Dansa med andarna – och kort för veckan

Vilken vecka alltså! Jag har haft mycket på jobbet och i torsdags hade jag skypecoachning med Birkan igen. Jag berättade om klienter jag hade veckan innan och jag fick många bra råd. När jag sa att jag hade bokningar på lördagen (som igår) och att jag var ganska nervös för det, så sa han att jag när jag känner så – då ska jag dansa. Ju friare och fånigare desto bättre.

Jag är ingen sådan person, som fridansar i min ensamhet, eller med andar – men jag tänkte att jag verkligen ska testa. Och vet ni – det fungerar! Igår hade jag två bokningar, först en regression som blev oerhört känslosam och stark. Efter det hade jag en kompis-session. Det var ett tag sen jag hade sittningar – så jag var ärligt rätt nervös. Alla dom där dumma tankarna kommer: tänk om det inte kommer några andar, tänk om jag suger, tänk om jag är en bluff – ni vet – prestation och osäkerhet.

Och jag dansade. I min ensamhet. Tillsammans med andevärlden dansade jag. Och det blev en jättefin session. Jag ska fortsätta att dansa. Jag skrev till Birkan när jag kom hem och berättade hur det hade gått och att jag känner nu att jag faktiskt kan. Och fick ett så fint svar: Of course you can, never doubted it! So proud of you.

Om Birkan tror på mig – varför ska jag själv inte göra det? Jag måste verkligen skifta mitt fokus. Från “tänk om det inte går…” till “tänk om det går…”
Vi är så himla snabba på att göra ner oss själva, på sätt som vi aldrig skulle göra mot andra. Så dumt, och så lätt att falla tillbaka till. För vi är vana att behandla oss själva så. Jag tränar på att tänka så här: Om jag besöker en frisör för att klippa mig, och frisören säger att hen inte är så bra på att klippa. Hur känns det?

Om jag skulle operera blindtarmen eller något – och kirurgen säger att hen inte är så bra på just blindtarmar. Tryggt? Nej, knappast.

Jag, som medium, healer och regressionsterapeut – det är min skyldighet att vara trygg i mig själv gentemot mina klienter. Dom förtjänar det. Och jag måste vara säker i mig själv, i det jag kan. Att vara lite nervös – det tror jag alltid är bra, men den känslan får inte ta över eller innehålla negativa tankar om min egen förmåga. Jag förstör så mycket för mig själv då. Viktigt för mig och er också att tänka på – för jag vet att jag inte är ensam i de här tankarna.

Idag har jag en ledig dag, ska bara ge er veckans kort, och sen ska jag ägna mig åt matlagning och mys. Det har kommit lite snö (tyvärr) och jag hoppas det smälter undan tills i morgon. En ny vecka väntar och till helgen har jag bokningar igen. Jag går in den nya veckan med värme i hjärtat – och en glädje och tacksamhet över det jag har och allt det jag har fått möjlighet att hjälpa andra med. Tidigare liv, hälsningar från andevärlden och hopp om något mer, något stort – efter detta liv. Så himla fint!

Veckans kort är både upp och ner känner jag. Mycket positivt, men också en känsla av att vi måste ha lite koll. Här är korten:

Döden: Man kan tror att det här är ett dåligt kort men det är det verkligen inte. Det här kortet berättar om en förändring i livet som är väldigt positiv. Gamla saker faller bort och nya kommer upp till ytan. Lite som att löven dör på hösten för att till våren göra plats för ny grönska, en ny början. Den här förändringen kan kännas skrämmande och ovan – men kom ihåg att förändringar som inte känns, är inga förändringar. Så även om du vacklar lite nu, så känn tillit till att du kommer att uppleva en positiv förändring. Relationer som överlever den här förändringen kommer att växa sig ännu starkare och det här kortet lovar ett ljus i tunneln, ett nytt skede i ditt liv. Släpp taget, känn tilliten.

Styrka (omvänd): I kombination med tidigare kort kan det här kortet visa på att du just nu känner dig trött och sliten. Du kanske inte alls känner den här fantastiska förändringen ens vara i närheten av dig? Ge inte upp, för om du känner dig lite låg och trött så är det viktigt att du nu verkligen ser till att vila och samla mod och kraft – för du har en ljus framtid – som väntar runt hörnet. Befria dig själv, tänk dig att du är lejonet på bilden, och att du är fångad i en bur. Släpp ut dig själv, låt ditt inre lejon i frihet springa över savannen och känn vinden i manen. Det är din tid nu. Buren är endast en illusion.

Narren (omvänd): Kortet ber dig att stanna upp lite, att se dig för. Du känner förändringen i kroppen och du kan känna dig otålig och stressad över den känslan. Förändringen är på väg, den kommer – och du behöver ha lite is i magen och ha tålamod. Det kan finnas saker i ditt liv som behöver ses över, relationer, arbete eller kanske bara din egen syn på dig själv. Du har ett jobb att göra för att allt ska bli som det är menat. Inget kommer till dig utan att du själv gjort din läxa först. Använd ditt sunda förnuft och ha med dig tanken: om det verkar FÖR bra så är det förmodligen det också.
Ge inte någon ett snabbt svar, ta inga snabba beslut – att sova på saken är verkligen ett gott råd just nu.

Ja, som vanligt så blir jag så fascinerad över att korten alltid handlar om det jag tänkt att jag ska skriva om. Som att jag har handplockat korten efter att ha skrivit inlägget. Men så är det ju inte 🙂

Jag tänker att jag släppte fri mitt lejon igår, när jag ställde mig och dansade. Buren är min rädsla att misslyckas, och den rädslan är en illusion, en bur som jag byggt runt mig själv – som hindrar mig från att lyckas ibland. Jag har mycket att jobba med – och jag tror att du som läser detta förmodligen känner detsamma.

Jag sa till Birkan i torsdags att andarna måste skaka på huvudet om man börjar fuldansa för sig själv.
Believe me, sa han, they have seen worse.
Helt ärligt – jag är inte helt säker på det… 🙂

Ha en fin söndag, och en fantastisk vecka, släpp ut era inre lejon och berätta gärna i en kommentar hur det går. I vilket sammanhang släpper du dig fri?

Om du gillar det jag skriver blir jag superglad om du också vill gilla mig på Facebook.

Kram på er och TACK för att ni orkar läsa mina långa texter!

14 thoughts on “Dansa med andarna – och kort för veckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *