Nya kristaller – och kort för veckan

Veckorna går och går – det känns som om hela världen håller andan och väntar på vad som ska hända. När blir det som vanligt? När kan vi andas ut? När kan vi sluta vara rädda? Ingen vet, många har åsikter och många spekulerar. Jag har nästan slutat läsa om detta. Lyssnar på Anders Tegnell varje vardag klockan 14, sen försöker jag låta bli. Det blir för mycket.

Och jag märker, ju räddare vi blir, desto mindre plats får det andliga. Iallafall är det så för mig. Jag vill inte ha det så.

Jag har skaffat mig en liten ny kristallfamilj, som jag tänker använda för att lyfta mig själv, min energi och mitt andliga och högre jag. Men de måste renas först. Jag kände redan när jag tog dem ur påsen att de var väldigt kraftfulla.

Så jag har sprayat deras aura med Florida Water, jag har mediterat med dem och bett mina guider och änglar att tömma dem på eventuell negativ och onödig energi – och istället fylla dem med kraft, positiv energi, kärlek och stöd för mig i mitt andliga arbete.

Kristallerna är:

Danburit: en väldigt bra sten för andligt arbete, den länkar ljus till hjärtat och stärker kärlek, ger lugn och ro. Den är till stor hjälp i kommunikation med änglar och guider. Bland annat

Apofyllit: en riktig healingsten, den har hög vibration och hjälper dig i andligt uppvaknande. Den fungerar fint för att höja energin i ett rum. Bra sten för att se framåt, och kan vara stöd vid astralresor. Bland annat.

Herkimerdiamant: Det är ju ingen riktig diamant, men kallas så för dess klarhet. Det är en kraftfull sten, som förstärker andra stenars egenskaper. Den bidrar till rening av chakran, och kan vara hjälp i arbete med tidigare liv. Den är en fantastisk allt-i-allo-sten, alla borde ha en sådan här diamant.

Labradorit: Den här stenen kan väcka upp krafter från tidigare liv, som du har inom dig. Den är perfekt för andligt arbete och kommunikation med guider och andra högre väsen. Den skyddar dig mot negativa energier och ger dig kraft och mod i sociala sammanhang. Det här är en sten som är jättebra att lägga vid sin ytterdörr, i hallen – så hjälper den mot negativa energier som kanske vill ta sig in.

Dessa stenar tillsammans är en verkligt kraftig och bra hjälp. Jag ser fram mot att börja arbeta med dem.

Och kom ihåg – när ni köper kristaller, kort, pendlar osv – rena dem. De är fulla av andras energier, och behöver programmeras för att passa dig och dina syften. Sätt dig ner, tänd ljus, tacka för att just du får vara ägare av den här kristallen eller vad det nu är. Be om att den töms på det som inte behövs – och be om att det tomrummet fylls med kraft och energi som är för ditt allra bästa i det arbete du ska göra med föremålet. Spraya med floridavatten, tänd salvia eller rökelse och visualisera vad som händer när det negativa och onödiga försvinner, och det nya fyller på.

Underhåll dina föremål med att lägga dem på ett magiskt ställe när de inte används, i en fin duk, en ask, på ett altare etc. Ladda dem i fullmåne när du kan och kommer ihåg. Du kan rena kristaller i rinnande vatten, ibland salt – men kolla att kristallen klarar det innan du sätter igång.

Och veckans kort har jag till er också såklart – här kommer de:

Tornet (omvänt): Du har känt på dig att något är på gång, en förändring av något slag – och nu är den kanske här, eller iallafall knackar på din dörr. Det här kortet handlar alltid om förändringar, när det är omvänt så brukar det vara lite mildare – så vi är tacksamma denna vecka över det. I det stora så är den här förändringen den tid vi lever i såklart – och kanske den för med sig att vi i framtiden är mer kopplade till vårt inre och till varandra. Vi behöver varandra, på ett sätt som vi kanske inte sett innan. Nu, när vi alla är tvungna att sakta ner, så har vi också tid att reflektera, vi ser vad som egentligen är viktigt i livet.

Vagnen: Det här kortet kommer regelbundet upp – och det visar också på en tid av rörelse och förändring. Vagnen rör sig bort från den gamla staden, det gamla tankesättet, det gamla livet – mot något nytt. Du styr din egen vagn, trots att du inte har några tömmar – och du tvingas lita på dina hästar, att de för dig tryggt och säkert framåt på din väg. Du kommer att behöva envishet, tillit och uthållighet – inget kommer att ges till dig bara sådär. Du måste förtjäna varje steg på din väg. När du kämpar för din sak – då kommer du också att lyckas. En förändring som inte känns, som inte är lite jobbig – är ingen riktig förändring. Tänk på det. När du gör som du alltid gjort, så får du det du alltid haft – det ligger något i den gamla klyschan.

Narren: Aha – ett kort som sällan dyker upp, kommer som finalkort denna vecka. Intressant – för det här kortet handlar OCKSÅ om nya vägar, nya kretslopp… Det är dags att frigöra dig från rädsla inför det nya, och dags att ta steget bort från den klippa som utgörs av dina gamla tankar och ageranden. Nya stigar måste trampas upp nu. Det kan innebära att du behöver vända ryggen åt saker och personer som kan kännas invanda och trygga. Men de tjänar dig inte längre, de håller dig tillbaka och hindrar dig från att nå din fulla kraft. Om man läser ordagrant i boken som hör till dessa kort så hickar man till. Jag följer sällan boken helt – men läs detta: Inget nytt kan komma av att du stannar hemma och undviker att ta risker. Det kan vara dags för dig att återinträda i livet efter en period av isolering eller sjukdom.
Inget som Anders Tegnell skulle hålla med om, men ha det med dig. Det kan snart bli sannare än vi tror. Så vi måste vara beredda på att på nytt gå in i världen, likt Narren, med ett knyte på axeln. Vad tänker du packa ner i ditt knyte?

Nu ska jag ta tag i den här söndagen – jag önskar dig som läser en fin dag. Om du gillar det jag skriver så får du gärna följa mig på Facebook och på Instagram också.

Tack för att du kom hit – kram på dig!

4 thoughts on “Nya kristaller – och kort för veckan

    1. Det är så de kommer upp när jag gör läggning – korten har olika betydelse beroende på om de kommer rätt eller omvänt – så det är slumpen som avgör hur de hamnar när jag har blandat korten 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *