Att få det man ber änglarna om – och kort för veckan

Känner ni pirret i energierna? Känner ni förväntningarna? – jag har en sån där känsla i kroppen som man hade när man var liten och det var julafton i morgon – DEN känslan alltså! Det är inte ofta den infinner sig numera, så när den gör det får man passa på att njuta.

Även om vädret är grått och det känns som om staden ligger under en blöt filt, så finns det ändå stunder då jag liksom drabbas av tacksamhet och lycka. Jag vaknade ganska tidigt i morse och när jag låg och drog mig så tänkte jag på hur lyckligt lottad jag är som har en egen säng. Ett kök och en kaffebryggare, ett hem.

Jag fortsätter mitt mentorskap med Birkan och det har hänt så mycket sen vi pratade första gången. Jag har fått fler klienter, fler förfrågningar, fler stunder då jag känner att jag faktiskt är rätt bra – jag får så mycket av honom och han hjälper mig att känna tillit till min förmåga och våga utmana mig själv. Jag har också fått massa nya tankar kring en bok som Birkan gav mig i läxa. Your heart´s desire – Sonia Choquette. En bok om att ta reda på vad hjärtat innerst inne vill, vad är just min dröm, och hur når jag dit? Jag trodde jag visste precis, men jag har fått vända och vrida på mina tankar – och jag förstår verkligen bättre nu vad som menas med: Be careful what you wish for…

Det är inte alltid som vi förstår hjärtats önskningar, och vi ber ibland om helt fel saker. Och vi behöver vara noga. Ett exempel: Jag ber änglarna och universum om fler klienter, allt jag vill ha är fler bokningar, fler som hör av sig och vill boka tider.

Och så får jag det, folk hör av sig hela tiden, jag läser alla mail och måste tacka nej och avböja – för att många vill ha något som jag inte kan erbjuda. De har inte läst på min hemsida, och vill boka en tid för att bli spådda sin framtid. Eller få hjälp med en fobi (vilket jag inte jobbar med ännu) eller en man som vill boka reiki, fast det står på min hemsida att jag bara arbetar med kvinnliga klienter när det gäller fysiska behandlingar.

Istället borde jag be om att få RÄTT klienter för mig, hellre färre än många av “fel” sort. Förstår ni hur jag menar? Vi kan verkligen vinna på att fundera över vad vi ber om, vad vi ber om hjälp med. Och – för att gardera sig lite kan man alltid lägga till – “eller bättre” till sina böner och önskningar, och ha tillit till att änglar och universum vet precis vad som är lagom och rätt för oss, just nu.

Veckans kort då – jag hade en pirrig känsla när jag blandade korten – och vilka kort det blev! Äntligen lite positiva tongångar och nu är de slut på den här stillastående sega känslan/dödläget som varit de senaste veckorna.

Stjärnan: Nu kommer en ny tid, med nytt hopp. Du kan ha känt att planer du haft gått åt skogen eller blivit ändrade, men nu börjar saker ta form. Kortet vill påminna om vikten av meditation, och också vikten av att be om hjälp – inom dig själv och i din yttre värld.
Nu börjar dörrar öppnas för dig – och dina kunskaper och talanger kommer att uppmärksammas.

Ödeshjulet: Nu har du avslutat en cykel och är redo att kliva in i en ny fas. Det är dags att skörda det du tidigare sått, och du ser resultatet av ditt hårda arbete. Ha tillit till det som händer nu och även här visar kortet att du står på tröskeln till en nyöppnad dörr. Du har nått en annan nivå av dig själv, du har lärt känna nya sidor av din själ. Ödeshjulet rör sig alltid, även när du känner att livet står stilla. Du behöver värna om navet, mittpunkten av hjulet, som alltid är stilla även om hjulet är i rörelse. Värna om stillheten i ditt inre.

Narren: Även det tredje kortet denna vecka visar på en ny tid, ett nytt kretslopp. Det är dags att du frigör dig från rädslor som kan uppstå när det är dags att vika av från den gamla invanda upptrampade vägen. Narren vill att du vågar ta steget, från gamla tankesätt och mönster – först då kan din resa påbörjas. Förändringar är på ingång, och de kan kännas plötsliga – men när du funderar på saken så kommer du att se att du har förstått det långt tidigare. Det här kortet berättar för dig att du har ett äventyr framför dig – det kan handla om arbete, kärlek eller något annat i din närhet. Lita till dina känslor och tro på din magkänsla när du möter nya vägar – då kan du komma hur långt som helst!

Alltså – wow, så positiva kort! Det känns bra att veta att det blir ljusare, vi får betalt för alla våra ansträngningar och jobbiga dagar – och vi får också svar på våra böner. Även om svaren vi får kanske inte alltid motsvarar våra förväntningar, så ska vi ha tillit till att vi får det som är allra bäst för oss just nu. Och även om vi inte förstår, så kan allt som händer vara en liten pusselbit till det där som vi ber om lite extra när vi säger: eller bättre <3

Hoppas ni har en fin söndag och tack för att ni orkade läsa ända hit. Nu ser vi fram mot en spännande vecka. Jag har utmaningar och ska göra en sak som jag verkligen är nervös och rädd inför. Något som jag helst inte skulle vilja göra men måste. Annars är jag ingen människa utan bara en liten lort. Kan faktiskt inte skriva om detta på internet – men jag tar gärna emot lite omtanke om ni har plats och utrymme i era böner denna vecka <3

Om ni gillar det jag skriver blir jag glad om ni även gillar mig på Facebook 🙂

24 thoughts on “Att få det man ber änglarna om – och kort för veckan

 1. Har blivit singel efter 27 år och många funderingar på vad JAG vill. Har velat flytta men inte haft ekonomi för det. Nu har universum lyssnat och jag blir snart bostadslös 😳. Har velat länge och tror att mina änglar har tröttnat (skratt) och bestämt att ge mig en spark i rövva 👌
  Även med kärlek. Har inte velat bli tsm med någon nu utan mer bara utforska vad som finns och där har jag fått det jag bett om.Så håller verkligen med om att veta vad man ber om 🙏.
  Så det jag manifesterar nu är att jag får möjligheten att hyra en lägenhet och att mina barn ska få må bra ❤
  Tack fina du 😍

 2. Jätte positiva kort denna veckan;)

  Jag har känt att förändringar är på gång men vet inte för min del vad det handlar om, kanske ett visst HOPP att det ska ske en positiv förändring:) kortet skänkte ett visst tröst.
  Ha en fin vecka!!

 3. Står inför nåt liknande själv som jag behöver möta, känns inte helt bekvämt så självklart sänder jag dej styrka inför ditt och tar gärna emot detsamma🙏❤ Tusen tack för budskapen, dom känns behövliga nu🙏❤

 4. Tack! 🙏 Känns hoppfullt att det är positiva vindar som är på väg, välbehövligt 😊. Skickar en kram inför din kommande utmaning! 🤗😍

 5. Bästa modiga Sara!Jag är med dig i hjärtat när du ska utföra ditt ” jobbiga”💖💖
  Det är mycket som ska transformeras nu till högre nivåer i ljus …
  Du är underbar människa och själ💖💖

 6. Så härliga kort, tack så mycket. Jag hoppas verkligen på det nya nu. Har bestämt mig i år för att sluta driva mitt företag, vill vara mer i samklang med naturen, tänka på min kropp, börja odla och ägna mig mer åt självhushållning tillsammans med min man. Har servat andra i 14 år och arbetat upp ett fint välfungerande företag. Vill nu lämna över och letar efter någon som vill köpa. Har fått flera intresserade men ingen som har bestämt sig eller vill betala för det. Hoppas innerligt att det kommer nu. Tack för underbart budskap 🙏🌹 Lycka till med ditt, skickar styrka! 💕

   1. Vill bara skriva att, precis när jag skrivit kommentaren här kom det in ett bud på mitt företag. ❤️ Så häftigt! Tack🙏

 7. Jag ber om hjälp för Dej ❤️
  Jag ber om hjälp flr min pojkvän, som har den svåraste tiden i sitt liv ❤️ Vill få honom att inse att han är en fin människa med ett gott hjärta och att han är värd så mycket mer än vad han tror sig vara ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *