Reiki Master

2017 gick jag min första reikikurs, idag fick jag mitt certifikat – nu är jag Reikimaster och jag är så himla glad över det!

Jag älskar att lära mig nya saker, testa nya saker och utveckla mig själv. Som medium och healer blir man aldrig färdig liksom. Det finns ingen som kan allt och ingen som är fullärd.

Den dagen jag slutar vilja lära mig – det är nog dagen då jag själv tar mig till andra sidan 😉

Reikin är fantastisk tycker jag – jag blir lika fascinerad varje gång det faktiskt fungerar. En så kraftfull och läkande healing det är.

Det kommer nog att dröja innan jag själv börjar lära ut Reiki, jag vill hitta mitt sätt att arbeta, mitt sätt att lära ut.

Som stor Star Warsälskare jämför jag Reiki lite med The Force. Den universella kraften som faktiskt finns i oss alla. Tidigare har jag känt mig som en jedi – nu är jag som Yoda 😉

För många år sedan tatuerade jag in Use the force på min arm. Som en påminnelse till mig själv att aldrig ge upp, aldrig tappa tron på min egen kraft. När jag är nervös, rädd eller behöver en påminnelse, tittar jag bara på armen och fokuserar. Ärligt – det hjälper oftast.

Jag är så glad och stolt över mig själv, idag har jag tagit ytterligare ett steg mot den jag vill vara, den jag vill bli. Och jag har lärt mig så mycket på vägen, i alla utbildningar jag gått.

Ibland diskuteras i grupper på FB, om det här med utbildningar. Att medium inte behöver utbilda sig – för att de fått gåvan från andra sidan. Jag hör till dem som tycker att utbildning aldrig är fel. Alla kan utvecklas och lära sig något – och jag själv kollar alltid på utbildningar när jag bokar en tid hos en healer, ett medium eller en regressionsterapeut. Jag vill veta att den jag bokar tid hos har rätt kunskap, ett etiskt tänk och har arbetat med sig själv och sina förmågor. Man kan ALLTID lära sig något nytt, få en ny tanke eller ett helt nytt sätt att se på saker. Den som anser att hen inte behöver utbilda, utveckla eller lära sig – den skulle jag aldrig boka tid hos.

Nyfikenhet och ödmjukhet inför nya kunskaper – det utvecklar oss.

Som Yoda själv säger: You must unlearn what you have learned.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *