Hemsökta hus och kort för veckan

Men så rolig helg jag har haft! Har nyss kommit hem och är helt slut – både i kroppen och i skallen!

Jag har varit på en kurs: Hemsökta Hus – en kurs i husrening, med Andreas Österlund. Ni har kanske sett honom i Det Okända? Han lär ut sina tekniker, massa teori och praktiska övningar – och idag åkte vi till en bygdegård en bit utanför stan och praktiserade vad vi lärt oss.

Det är så roligt, nu ska jag nog leta på några bra övningshus så jag kan träna mer. Måste smälta denna kurs först – och rensa i mina intryck, känslor och anteckningar 🙂 Andreas är en väldigt bra lärare, uppmärksam och duktig på att lära ut. Får ni chans att gå kurs med honom – gör det om ni kan 🙂

Veckans kort kommer här och jag fortsätter att tacksamt ta emot från dessa magiska kort 🙂

Magikern: Det här kortet kommer upp när du är beredd att använda din mentala kraft till att skapa något nytt i ditt liv. Står du inför ett val? Då vill magikern att du släpper loss din fantasi och föreställningsförmåga. Fråga dig själv: Vad händer om jag gör så? Eller så?

Begränsa dig inte till gamla mönster när du tänker på problem du står inför. Du kan ha framgång om du söker jobb just nu – tro på dig själv. Skapa dig en bild av det du vill uppnå – ta risker och kortet hjälper dig att stärka din självkänsla. Som sagt – tro på dig själv!

Narren (omvänt) Nu är det tid att stanna upp, se dig för och lyssna – kopplat till kortet ovan så vill Narren påminna dig om att inte ta förhastade beslut. Kortet visar att du söker något, ett äventyr, en förändring – och det är en högst verklig känsla hos dig.

En förändring är på väg – men ha inte för bråttom. Jaga den inte. Tappa inte greppet om verkligheten, utan var realistisk och använt sunt förnuft. Nu är läge att ta “Sova på saken” på allvar.

Måttfullhet: Du är i slutet av en jobbig tid och du har klarat det! Du kan känna att något nytt fyller ett tomrum i ditt liv, en person, en hobby, nya tankar, ett nytt jobb – det kan vara nästan vad som helst.

Kortet vill påminna dig om att värdesätta dig själv och din egen tid. Du måste bestämma dig för hur du vill fördela din tid. Vi gör ofta för mycket för andra och på tok för lite för oss själva. När du får detta kort kan du inte längre bränna ljuset i båda ändarna. Kortet varnar dig för just detta – det är tid att ta hand om dig själv, värdesätta dig själv och ge dig själv en högre status i ditt liv.

Ja – som vanligt känner jag igen mig i korten – jag har haft en jobbig tid, varit trött och energilös – nu känner jag att jag börjar få tillbaka energin. Jag har länge känt att det ligger något stort framför mig – och ibland kan jag tappa tilliten och bli rastlös och stressad. Men som korten sa förra veckan – sluta inte nu, stanna inte nu – när du är så nära!

Ingen av oss ska ge upp nu – vi är nära och vi har något fantastiskt framför oss. När vi litar på det, och lever våra liv som om vi redan levde i det nya – då sker magi. Jag ber änglar om hjälp och stöd varje dag – man kan be vem som helst, som man känner att man har kontakt med. Men – glöm inte att be om hjälp och stöd. För det behöver vi alla. Kanske inte hela tiden, men ofta.

Nu ska jag försöka smälta helgen, och skaka av mig kvinnan jag hjälpte till ljuset. Jag känner mig glad, nöjd med mig själv – och tacksam över att just jag får förtroendet att göra detta.

TACK <3

12 thoughts on “Hemsökta hus och kort för veckan

  1. De korten som pratar om förändring och den sista som pratar om måttfullhet skänkte en tröst, jag har känt mig trött och rastlös men försökte att hålla tro uppe och ha tillit. Tack för budskapet

  2. Korten passade verkligen in på mig, de kanske är dags att dra i nödbromsen och fundera på vad jag värdesätter och sätta mig själv främst ett tag, tack för att du delar med dig, de var välbehövligt!❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *