I sommaren – och kort för veckan

Hej i sommaren! Hoppas ni mår fint och har möjlighet att ta det lite lugnt. Den här semestern blir så annorlunda – inga resor, inget grekiskt hav och inget som jag längtat så mycket efter. Jag hade en förhoppning att vi skulle kunna åka i augusti, men bokade om den resan häromdagen – till nästa år. Även om det går att resa rent praktiskt så skulle jag nog inte känna mig bekväm och avslappnad med alla restriktioner. Jag vill inte resa till vilket pris som helst.

Jag har semester och försöker ställa om från att jobba hemma till att ha semester hemma. Inte så lätt som man kan tro faktiskt. Jag har fortfarande inte öppnat upp för klienter och jag saknar så mycket att möta människor och jag saknar regressionerna och samtalen. Jag saknar närheten till mina klienter och kärleken mellan oss och andra världar som känns när man verkligen möts på riktigt. Tids nog är det dags igen. Jag ska inte ha bråttom. Och jag ska ta lite paus från sociala medier – jag märker att jag alltför lätt går igång på människor som är respektlösa mot andevärlden och som tycker att det är helt ok att “läsa av” folk som inte bett om det eller gett sitt godkännande. Det finns så många oseriösa människor som försöker tjäna pengar på dom som verkligen vill ha spådomar och “sanningar”. Jag måste inse att jag inte kan omvända alla 😉 Så jag går ur grupper, pausar grupper och ägnar mig åt mig själv. Alla får ta ansvar för sig själva. Och jag lägger min energi på min karma <3

Veckans kort blev en fest i omvända kort. Vi får se nu, vad de har att säga oss denna söndag i juli:

Styrka (omvänd): Det här kortet kan visa på trötthet och/eller sjukdom. Det kan handla om att du inte tagit dig tiden som du behöver för att ladda dina batterier, eller att du ignorerat ditt fysiska mående lite för länge. Du behöver stanna upp, och du behöver göra det du behöver göra. Du vet innerst inne var problemet ligger – och nu är det dags att ta tag i det. Vila och återhämtning är orden som det här kortet vill lyfta fram.

Vagnen (omvänd): Ändrade planer, inställda resor – det här kortet omvänt visar på en orolig tid. Du kan känna dig lite uppgiven, trött och vilse – och du kanske gör allt för att slippa ta tag i det. Ihop med första kortet så är det här en tydlig markering mot dig – du behöver stanna upp, strukturera dig och din omgivning. Du kan inte skjuta upp allt längre – sluta lyssna på rösten som säger “i morgon…” Du behöver agera nu, annars kommer du att stå kvar på perrongen när tåget går. Vila, återhämta, gör nya planer. Ge inte upp och försök att hitta kraften och viljan igen.

Rättvisa (omvänd): ojoj, ja – den här veckan är det ord och inga visor från korten… Det här kortet omvänt tyder på en känsla av orättvisa. Du försöker envist nå något som du kanske redan vet inte är möjligt just nu. Eller – så är du för trött för att ens försöka och känner att just det är det som är orättvist. Här behöver du släppa fram ditt sanna jag, din själ, din inre krigare – för tre kort som egentligen säger samma sak denna vecka visar att en del av er verkligen har svårt att ta klivet.

Hur kommer man ur det här då? Meditera. Ta en stund varje dag, lyssna på en meditation, eller musik, eller bara sitt tyst med dig själv. Låt tankar komma och gå, framför allt – låt dem gå. När en tanke kommer, notera den, och släpp den.

Jag förstår korten denna vecka, jag känner känslan av trötthet, coronatröttheten. Jag avskyr att jag inte kan åka till mitt älskade Grekland, och jag vill lägga mig på golvet och gråta och sparka som en treåring. Det är orättvist! Och så fort jag lyfter upp känslan, som en sten från marken – kan jag titta på den och så kan jag välja om jag lägger den i min ryggsäck eller om jag lägger tillbaka den på vägen – och går vidare.

Såklart väljer jag det senare – för jag vet att jag ändå är lyckligt lottad. Jag har ett hem, ett arbete, jag har inte blivit sjuk. Det finns mycket att vara tacksam över och det är den känslan som måste komma först. När vi glömmer tacksamheten, släpper vi fram alla negativa tankar. Och så ber jag bönen för dagen:


I call upon angels and my higher self. Please disconnect me from all negative thought forms and its connections – now. Please replace them with divine love and healing. Under grace in a perfect way. Thank you.

Jag önskar er en fin vecka – om ni gillar mig och det jag skriver får ni som vanligt mer än gärna gilla mig på Facebook och Instagram. Det gör mig glad 🙂 Kram!

2 thoughts on “I sommaren – och kort för veckan

  1. Oj vilka kort – så på pricken! Tack! Och den älskade bönen igen – den som hjälpt mig så mycket sen jag först läste den hos dig för några månader sen! Jag läser den varje dag (ibland flera gånger om dagen när världen är knölig) liksom min vän som jobbar i omsorgen, han är också så tacksam för bönen! 🙂
    Alltid kärlek! <3

    1. Åh ja! Visst är bönen helt magisk? Jag gör som du – läser den ibland en gång om dagen, ibland flera. Den tröstar på något sätt, och gör så att man orkar fortsätta om man har en jobbig dag <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *