I sommaren och kort för veckan

Det var inte meningen att ta en paus förra veckan, det blev bara så. Förra helgen snubblade jag på en gatsten och slog mig SÅ illa. Mitt ben är i stort sett ett enda stort blåmärke och jag har dragit till något muskelfäste eller något vid revbenen på samma sida. I ett par dagar kunde jag inte ens resa mig själv ur soffan – så ont gjorde det. Nu börjar det bli bättre och jag kan se ett ljus i den här tunneln.

Ändå är jag tacksam över att jag inte slog i ansiktet, tänderna eller bröt handlederna när jag tog emot mig. Så fort det går – en sekund så ligger man där…

En vän skickade reiki till mig häromdagen och hon fick också till sig ett budskap – en fråga, till mig. VARFÖR gömmer du DIG? Med betoning på första och sista ordet. Mitt vanliga problem. Alla utbildningar jag går, alla klienter jag hjälper – jag VET ju att jag kan. Ändå går jag och väntar på att någon ska “avslöja” mig. Det är mitt uppdrag denna höst och det är också det som jag fick lite svar på i korten för denna vecka. Jag tror att du som läser detta kan hitta dina svar i veckans kort också.

Alla kort är rättvända denna vecka, och ett kort kommer tillbaka igen. Så här ser det ut:

Solen: Ett glädjens kort! Ett kort som ger löfte om en ny morgon, en ny dag, en ny tid. Den tid som har varit – som kan ha varit full av tvivel och negativa tankar är förbi nu. På samma sätt som solen lyser upp din himmel kommer många saker som känts oklara att uppdagas i ljuset. Om du känt dig lite nere, till kropp eller själ, så är solen här för att hela dig. Du har skyddande och kärleksfulla strålar runt dig. Se öppenheten och glädjen i barnet på bilden, och öppna dig själv för löftet om ett nytt ljus. Du kan inte känna solens värme och kärlek om du inte öppnar upp dina fönster!

Styrka: Igen kommer detta magiska kort. Evighetstecknet är det första jag ser och det ger mig en bild av solen igen. Vi kan alltid lita på att solen går upp, varje morgon. Även om vi inte ser den så är den där. Det här kortet vill tala om för dig att du behöver visa styrka nu, och genom den kommer du att få modet att handla. Vad det nu handlar om för dig – så är det viktigt att du verkligen fattar modet. Hur närmar du dig din egen fråga eller dilemma? Utgår du från en negativ syn (det kommer aldrig att gå osv) eller närmar du dig den med fantasi och glädje? Meditera över det här kortet, det kan hjälpa dig att komma i förbindelse med en evig andlig styrka. Även om du inte känner dig hundra, så är kortet en vägvisare mot din egen inre styrka.

Världen: Åh – älskar detta kortet! Här får du verkligen ett tecken. Det är en hyllning till livet, en känsla av fullbordan och av att påbörja ett nytt kapitel. Kortet visar att du nu gått varvet runt när det gäller din fråga eller ditt dilemma. Du är redo nu, att ta beslutet, att börja gå på den nya vägen. Du behöver fundera på vilken packning du ska ta med dig. Vilka känslor och ageranden ska du lämna? Vad behöver du ta med dig? Du mår bäst när du färdas lätt, och du har kanske en riktig resa framför dig? En yttre eller en inre. Du har mognat, du har förtjänat det goda som kommer till dig nu. Du är fullständigt redo att regissera och uppträda i din egen Livets Dans.

Men åh – vilka starka budskap och vilka peppande kort som kom upp idag. Det gör mig väldigt glad, jag har varit lite nere nu när jag haft så ont.

En annan rolig sak är att jag i juni var på kurs med Andreas Österlund (det okända). En utbildning i husrensning, ghost busting eller vad man väljer att kalla det. Det var så roligt och spännande. Efter att ha blivit fullproppade med teori och övningar fick vi som avslut på kursen åka till ett hus utanför Västerås och göra en husrensning. Efter kursen var jag så taggad på att komma igång men som vanligt är jag en mes och tänker att jag kanske inte är bra nog. Jag tänkte att jag behövde öva mig lite först. Och när man ber så får man (inga lottovinster men annat 😉 ) – helt plötsligt hade jag två förfrågningar så nu har jag två olika hem att öva mig på. En lägenhet där det flyger grejor, och ett hem där luften är seg som sirap. Det blir så spännande att se hur det går.

Vårt övningshus ?

Jag köpte mig en PMB för ett tag sedan, en Paranormal Music Box. Så frän och så läskig. Jag tänker att den kan vara till hjälp när man gör husrensningar, eller kanske när man har mediala sittningar. Jag köpte den från LaxTon Ghost, som jag ju gjorde en spökjakt med i vintras. Kan lägga in en länk om ni är nyfikna på den jakten 🙂

Länk till spökjakten som jag gjorde med LaxTon Ghost.

Och här är en länk till min FB-sida där jag visar hur en PMB fungerar. Gillar gärna Karmaklubben på Facebook om ni vill – då blir jag glad 🙂

Ha en fin vecka – och hoppas att korten var er till hjälp och stöd.

Kram!

6 thoughts on “I sommaren och kort för veckan

 1. Woow och Tack!
  Just detta med att veta att jag kan, men ändå tvivlar, har vi mycket gemensamt.
  Det du skrev, kunde vara jag!
  Varma kramar,och hoppas du läker fina???

 2. Har läst ditt blogg förut men idag så kändes det otroligt peppande och det gav mig tröst:)
  Jag hoppas de talade till mig också för det behövs.
  Tack tack

  1. Det talar till alla som känner sig berörda – och jag kände som du, tröst och pepp av dagens kort. Solen går upp i morgon också, och nästa dag, och nästa. Kram <3

 3. Hej! Det du skriver har verkligen en hög igenkännings faktor.
  Resonerar precis som du.
  Galet.

  Vi borde tro mer på oss själva ❤️

  Men skönt att läsa att man inte är ensam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *