Use the force

Jag har alltid älskat Star Wars – sen jag var rätt liten. Fast det var nog först som vuxen, när jag fick egna barn som jag kunde släppa alla hämningar och verkligen omfamna mitt nörderi.

Nuförtiden så har jag sålt av min samling med starwarsgubbar och prylar – men filmerna finns alltid nära på något vis. Särskilt de äldre filmerna – det är dom jag älskar mest.

När jag nyligen klarade av min master i Reiki så kände jag mig som Yoda. Reiki master – Jedi master 😉 Det handlar om kraften – the force. Kraften som finns i oss alla. Hos en del levande och synlig, hos andra – vilande och blek. Men ändå där. Hos oss alla.

Det finns så många citat från Starwarsfilmerna som jag verkligen älskar. Ett av mina abolut bästa är ett från Yoda:

You must unlearn what you have learned.

När vi utvecklas andligt, så händer det så mycket i oss. Vi måste vara beredda på att tänka om, tänka nytt – och tänka oss in i andras tankar. Ingen människa är en guru, ingen har den totala sanningen – och ingen kan någonsin påstå att han eller hon vet precis hur det är. Om vi visste – vad skulle vi då ha kvar?

När jag påbörjade min mediumutbildning för flera år sedan, trodde jag nog aldrig att jag skulle “bli” ett medium, en reiki master, eller en regressionsterapeut. Jag följde mitt hjärta – så stark känsla så jag inte kunde stå emot. Och jag är så tacksam att jag gav efter, struntade i vad andra tyckte – och bara gick genom den grind som öppnades för mig.

Snart kommer jag att kunna dela en så spännande sak jag varit med om nyligen. Det handlar SÅ mycket om att våga tänka i andra banor, ur andra vinklar – och att lära sig av dem. Inte meningen att retas – men kan/får inte sprida ännu.

I helgen har jag bokningar, och snart har jag lite semester. Det känns fint, särskilt idag när det har varit isande kallt och dessutom snöat…

Ha en fin kväll <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *