Tredje advent – och kort för veckan

Hej alla!

Den här veckan blir det lite kortare inlägg – jag har så mycket att göra och så mycket jag vill få klart innan det blir jul och ledigt.

Det har varit en intensiv vecka, jag har hjälpt till i min favoritförening here4U – under Musikhjälpen och jag har varit på torget och hängt med Tanter som dansar (mellan 7-8 på morgonen) Det har varit SÅ roligt att ha haft Musikhjälpen här i Västerås – och den här staden har verkligen bjudit till och varit helt fantastisk. Jag känner sällan stolthet över att vara västeråsare – men i detta sammanhang gör jag faktiskt det 🙂

Jag har också gjort klart mina övningsklienter för hypnosen – TACK alla som ställde upp! Jag har fått godkänt på “provet” också – så nu väntar jag bara på mitt certifikat. Det är en speciell känsla att gå i mål <3

Självklart är det adventstävling även denna söndag – kika in på min Facebooksida så kan du vara med och tävla 🙂

Så – veckans kort – spännande idag tycker jag:

Månen: Nu är vi inne i en period av ökad mottaglighet, drömmarna kan vara livliga och detaljerade. Du kanske känner dig överväldigad av allt som händer runt dig just nu – och framför allt kan det vara en jobbig tid när det handlar om att sätta gränser – för dig själv eller för andra.
När det gäller dina drömmar så kan de stanna kvar hos dig under dagen, få dig fundersam och lite dagdrömmande. Var försiktig med att tolka dina drömmar – de handlar inte alltid om det du tror. Det här kan vara en period där din känslomässiga och fysiska energi går upp och ner och du kanske har resor framför dig. Eller kanske ett byte av bostad? Du kommer att behöva mer vila än vanligt – för att ladda upp dig själv, förnya dig – inför den förändring som är på väg. Den kommer att kräva mycket energi från dig.

Kejsaren: Du har viljan och kraften att åstadkomma mycket just nu. Du kan uträtta mycket om du vill och om du kämpar. När detta kort kommer upp visar det att du just nu har möjlighet att påverka dig själv och andra – och också vara andra till hjälp. Se till att få ordning på allt i ditt liv – så kommer resten att falla på plats. Det kan kännas som att du väntar på start-tecken, men vet inte från vem eller varifrån. Som att du står och stampar på startlinjen. Du kan själv skjuta startskottet!
Det här är ett kort som förverkligar drömmar – så samla ihop dig, se till att vila inför det som ligger framför dig. Det är en spännande tid!

Stjärnan (omvänd): Och här kommer det – det där “ok, det låter ju bra – MEN…”
Det här kortet visar att du kanske samtidigt som du känner dig redo, liksom kroknar och känner dig trött och tvivlande. Negativa tankar om dig själv fyller dig och du känner dig kraftlös och svag. Kanske du känner att ingen riktigt uppskattar dig och den kraft du har.
Kom ihåg att stjärnan finns där på himlen, även när det är mulet. Den finns där för att vägleda dig – så du behöver hitta tilliten till det du inte ser, utan bara anar. Det har aldrig funnits en dag när inte solen låtit en strimma av ljus skina i mörkret. Det finns alltid ljus, även om vi inte ser det just nu. Ge inte upp..

Ja, jag förstår precis. Jag står och hoppar av förväntan, det är nya saker på gång, ett nytt år osv – och samtidigt så känner jag mig så trött. Så trött, så jag helst skulle vilja gå och lägga mig, dra täcket över huvudet och komma fram i vår. Bara dra mig undan, där ingen förväntar sig något av mig. Ni fattar?

Nu går ju inte det – och på riktigt så är det ju inte det man vill. Men tröttheten känner vi nog alla igen. Mörkret, bristen på ljus och de korta, grå dagarna. Det kräver mer av oss – att vi verkligen lägger tid och energi på att ladda upp oss, tända ljus, göra gott för oss själva.

Och vad det gäller sömn och drömmar så är mina drömmar helt knas nu. Jag sover oroligt, vaknar ofta och har fragment av märkliga drömmar kvar i minnet. Jag tänker att det är så just nu. Det är som det ska vara. Och så hoppas jag att ni kan hitta den känslan också.

Så – in och tävla på Facebook – och ha en riktigt fin söndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *