Sista lediga dagen – och kort för veckan

Jaha – där kom den, den sista söndagen på semestern. Jag skulle ju ha semester igen i slutet av augusti, men den resan till Grekland har vi bokat av. Vi kanske bokar i oktober – om coronaläget känns stabilt. Jag skulle så gärna vilja ha lite greklandssol och hav – det kommer att bli en väldigt lång och mörk höst utan den vanliga dosen av mitt happy place <3

Idag blir det ett kort inlägg – vi håller på att möblera om och greja – och ska iväg och leta lite möbler när allt öppnar. Jag vill till Stadsmissionen – letar ett litet runt bord och något till sovrummet – vet inte riktigt vad – men när jag ser det så kommer jag att veta 🙂

Korten för veckan som kommer var spännande idag – här kommer de:

Yttersta domen: ja – det var ju ett diskret första kort 😉 Det här kortet talar om att du gjort framsteg – det har hänt grejor och det du går och funderar på och kanske grubblar över är på väg att genom dina kloka val få en lösning. I vilket fall så kommer en förbättring. Om du känt dig låg en tid så vänder det nu – och precis som fullmånen som vi får i morgon så kan du känna dig uppfylld och full av kraft och energi. Det är en bra tid nu, för att fatta det där jobbiga beslutet – du kommer att kunna se klart på dina val och göra det som är bäst för just dig. Det är en tid för nyheter – för en del av er väntar ett nytt jobb, en bostad eller en ny kärlek bakom hörnet. Var beredd på överraskningar!

Kejsaren: Även detta kort talar om att det är en bra tid för kloka beslut. Du har nu kraften och styrkan att göra den där förändringen som du känt, anat och kanske längtat efter. Just nu är också en bra tid för att vara andra till hjälp, du kan på ett bra sätt påverka och vara stöd för andra människor i din närhet. Du behöver bara se till att ha ordning på ditt eget torp först – när du känner att du själv har ordning och reda i dina tankar och övertygelser – då är du redo att ta steget och finnas för andra. Detta kort antyder framgång i något yrkesrelaterat – så om du har tänkt att satsa på ditt arbete, ett befintligt eller nytt – så är det en bra tid. Detta kort kan förverkliga drömmar – om du satsar och tror på dig själv.

Prästinnan (omvänd): Här kommer hon med veckans varning och uppmaning. Du kan ha en känsla av att du inte är redo, eller att du saknar kunskap eller verktyg för att skapa den där fantastiska förändringen. Det är viktigt att du behåller lugnet, att du inte fattar beslut utifrån rädslor eller andras tyckande. Påminn dig själv om din kraft, och om dina erfarenheter – du är good enough. Du räcker till.
Stå med båda fötterna på marken, lyssna på din inre röst och också på råd från personer du litar på (påminnelse från förra veckan).

Jaha, vem sa att det är lätt jämt? Ibland tycker jag korten är så jobbiga för att de ständigt påminner om allt jobb vi själva måste göra. Aldrig att vi får kort som bara: du vinner på lotto och allt löser sig – hurra!

Det är därför så många söker svar konstant, för att de svar som de får är jobbiga. De handlar om att jobba med sig själv, att utveckla sig själv, att rannsaka sig själv och att göra jobbet liksom. Aldrig kommer de enkla svaren, och om de gör det så kan jag lova dig att de bara är på låtsas. Som att dra ett änglakort och få svaret att alla drömmar kommer att bli sanna. Ja – kanske är det så, men vad behöver jag göra på vägen mot den sanningen? Kan jag sätta mig på rumpan och vänta på att mina drömmar ska slå in? Får jag jobb, kärlek och evig lycka för att ett kort sagt det? Nej – jag får jobb, kärlek och lycka för att jag jobbat hårt för det – och för att jag gett ut till universum det jag får tillbaka. Förstår ni? Jag vill så gärna att alla ska förstå, för jag blir så sorgsen när jag läser människors frågor på internet. I morse läste jag ett inlägg i en grupp på facebook – en mamma som i sorg bad om budskap från sin avlidne son. Jag skrev till henne att hon är värd en äkta och riktig kontakt – att hon borde leta på ett medium och boka en tid. Hos någon som hon känner för, som är rätt för henne. Och sen kom det kommentarer som börjar med “jag övar… ” och så fick mamman budskap som antydde självmord. När han gått bort av en sjukdom. När man uttalar sig utan att ha kunskap eller känsla för vad man säger till någon – vilken smärta man kan åstadkomma hos andra…

Jag funderar mycket över hösten, nu säger Anders att vi ska fortsätta jobba hemma om vi kan – fram till nyår. Och jag undrar lite hur det blir med min mottagning – kanske jag iallafall kan dra igång regressioner igen. Reikin är jag tveksam till då den ju är så väldigt fysisk. Men det som inte innefattar att man måste röra någon kanske skulle funka ändå? Saknar hypnosen så mycket – vill komma igång 🙂 När jag startar upp igen tror jag att jag ska ha lite fina erbjudanden, så ni som är nyfikna på att utforska tidigare liv och bor i närheten av Västerås kan se fram mot ett bra pris på detta när det är dags att köra igång 🙂

Jag önskar er en fin söndag – och om ni gillar mig och det jag skriver så får ni i vanlig ordning gärna klicka gilla på Facebook och Instagram också.

Kramar!

3 thoughts on “Sista lediga dagen – och kort för veckan

 1. Tack är mycket nu i energin osynligt krig. Dvs goda /onda.
  Alla vill inte väll. Godtrogen är jag inte lägre !

  Jag har högre krav av medium nu mera. Insett dem hoppar över det jag tycker är viktigt lära ut verktyg! Alltid funnits vit svart. Det är svårare hitta det gäller motsatsa. Tills dess så kämpar jag på egen hand. . Vill inte bli renurad på det redan har från födseln själv lärd. Och är icke rädd för ämnet aldrig vart kommer icke bli det.. Där i mot årstiden vår sommar är farligt förädriskt med bränder folk är tröga inte fattar respektlösa mot naturen mm..

  Så här längtas det till höst vit vinter .. jag lider så här års och synlighet är afrikansk dagar vart nu ett tag är icke sunt för mig alls djup deppmerande..
  Så min sång som är baserat på från som inte orka leva i värmen . Fack off solen heter den. Desto varmare desto argare blir vi !!! Jag är deras ljus med förståelsen… men sommar nötter är själv upptagna ego är vår åsikt. . Bristande kunskap om vår upplevelse. Ni tycker är för varmt har vi redan ldigt jätte länge flera månader ..
  Går i självmordstankar .. jag kommer prata öppet ute på gatan om det här dags vecka utlänska sommar nöterna. . Jag vågar vara mig själv och vågar prata för andra som inte vågar leva i sin sanning.

 2. Tack! Tack lov så vare den idén så är vi flera som sitter i samma båt fast är nog jag som är ledaren i det genom jag vågar allt det jag känner för dragning till.. totalt struntar i hur ser ut ute i från för vårt sätta ner foten nu räcker det ! Jag märkt nu hur blinda döva många är . Och så få som vågar det jag gör . Deta brinner jag för är mycket viktigt. Upplysa många som gjorde valet på riktigt 2018 jag har full förståelse. Om man inte vågar göra det man mår bra av ja då blir det graven nästa man ser ingen ut väg. Jag har hittat sätt tack vare det här. Men lider gör jag många fler en jag gör det. Men mitt sätt att vågar även året runt så gör det att fler vågar. Så jag är deras ljus. Mens sommar nötter är vårt mörker dem ser verkligen inte . Man måste höja ribban om folk ska fatta . Så vårt ljus kommer om några månader ?längtar efter det.. ????. Osynligt krig magiskt med andliga jag älskar allt i det ämnet nördig på det. Sen barns ben..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *