Snabbmatsandligheten – och kort för veckan

Vilken regnig och grå helg alltså… Jag kommer nog inte iväg till någon kyrkogård i år – känns så ovärt i spöregn och snålblåst. Och jag tänker att de som jag vill tända ljus för ändå vet att jag tänker på dem och tänder mina ljus hemma för dem. Tror inte de tar illa upp alls, snarare är de glada för att jag tänder ljus för dem i en mysig miljö där jag själv är varm och torr.

Kyrkogården är ju egentligen en plats för dom levande. De som är döda är ju ändå inte där. Det är en plats för oss här på jorden, en plats att minnas, att besöka och tända ljus och lämna blommor. De vi saknar är nog där med oss när vi besöker graven – men jag har väldigt svårt att tro att de hänger där när ingen annan är på plats. Varför skulle de? De är ju runt oss, där vi är. Så vill jag tro att det är.

Jag har fått många frågor i år om sittningar/sessioner/seanser. Det var ett tag sen jag pausade den delen av mitt andliga arbete och en del har svårt att förstå varför. Om du har förmågan, varför ger du inte av den då? Jag ska försöka förklara.

När jag gick min mediumutbildning var jag säker på att det enda jag ville göra var att förmedla budskap från andevärlden till de levande. Jag tänkte att det ju var det finaste och fränaste man kan göra. Och det är det ju – jag är SÅ tacksam för den förmåga jag har fått. Men med tiden fick jag en känsla av att en del som bokade tider för andekontakt bara hade en enda person de ville få kontakt med. Och jag skulle “ringa upp” just den personen. Det är inte jätteofta det funkar så för mig. Ofta kommer den klienten önskar, av sig själv – men när de börjar med att säga att bara den eller den är ok, det är därför jag kommit – då känns det inte som min grej. Då blir det prestation och måsten – och jag tappade glädjen i den delen av jobbet. Andevärlden kan man inte säga åt hur som helst. Andarna står inte givakt och väntar på att ett medium ska tala om vad de ska göra. Det är inte andarnas skyldighet att svara på våra frågor, eller besöka en sittning.

Jag blev också besviken på delar av den andliga branschen. Den som inte kan ta fram rätt ande på beställning riskerar att talas om som bluff. Det är mycket okunskap, pengar och lur i den andliga sfären och jag vill inte vara del av det. Mitt mål och min önskan som medium var inte att serva folk med budskap och klockrena bevis. Allt det där dödar kärleken och energin i arbetet. Därför pausade jag bokningarna. Jag vet att många i allhelgonatid gärna vill ha kontakt med saknade nära – och jag kommer att ge det till andra – på mitt eget sätt.
En hel del av er som läser här är förmodligen medlemmar i andliga grupper i sociala medier. Ni känner nog igen vad jag skriver om idag. Hobbymedium erbjuder sina tjänster för en tia per fråga, och gör att medium som jag, som tar betalt som företagare aldrig ens har en chans. Många vill ha gratis eller nästan gratis och ser andligt arbete som en gåva som ska ges fritt av ett gott hjärta. Det kan jag aldrig tävla med. Att jag har utbildat mig i flera år kanske inte många tänker på. Att jag betalar skatt, moms, hyra osv – det räknas inte när det ska väljas mellan en tjuga för ett budskap – eller tusen kronor för en timmes andekontakt – ansikte mot ansikte i en trygg miljö, med möjlighet till frågor och samtal. Det är stor skillnad – det är det verkligen. Men jag vet också att fler och fler börjar vända ryggen till snabbmatsandligheten och faktiskt längtar efter en ärlig och riktig kontakt. Det är dom jag vänder mig till. Hoppas ni förstår vad jag menar i mina ord idag.

En cheeseburgare kan ju vara gott och lagom ibland – men ibland vill man också ha något som är vällagat och gjort med omsorg och kärlek. Snabbmatsandligheten fyller sin funktion för den som har bråttom och inte kräver så mycket, och de som omfamnar den ska självklart göra det. Jag lämnar inga budskap på löpande band, jag lägger alltid minst en timme på korten till er på söndagar. Det är så jag gör mitt andliga arbete och det är också förklaringen på varför jag inte serverar budskap och andekontakt på en bricka, för nästan inga pengar alls. Så – när ni exempelvis bokar en egen kortläggning så får ni drygt en timme av min fullständiga uppmärksamhet – för 350 kronor. På det betalar jag skatt, 25% moms, hyra och andra fasta kostnader som hör till mitt företag. En del tycker det är dyrt, och dom som tycker det kan få gratis kort varje söndag här – när jag lägger korten till er som läser. Win win kan jag tycka – hoppas ni tycker detsamma.

Här kommer korten för veckan:

Djävulen
Känner du dig fastlåst i någon del av ditt liv? Det här kortet visar en känsla av att vara fastlåst av rädsla eller av fixa idéer som du inte vill släppa. Ofta handlar det om rädsla för att förlora något i det yttre – pengar, bostad, arbete eller en person.
Det är viktigt nu att du verkligen kämpar för att göra dig fri från dessa tankar – de är i många fall inte verkliga utan en produkt av dina föreställningar och också en sviktande självkänsla.
Det här kortet kommer upp som en varning – det är lätt att glömma att pengar och saker inte är det som skänker oss lycka. Lyckan kommer inifrån oss själva och det glömmer vi ibland. Ju mer du dras till materiella värden, desto hårdare kommer du att sitta fast i kedjorna.
När det här kortet dyker upp i en läggning så är det dags att titta inåt, på sig själv och erkänna både de ljusa och mörka delarna av vårt inre. Först när vi exponerar vårt mörker kan skuggorna skingras. Det är dags för det nu. Om du tittar noga på kortet så ser du att personerna på bilden faktiskt inte alls sitter fast. Hur tolkar du det – om du tittar på dig själv och ditt liv?

Eremiten
Det här kortet visar på behovet av ensamhet och reflektion. Du har kört på i full fart och någonstans tar bensinen slut även för dig. Du kommer inte vidare nu, utan återhämtning. När du stannar upp så kommer du att märka att ljuset kommer att lysa på din väg, och eremitens lugna tempo kommer att skapa en välförtjänt paus i ditt liv. Du måste inte gasa hela tiden. Ibland behöver du stanna till och ställa dig frågor som: Var är jag på väg egentligen? Vem är jag? Vilken är min rätta väg? Hur hittar jag lugnet?
Här kan du verkligen vinna på att rådfråga någon du känner förtroende för. Någon som du litar på kan ge dig de råd du behöver för att komma vidare. Var inte för stolt för att ta emot hjälp. Vi behöver alla hjälp ibland. Nu är det din tur.

Vagnen (omvänd)
Detta kort handlar alltid om en resa i någon form. Omvänt står det för att resor eller planer kan hamna i oordning. Det kan komma en tid av raserade planer och drömmar som inte går i uppfyllelse.
Allt det kan göra att du tappar modet och känner för att ge upp. Det är så viktigt nu att du inte gör det. Det här är bara en period – det är inte resten av ditt liv!
Kortet uppmanar dig att stanna upp och se på vad som faktiskt händer. Du behöver förhålla dig klar och lugn i sinnet. Du får inte tappa fokus nu, du vet vad du behöver göra och nu är det dags att agera. Lyssna inte på den negativa inre rösten som försöker få dig att ge upp – den rösten är egots och den vill få dig att återgå till det ytliga, yttre livet där pengarna och statusen styr. Du vet att det finns något annat och det är mot det du nu måste styra din vagn. Det är du som styr, hästarna följer ditt hjärtas väg – till och med utan tömmar.

wow alltså – vilka starka kort idag. Jag hoppas att du som läser kan hitta något som ger dig kraft och energi för veckan som kommer.

Som vanligt blir jag glad om ni gillar mina sociala medier och gärna också delar till andra. Jag uppskattar varenda like och varje ny följare mer än ni kan tro. Ni hittar alla länkar på min hemsida – www.karmaklubben.se – och där hittar ni också information om mig, mina utbildningar och vad jag kan erbjuda dig om du känner att jag är din person.

Jag hoppas ni alla får en riktigt fin vecka

Namaste

12 thoughts on “Snabbmatsandligheten – och kort för veckan

  1. Tack Sara! Förstår dig, håller med dig. Inblan md är det bra att sakta ner, pausa, kontemplera och låta det gå. Allt faller på plats i sinom tid… ha en trevlig kväll och en bra vecka! Kram/Rosa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *