Ge inte upp – och kort för veckan

Hur mår ni? Det är verkligen en märklig tid som vi lever i nu. Jag försöker undvika alla konspirationsteorier som figurerar – för jag vägrar att exempelvis tro att den som blir sjuk i corona har bestämt det själv som ett uppdrag i detta livet. Eller att det är straffet för Pride, eller Illuminati – eller ett galaktiskt råd någonstans i universum som bestämt detta.

Det är som det är – och jag försöker att fokusera på allt det fina människor nu gör för varandra. Delar med sig av toapapper, hjälper varandra med det som behövs. Jag grät när jag på FB blev erbjuden lite handsprit – när jag skrev att jag inte lyckats hitta det någonstans. Personen erbjöd sig att skicka lite till mig – bara sådär. I vanliga fall hade jag blivit superglad och tackat så himla mycket, och envisats med att betala för mig. Nu, blev gesten av vänlighet så mycket större, och jag får tårar i ögonen bara av att skriva detta i det här inlägget.

Även om jag inte har några klienter just nu så försöker jag hålla igång mitt andliga arbete så gott det går, veckans kort är viktiga, och ni kanske märkte att jag la in en extra här i veckan? Det kanske blir mer sånt, om ni gillar?

Idag strålar solen, när man tittar ut kan man inte tro att världen blöder som den gör just nu. Det ser inte ut som att det finns något enda ont därute. Jag ska ta en promenad med dotter och barnbarn till en fin lekpark i närheten. Ute kan man vara utan att riskera något <3

Så – veckans kort, dom kommer här:

Kejsaren (omvänd): Du kan vara i en period där du känner dig svagare än vanligt. Du vill vara stark, men känner att du vill ge upp. Det är egentligen inget du kan göra åt den här känslan just nu, den behöver få finnas och kommer att försvinna. Kortet vill påminna dig om att lita till dig själv och inte lyssna för mycket på andras värderingar och åsikter.
Just nu är det så här – du kanske inte fick det där jobbet, resan kanske inte blev av – planer ställs in. Använd den här tiden du fått till att fundera över hur du vill att det ska vara i fortsättningen. Den här prövotiden kan du använda för att bestämma dig för att göra förändringar i ditt liv.

Narren (omvänd): När detta kort kommer upp omvänt är det för att du behöver stanna upp, vara vaksam och lyssna. Det snurrar fort runt dig och du kan behöva sortera allt i ditt huvud. Du kan känna en längtan efter förändring i dig, och du behöver ha tålamod nu. Det kanske inte är rätt tid, du måste hitta tilliten till att det ordnar sig. Låt inte allt som händer göra dig rädd och förlamad – använd sunt förnuft. Det ordnar sig <3

Vagnen: Även detta kort visar på en tid av förändring – och det kan vi ju alla vara överens om att det stämmer.. Du kan ha velat fram och tillbaka när det gäller ett beslut eller ett val – och det kan vara läge nu att börja sammanställa alla tankar och fundera på allvar över ett beslut. Den här tiden som du är i har gjort dig starkare, och du behöver vara envis och uthållig för att nå ditt mål. Du kommer inte att få något gratis, utan du kommer att förtjäna varje seger du vinner. Du är på väg att lämna något – som på kortet där vagnen lämnar staden. Det kan handla om gamla åsikter eller värderingar, men också arbete, bostad eller relationer. Du styr din egen vagn, trots att den saknar tömmar. Din vilja och envishet bestämmer vägen – den som är den rätta för dig.

Ja, som vanligt så förstår jag vad korten vill säga. Var uthållig, ge inte upp. Det är svårt tycker jag, vissa stunder vill jag bara lägga mig under täcket i fosterställning och ligga så tills hela världen är frisk igen. Andra stunder vill jag sätta på mig en fin klänning och gå ut i våren. Jag tänker att alla känslor är ok just nu – och vi får aldrig glömma att visa omtanke och empati mot andra som vi möter. Det är det viktigaste vi har just nu och vi kommer att klara det här också.

Vi ska inte ge upp!

Tack för att du ville läsa ända hit. Om du gillar det jag skriver så får du gärna gilla mig på Facebook och Instagram också. Det skulle göra mig glad.

Ta hand om er, var rädda om er själva och varandra. This too shall pass <3

6 thoughts on “Ge inte upp – och kort för veckan

  1. Tack så mycket för dina budskap! Jag känner så väl igen mig och tar dem till mig🙏❤️!
    Tålamod och tillit, vägval, velande, beslut, väntan. Som vanligt och som jag genom livet lärt mig så får man kämpa för saker som verkligen betyder nåt men som är så värt i slutändan. Tack🙏❤️

  2. Tusen tack för budskapen, hög igenkänning med tålamod, tillit och mooot det nya som väntar🙏♥️♥️♥️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *