Lita på din intuition – och kort för veckan

Hej allihop – hoppas ni mår fint!
Jag har varit sjuk i veckan, hängig, kallsvettig, ont lite överallt – och känner mig fortfarande inte helt hundra, om än mycket bättre.

Jag avskyr att bli sjuk så jag måste ställa in saker eller boka av klienter. Känner mig så värdelös och kass – även om jag vet att ingen blir arg eller sur för att någon är sjuk. Jag menar – om någon avbokar något med mig så blir jag ju knappast sur – möjligen besviken om det var något jag såg fram mot – men är någon sjuk så är det ju så. Dumt egentligen, att tänka så.

Jag har en spännande vecka framför mig – jag ska vara i Stockholm och gå ytterligare en hypnosutbildning. Så spännande, jag kommer att kunna jobba mer med coachning, och förändringar (som rädslor, rökning osv). Det blir så roligt 🙂

Jag har också haft en träff med Birkan i veckan – och han lärde mig en ny teknik som handlar om att hjälpa människor med energier i deras hem. Inte som Det okända – utan mer att jobba med energierna i huset/lägenheten och kunna hjälpa de som bor där att förändra och förbättra energierna. Han använde en speciell kortlek just för det arbetet och jag blev så full i skratt när han visade den. Exakt den hade jag nära på klickat hem någon vecka innan… Han skrattade också – och kortleken heter: Trust your vibes 🙂 Jag beställde den såklart men det visar sig att den är slut på alla större bokbutiker som adlibris osv. Fanns inte ens på Bokbörsen där jag alltid brukar hitta. Igår morse när jag hade fått två mail med “din beställning är annullerad” så satt jag med mitt kaffe och bara scrollade på facebook.

Och där – i en andlig köp- och säljgrupp låg den. Kortleken.

Jag blir så tacksam över att saker händer för mig som de ska, i en perfekt ordning. Korten är på väg hem till mig nu – och jag kan göra min läxa för Birkan, som består i att använda tekniken och läsa av två rum i mitt eget hem. Sedan kommer jag nog att behöva lite övningshem att jobba med.

Jag hade också på Birkans uppdrag gjort ett armband till mig själv, som jag ska ha när jag arbetar andligt. Det armbandet innehåller krysokolla, bergkristall och akvamarin – och han välsignade och fyllde det med energi i en så fin stund. Jag känner hur kraftfullt det är – och jag tänker göra ett liknande armband som vinst i en av mina adventstävlingar. Jag kommer att ha en vinst/tävling varje söndag i advent. Så vill ni vara med, gå redan nu in och gilla mig på FB och på Insta – så missar du inget.

Veckans kort då – det handlar om relationer den här veckan – och här kommer de:

De älskande: Det här kortet står ofta för att du är i en situation då du behöver fatta ett beslut kring en relation. Du kan ha en känsla av att beslutet är oerhört viktigt, till och med avgörande. Oavsett om din situation handlar om jobb eller någon privat relation så kommer du att upptäcka att dina beslut kommer från hjärtat mer än från hjärnan. Du har flera möjliga val och tänk på att låta din intuition vägleda dig när du tar ditt beslut.
Liksom ormen på kortet så måste du lita till dig själv och dina känslor, och inte låta någon annan styra ditt val.
Om du söker kärlek så finns det goda chanser just nu – om du är öppen och fri i ditt hjärta.

Stjärnan: Det här kortet berättar om en tid, ett nytt hopp i ditt liv. Du kanske har upplevt förändringar under en tid – nu faller saker och ting på plats för dig. Du är mer i harmoni och du ser ljuset i tunneln, din framtid.
Du kan nu gå vidare och du kan ha upptäckt en begåvning eller en ny talang – det är dags att använda den nu. Ha tillit till stjärnorna och de kommer att leda dig rätt. Meditation är viktigt för dig just nu – för att hitta dina inre svar. Ge dig tid att lyssna på din egen röst.

Narren (omvänd): Allt är inte muffins med glitterströssel just nu – du behöver vara beredd på att stanna upp, se dig för och lyssna. Du kan känna ditt flyt just nu och bara köra på – du kan missa din avtagsväg eller något som är uppenbart. Ta inte första bästa tåg – utan se noga var slutstationen är innan du kliver på. En förändring är på gång, men var försiktig och lite kräsen. Tappa inte din klarsyn, använd sunt förnuft. Bästa rådet nu: Sov på saken.

Hoppas veckans kort klargjorde något viktigt för er – jag vet precis vad de betyder för mig.
Jag önskar er en fin söndag – och missa inte mina söndagstävlingar i advent.

Kram och ta hand om er i mörkret

Gillar ni mig och det jag skriver – gilla mig gärna på FB och Insta också <3

4 thoughts on “Lita på din intuition – och kort för veckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *