En natt med andarna och LaxTon Ghost.

Sedan jag utbildade mig till medium har jag inte varit rädd för vare sig mörker eller andar. Inte spöken heller för den delen. Märkligt ändå – mörkret och rädslan för en ande var ju anledningen till att jag valde att utveckla min intuition och min andlighet. Det är inte svårt för mig att förstå andra människors rädsla, och något jag verkligen gillar är att hjälpa dem att övervinna den.

I februari fick jag vara med om något väldigt speciellt. Förra året, i höstas så arrangerade jag två föreläsningar med LaxTon Ghost i Västerås – mest faktiskt för att jag själv ville höra deras föreläsning. Har alltid tyckt att de verkar så trevliga och seriösa – och engagerade – och det var de ju verkligen också! Jag ordnade två utsålda föreläsningar på mitt jobb och sa till dem då att de gärna fick komma tillbaks och göra en undersökning av huset om de ville – eftersom det spökar så mycket här.

Sen, efter ett tag hörde de av sig och så bestämde vi en dag. Och jag fick vara med hela natten! Så himla spännande, eftersom jag följer deras spökjakter och tänker att det alltid finns något att lära sig av andras metoder och sätt att kommunicera med andevärlden.

LaxTon riggar kameror och utrustning

Och det var verkligen en spännande natt. Jag fattar inte riktigt idag att jag vågade gå i kolmörker i skyddsrummet under huset. Eller stå i kolmörker och höra röster. Eller – ja, ni får kolla själva 🙂

Mannen som är på mitt kontor..

Jag har haft mitt kontor i huset i många år och alltid känt av andar där. Hört, sett, anat. Och andra som jobbar där har känt samma sak. På olika ställen. Saker flyttar på sig, eller flyger i luften. Man har känt sig bevakad och iakttagen. Skuggor och skepnader, en känsla av att inte vara ensam. Beröring. Det finns hur mycket som helst. Och det var så roligt att se att det som andra har berättat faktiskt verkar stämma. Och mitt kontor – där jag såg den här mannen och nästan alltid känner närvaro – att det visade sig på deras mätare också. Det hände mer än det som finns i filmerna – och ärligt så tycker jag att det är läskigare att se det så här på film, än att befinna mig mitt i det, därnere i skyddsrummet…

Här kan man se emf-svepet av huset: https://www.youtube.com/watch?v=oTF6BZgkwKM

Och här är hela spökjakten: https://www.youtube.com/watch?v=R7zBv-URfWs&t=1897s

Den här natten var så lärorik och rolig att få vara med om. Jag fick nya kunskaper och också se andevärlden ur en annan synvinkel. Fascinerande. Älskar deras apparater – vill ha dem själv även om jag nog aldrig skulle våga göra liknande utredningar själv 😉 Men PMB:n ska jag nog skaffa mig tror jag. Den är så himla frän! Tänker att det skulle vara fantastiskt att använda den under sittningar, ifall en ande har lust att komma nära och ge klienten något väldigt speciellt som minne 🙂

Önskar er alla en fin Valborg ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *