May the fourth be with you – bonuskort på Starwarsdagen!

Jag älskar Star Wars – och idag är det Starwarsdagen. Det firar jag med att ge er ett bonuskort från min Starwarstarot 🙂

Och om jag tänkte att det skulle komma något random kort så hade jag fel. Tornet dök upp – och jag blandade leken i flera minuter. Ändå kommer Tornet. Förändring…

Tornet står ju för en stor förändring, kaos ibland. Det handlar om förändringar i livet – och det blir aldrig som förut. Det handlar om att rida ur stormen – och sedan resa sig och sopa ihop resterna.

Det aktuella kortet berättar om det klassiska ögonblicket “I am your father…” Det är här Luke får veta sanningen, och allt han trott om världen, om sin familj, sitt ursprung – rasar. När han får veta att den person han drömt om och tänkt på som en far, visar sig vara den värsta och mest onda – då förändras Luke för evigt. Hans världsbild förändras. Och det kan aldrig bli som innan.

Men vi ska inte deppa ihop nu – det här kortet visar också på en ny början. Och det kan vi ju alla hålla med om att det kommer att bli. Snart. Hur den kommer att se ut – det vet vi inte. Det vi vet är att vi alla kommer att gå in i den nya vardagen lite förändrade. Lite tilltufsade. Lite mer allvar i våra ögon. Men också tror jag att vi kommer att ha nära till känslan av tacksamhet. Och vi kommer att vara varsamma med varandra. Mer empatiska. Så vill jag se det <3

Jag önskar dig en fin Starwars-dag. Kram!

2 thoughts on “May the fourth be with you – bonuskort på Starwarsdagen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *