Regn hos mig – och kort för veckan

Igår kväll var det så himla fint väder, vi satt länge på balkongen och njöt av en blå himmel och ljust gröna träd. Till slut blev det för kallt. Men ändå – att sitta ute på kvällen, som jag har längtat efter det. Idag regnar det.
Fick ett fint svar på en fråga jag haft i mig under söndagen också – vi får så mycket tecken som vi (iallafall jag) ofta missar. Men i den här tiden, när vi tvingats dra ner på tempot, känns alla tecken så mycket tydligare på något sätt.

Annars funderar jag över hur jag ska få till hyran för mottagningen nu när jag inte har några klienter. Tänker att det såklart löser sig, jag fick ju inte den underbara möjligheten bara för att den ska tas ifrån mig – så jag försöker vara positiv. Och – situationen har gjort att jag varit tvungen att tänka mer kreativt. Jag får ta tag i mina kristaller och göra mer smycken helt enkelt 🙂
Innan pandemin hade jag en tanke om en armbandskollektion – och jag kom på att jag till och med beställde hem det som behövdes. Sedan flytten har jag inte gjort några smycken – och så mycket annat kom emellan. Idag ska jag ta tag i det – om ni vill kolla in, så finns de sen på min hemsida – få se om jag får till en liten webshop där 🙂

Jag har också tagit tag i en sak som jag tänkt en del på. Förr skrev jag massor, i fina böcker, med fina pennor. Internet och sociala medier har gjort att jag slutat – och så hittade jag den här fantastiska boken. Och nu har jag börjat igen. Som en egen liten hemlig instagram, med texter och bilder, tankar och böner – enbart för mig själv. Känns lyxigt, och lite hemligt liksom. Och det känns fint – för allt behöver man ju inte dela. Och jag är verkligen en papper och pennaperson, älskar fina pennor och skrivböcker. Jag använder fortfarande filofax som kalender, och går igång på post-it och sånt. Jag kan väl inte vara ensam om det?

Och så veckans kort – de fortsätter att visa på förändringar. Och det är väl en sån period vi alla är i just nu i någon form. Jag känner igen mig i mycket denna vecka och hoppas att du kan hitta något som talar till dig i denna veckas läggning – som blev tre omvända kort.

Månen: Omvänt kan detta kort visa på en förändring som kan vara kopplad till byte av bostad eller arbete, eller liknande. Det kan också betyda att du har planer på någon form av förändring kopplat till det. För en del kan det kännas som att du vaknat ur en dvala, energin kommer tillbaka, precis som våren vaknar ute i naturen.
Det kan kännas som om mörkret skingras och gryningen kommer – kopplat till pandemin så kan det kännas lite mer hoppfullt än för ett par veckor sedan. Som att det kanske går att se ett slut på detta. Gryningen kommer, ljuset kommer åter – tappa inte tron på att det är så.

Djävulen: Omvänt betyder detta kort att du efter en lång tid av prövningar nu kan känna en doft av frihet och seger. Kopplat till första kortet så kan detta kort visa på ett slut på en tid av förslavning, som kan vara kopplat till en person eller en arbetssituation. Du har lärt dig dina läxor och nu är du redo att gå vidare.
Du kan känna en ny livslust komma till dig – omfamna den!

Rättvisa: När detta kort kommer omvänt så kan det vara en liten uppmaning: Du ska inte kämpa mot ditt sanna jag! Du måste vara sann mot dig själv, annars kommer du att uppleva som du åker bakåt, fast du strävar framåt. När du lyssnar för mycket på andra, och försöker anpassa dig och ditt sätt att vara så kommer universum inte att släppa fram dig. Du kommer att uppleva att livet behandlar dig orättvist. Men – när du bejakar ditt sanna jag, och lyssnar på din inre röst – då kommer din resa att åter gå åt det håll du vill.
Några av er har en situation att ta tag i – där orättvis behandling är i fokus. Det är läge att ta tag i detta nu.

Jag kan känna små stråk av ny energi, men det krävs mycket för att få den känslan att växa. Jag tror att jag suttit hemma och jobbat nu i nio veckor – det funkar absolut, men det skapar en märklig känsla av overklighet. Måtte den här tiden vara över snart. Mina nyladdade favoritkristaller får jobba hårt med mig i meditation och bön om en helad värld.

Nu ska jag ta tag i mina pärlor och se vad jag dras till att skapa.

Om ni gillar mig och det jag skriver så får ni såklart mer än gärna följa mig på Facebook och på Instagram. Tack för att du ville läsa 🙂

6 thoughts on “Regn hos mig – och kort för veckan

  1. Nästan läskigt hur bra de här korten stämmer in, typ varje gång jag läser. Älskar din blogg, dig, och dina armband är underbara!

  2. Tack fina Sara! Idag talar dina kort till mig.
    Lycka till med s.yvkens! Bra idé!
    Kram B

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *