Allt är väl – och kort för veckan

Hej! Hoppas ni mår fint denna söndag, den sista söndagen i juli, detta märkliga år. Hos mig är det en ganska solig men lite kylig morgon och jag har en vecka kvar på semestern. Min augustisemester blir nog inte av, kanske om mirakel sker kan vi kanske åka någonstans i oktober istället. Det visar sig.

Jag har bett mina änglar om lite vägledning under den här sommaren. Eftersom jag inte haft några klienter på evigheter så har jag såklart lagt av mig lite, och också tappat en hel del självförtroende. Ju längre paus, desto större osäkerhet. Igår fick jag svar.

En person som jag träffade första gången när hon kom på en seans jag hade på Akademin i Stockholm hörde av sig och undrade om jag skulle kunna hjälpa henne med ett par bilder. Jag svarade att jag kunde ge det ett försök och jag satte mig igår. Det var en bild på en målning av en flicka, och en bild på en skogsdunge. Jag fick till mig en hel del, och skickade allt till henne. Och det mesta stämde. Det var en så skön och oerhört lycklig känsla. För när man får till sig saker via en bild kan det ju vara precis vad som helst. Jag vet inte vem som är på bilden, eller om det jag får till mig ens är i närheten att stämma. Jag var så glad i går kväll, för att jag kände att jag fick svar på mina böner till mina änglar och guider. Jag behöver inte oroa mig. All is well. Och när jag satt nyss och la kort så kände jag ett behov av att dra ett bonuskort också, från en änglakortlek. Ett förtydligande av svaret från igår. Tack, tack tack!

Och så har vi veckans kort som vanligt också – jag hoppas ni förstår vad som är till er och att ni kan vägledas av dem denna söndag:

Måttfullhet: Du som nyligen gått i mörkret har en ljus tid att se fram mot. Det här kortet visar att den tomhet du kan ha haft i dig nu är på väg att fyllas av något nytt. Liljorna på bilden symboliserar regnbågen, och precis som en regnbåge som visar sig efter regn, kommer något nytt och vackert att visa sig för dig. Dina tårar kommer att torka, och du kan så småningom se att den jobbiga tid du haft har gett dig kraft och ny kunskap när det gäller att värdesätta dig själv. Du behöver tid för dig själv, du kan inte fortsätta att finnas för alla andra jämt – du kan inte bränna ditt ljus i båda ändar.

De älskande (omvänd): Detta kort kan visa på en osäker relation, eller så kan det handla om ett beslut som måste fattas – kanske ett beslut du redan tagit för länge sen men som kommer tillbaka i ny skepnad. Det kan också visa på svek – i någon del av ditt liv. Kanske bara känslan av svek, en misstänksamhet som gnager. Kortet säger tydligt att det är dags att ställa en fråga till dig själv: Vad vill JAG? Vad känner JAG?.
Stressa inte fram något, ta inga snabba beslut vare sig det handlar om arbete eller privatliv. Om du känner att du tidigare gått in på en väg som var fel, så är det tid nu att med omsorg välja en ny väg att gå. Lita på ditt hjärta.

Tornet: Hoppsan Kerstin! Här kom ett oväntat kort som final.. Det här är ett klassiskt kort som förebådar stora förändringar i ditt liv. Om vi tittar på de två första korten i dagens läggning så kan det tyda på att du redan under en lång tid känt på dig att det är något stort på gång. Nu pratar jag verkligen inte om någon uppstigning till 5D eller sådant – nu handlar det om ditt liv. Du kan möta någon som ger dig helt andra tankar, eller som påverkar dig till att skynda på den här förändringen. Rensa luften med dig själv, gör dig av med hemligheter – städa ditt inre för du kommer att få en lättare färd om du startar den med ett nystädat inre. Var beredd på att planer kan ändras, skrotas eller ifrågasättas. Förvänta dig det oväntade. Det kan kännas som om allting rasar – men i själva verket är det nödvändigt för att du ska kunna få lite ordning. Som när man river ur hela garderoben och sen sorterar, hänger in och gör fint. Allt känns nytt och fräscht – trots att det är samma kläder. Bara mer ordning.

Jag förstår vad korten vill säga till mig och jag hoppas av hela mitt hjärta att de ger er lite klarhet också. Jag längtar till min vanliga vardag, och när allt rasat som det ju gjort för många den här våren och sommaren – så är vi alla mer än någonsin i behov av att någon säger att allt kommer att bli bra. Jag litar på Jeremiels ord: Allt är väl.

Jag önskar er en riktigt fin söndag och en bra vecka. Jag blir som vanligt väldigt glad om ni som gillar det jag skriver också går in och gillar mig på Facebook och följer mig på Instagram också.

Kram på er – jag går in i min söndag med en ny tillit. Hoppas ni gör detsamma.

20 thoughts on “Allt är väl – och kort för veckan

 1. Sköna du,

  Tack för dina inlägg.
  Känner så väl igen mig i din beskrivning av att ha “jobbat” mindre än jag önskat och med annat under en längre period.
  Jag läser sällan eller aldrig andras läggningar på nätet men dina möter jag ofta på och tycker om. Du har en skön, tilltalande och jordnära ton som jag uppskattar mycket. Och många med mig, det är jag säker på.
  Njut din semester veckan medan energierna i källan får “rinna till igen”. Så ser jag fram emot nästa vecka och dess budskap. Tack! I kärlek 💚

  1. Men åh, tack snälla du, vilka fina ord! Jag ska njuta sista veckan och sen försöka få lite ny kraft. Jag känner att den börjar komma – och lusten och glädjen också. Tacksam för det. Tack igen för din kommentar – och stor kram!

 2. Tack för fint budskap, det är alltid lika givande att läsa det du skriver och förmedlar. Känner igen mig i mycket av det du beskriver 🙂♥️🤗

 3. Tack❤️Stämmer så otroligt bra på mig alla kortens betydelser, måste få klarhet och gå ur mörker till ljus, ta reda på vad jag vill, få vetskap men ha tålamod…

 4. Idag föll pusselbitarna på plats. Jobbigt att ” lägga pussel”, men tålamod och hoppfullhet och tacksamhet hjälper.
  Dina rader på söndagar är fin läsning.Jag tänkte, ikväll, varför skriver du inte en bok. Det var bara en tanke som kom.
  Ha en fin semestervecka!

  1. Vad gullig du är Birte – tack <3 Jag har så många bokidéer, någon påbörjad men långt ifrån klar. När tiden är min så vet jag vad och vilken jag ska göra färdigt. Eller – vad skulle du vilja läsa? Kram!

 5. Din läggning stämmer varje gång.Har blivit en höjdpunkt varje söndag!!! Jätte duktig är du. Ett stort tack!

  1. Åh – men tack snälla, vad gullig du är som säger så snällt <3 Tack för att du vill läsa – och tack för att du kommenterar – det gör mig glad och ger mig massa energi. KRAM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *