Ett kort för veckan

Jag har sovit så konstigt den senaste tiden. Vaknat hela tiden och drömt helt knasiga drömmar. Jag känner mig lite stressad fast jag vet att jag har kontroll över allt i mitt liv (nästan 😉 )

Så i min morgonmeditation la jag ett kort för veckan – denna stilla vecka innan påsk. Jag tror att vi alla kan ta till oss av budskapet som Vagnen kommer med till oss idag.

Vagnen omvänt står för en splittrande inverkan. Resor eller andra planer kan komma i oordning eller överges. Kanske ditt självförtroende minskar medan du försöker bringa reda i det som sker runt dig. Du kan känna att din vilja att genomföra saker minskar och du vill bara försvinna från verkligheten.

Någon kanske vill dominera dig eller tvinga dig att göra något som du inte vill. Vagnen påminner dig om att stanna upp och noga se på det som händer. Se upp för din inre negativa röst som försöker tala om för dig att du inte räcker till, eller får dig att ignorera din inre visdom.

Få grepp om dig själv som om du vore ett oroligt djur, med lugnande ord och tankar. Tala till dig själv som en liten valp, eller ett väldigt litet barn. Bara mjuka ord – och kärleksfulla <3

Ha en fin dag i vårsolen – äntligen verkar det som om det är vår på riktigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *