har just nu. Och det är vårt eget ansvar att fylla det med kärlek, lycka och mening.

Nu ska jag vila lite, och köra igång min Crocpot – vilken uppfinning det är alltså, bara tjoffa i, och så vänta några timmar. Idag blir det pulled chicken.

Jag önskar er en fin vecka – och om ni gillar mig och det jag skriver så får ni i vanlig ordning gärna gilla mig på Facebook och Instagram också.

Kram på er alla!

4 thoughts on “Lite sjuk – och kort för veckan

  1. Precis vad jag behöver göra, ta tid att få ordning på tankarna och inre! Tack för veckans kort 🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *