Grått ute och inne – och kort för veckan

Jag vill börja med att tacka er alla för att ni så villigt ville ställa upp som övningsklienter – jag lottade en och kände mig supertaskig som inte kunde ta emot er alla. Men – jag hoppas att ni som inte blev lottade ändå känner min kärlek och min stora tacksamhet. Jag är verkligen välsignad med så himla fina läsare.

Idag är inte min bästa dag, jag är oerhört trött och sliten – så jag tittar in bara för att jag verkligen vill ge er och mig själv lite vägledning och kort för veckan. Jag hoppas att veckan blir ljusare än den här dagen – det är mörkt och grått – och så blött ute.

Här kommer korten – alla kom omvända idag och det känns verkligen skönt. När korten kommer omvänt blir effekten och budskapen lite snällare, lite mildare och mer stillsamma än om de kommer rätt. Det känns som det var välkommet med lite milda budskap idag:

Måttfullhet (omvänd)
Detta kort omvänt betyder att du är i en jobbig och arbetsam period. Den kan kännas obalanserad och stressig – och du kan ha svårt att hålla känslorna av oro och stress borta. De kan smyga på och göra att du kan göra misstag och glömma bort saker. Du behöver stanna upp nu, ta några djupa andetag och hitta balansen i dig. Ta tid på dig när du ska fatta beslut, annars kan du komma att ångra dig senare.
För en del av er kan den här perioden handla om att du börjar tvivla på saker som du tidigare varit säker på. Det kan handla om värderingar eller relationer. Ha inte för bråttom i något du gör. Tänk noga över dina steg och dina beslut – fatta dem med ditt bästa i fokus. Det är dags att sluta följa vägar som du tror att andra förväntar sig att du ska gå på. Om du följer din önskan, vilja och din inre röst så kommer du rätt.

Magikern (omvänd)
Omvänt så handlar det här kortet om att du kan ha en känsla av att det är svårt att stå för dina egna tankar och åsikter. Du kan ha en oförmåga att vara ärlig mot dig själv och försöker ta genvägar för att komma vidare. Du har en bra känsla för vilka människor du kan lita på och inte. Du behöver bara tro på den. Det kan finnas andra i din närhet som gärna vill att du ska följa en specifik väg – som inte är ditt hjärtas önskan. Du behöver hitta modet och tron på dig själv – och när du gör det kan du möta oväntade möjligheter som kommer att ta dig framåt. Gå inte på finter och lögner som andra lägger runt dig som snubbeltråd. Magikern vill vara säker på att du är på din vakt och att du är helt ärlig mot dig själv. Ge inte upp – du kommer att komma vidare. Men – du behöver sätta dig själv först och lita på dig själv.

Tornet (omvänt)
Du har känt på dig att det är något på gång. En förändring, något nytt. Kanske har den redan inträffat och du börjar få ordning på saker och ting? Tornet handlar alltid om förändring, och du behöver vara medveten om att raset behövs för att förändringen ska kunna ske. Ibland behövs ett ras för att vi ska förstå att det finns något annat utanför tornets murar. Kanske behöver vi bygga en ny grund för att hitta nya sätt att bygga våra liv? Det behöver inte vara ett dramatiskt ras, ibland rasar en sten och vi märker att vi faktiskt klarar oss utmärkt utan den. Ibland behöver vi bygga om, bygga upp. Ibland behöver vi skakas om för att förstå vårt eget värde och för att vi ska inse vad vi faktiskt förtjänar.

Ja, det handlar om att se vårt värde, att följa vårt hjärta och välkomna förändringarna som kommer till oss. Vi behöver vara medvetna att ingen förändring kommer till oss om vi inte själva är beredda på att förändras tillsammans med det som kommer. Om vi står kvar envisa och rädda så kommer vi att märka att inget nytt kommer vår väg. Vi fastnar i våra gamla fotsteg och vi kanske glömmer bort känslan av att upptäcka vad som finns bakom kröken, bortom horisonten.

Fina budskap, lugna och mjuka idag. Precis vad jag behövde. Jag hoppas att ni också kände att korten omfamnar er idag.

Som vanligt blir jag väldigt glad och tacksam om ni som läser här och tycker om det jag skriver också gillar mig i sociala medier, kanske länkar, kanske skriver en kommentar, en recension eller något annat. Som liten företagare är varje tumme upp, varje gilla eller delning så himla värdefull. Tack <3
Alla länkar till mina andra kanaler hittar du via min hemsida.

Jag hoppas ni får en fin fortsättning på er söndag.

Kram,
Namaste

6 thoughts on “Grått ute och inne – och kort för veckan

  1. Fick seriöst chills! När tornet väl rasat kan det efter allt vara så himla befriande på andra sidan🤣😬👍🏻 Din blogg är så bra – du är så bra! ⭐️🙌🏻

  2. Tack älskade Sara ❤️
    Hoppas du får en fin vecka! & att solen vill titta fram igen så vi får känna att våren är på väg! 🌸 puss & Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *