Ett tecken och ett kort för dagen

Jag trivs så bra i mitt nya, omgjorda anderum. Jag går in där så ofta jag kan, stänger dörren och mediterar, grejar med mina kort, kristaller och pendlar. En liten men fridfull plats i vår stressiga vardag.

När jag satte mig vid mitt skrivbord idag kände jag mig lite stressad, lite orolig – utan egentlig anledning. Jag tog en av mina favoritlekar och började blanda.

Då såg jag den.

Mitt på duken låg den. Helt orimligt egentligen eftersom det är nystädat och inga dunprodukter finns här.

Jag blir så glad och tacksam när jag får tecken från änglar 🙏🏼

Kortet är en fin påminnelse till oss alla denna soliga fredag ❤️

Kortet kommer upp för att påminna oss om att släppa loss lite och känna livet. Våga vara lite mer flexibel, var öppen för nya idéer och träna på att acceptera förändring. Streta inte emot 😍

Om vägen du går på nu är stenig eller svår att gå – välj en annan väg. Det finns många stigar som leder dig dit du vill så välj den som ger dig minst motstånd. Det är lättare och roligare att dansa sig fram än att tvinga sig genom sly.

Det finns många saker i livet vi gör för att vi “måste”. Vilka av dem kan vi välja bort? Kan vi välja stig utifrån vad vårt hjärta vill, eller är vi rädda för vad andra ska tycka om våra val?

I helgen, efter fullmånen, lugnar energierna ner sig och så även vi. Ta en stund och fundera på varför du går på den väg du går. Är du nöjd? FANTASTISKT! Vill du vika av och gå åt ett annat håll? Vad stoppar dig? ❤️

Hoppas ni får en fin helg, jag har regressionsbokningar i morgon så min vilodag blir på söndag.

Kram ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *