Ny mentor i höst – och kort för veckan

Vad fort veckan har gått – jag trodde att tiden skulle snigla sig fram den här första jobbveckan efter semestern. Men det gick mycket bättre än jag trodde. Jag har ju ett “vanligt” jobb utöver mitt lilla företag där jag arbetar som medium, reikihealer och tidigare-liv-terapeut.

Det händer mycket roligt i höst. Jag hoppas få lite hus/lägenheter att träna på och så vill jag utveckla regressionerna mer. Jag och en vän har också planerat träffar i höst – för sharing och gemenskap i andliga frågor. Det är inte en “riktig” kurs i andlig och medial utveckling – snarare en plats, ett andrum där man kan träffa likasinnade, prata, lyssna och berätta. Träna i olika övningar, meditera, skaffa ny kunskap osv. Varje träff har ett tema – och så skapar vi fantastiska kvällar tillsammans. Det finns några platser kvar och det ska bli SÅ roligt att göra detta. Jag har länge tänkt på att jag skulle vilja starta sharing-grupp, det här blir något åt det hållet, men lite mer styrt och också övningar och kunskap. Det kommer att bli så spännande!

I veckan som kommer börjar jag också mitt arbete med Birkan Tore. Jag ska vara hans elev under hösten, i hans Personal Mentorship Program. Jag är så spänd och glad för det. Birkan är en fantastisk lärare och jag har ju gått kurs för honom tidigare när han varit i Sverige. Nu är det dags för vårt första skypemöte och jag är så glad över detta 🙂 Ni kommer säkert att höra massor om det under hösten.

Birkan under Angel class i Stockholm

Så – veckans kort är superspännande – för nu börjar det verkligen hända saker. Även om det fortfarande är typ sommar så känner jag att korten denna vecka verkligen visar på en ny start, en ny höst – en ny tid. Den som vi alla väntat på så otåligt.

Idag la jag tre kristaller på korten när jag mediterade. En Golden healer, ett litet ametistkluster och en ängel i bergkristall. Och jag bad om starka kort, som ger hopp och kraft – till mig och till dig som känner att dessa kort är till dig.

Månen (omvänd): Perioden av obeslutsamhet och tvekan är över nu. Det är nu det börjar hända – det kan handla om en flytt, eller ett byte av arbete eller kanske helt enkelt ett nytt sätt att tänka. Om du känt dig trött och apatisk en tid så är det här en tid med energi. Som att du sovit gott och vaknat utvilad. Du vet vad du behöver nu, när det gäller dig själv och ditt mående. Du vet vad du behöver göra och nu är tiden att göra det. Du är på väg ut ur tunneln, du är på väg in i ljus och du kan nu börja förverkliga dina drömmar! Om du ser på din senaste tid – så kan du känna skillnaden i din energi.

Världen: Det har kortet har nyligen kommit upp och dess budskap är värt att repetera. Det kan verkligen kopplas till första kortet för det här kortet vill visa dig att du tänkt klart, du har gått varvet runt när det gäller dina funderingar. Det är dags nu, att kliva in på den nya vägen, att ta beslutet. Att köra! Du kan ha varit här förut, i den här känslan, men kanske inte orkat hela vägen. Nu har du kunskapen som du behöver. Den långa tid som du känt dig stillastående har varit nödvändig för dig – nu är du redo. Du behöver tänka över din packning för den här nya resan – ta bara med dig det som gör dig gott. Lämna skuld, måsten och sånt som tynger dig. Din resa måste vara lätt, och du bör lämna plats i din packning för nya erfarenheter och lärdomar. Det är din tid nu, låt ingen bestämma hur du ska dansa, eller till vilken låt. Det bestämmer du helt själv.

Magikern: Intressant! Magikern står för något nytt i ditt liv. Och du ska vara beredd på att du kan hamna i en valsituation. Fundera noga över ditt val och väg för och emot på ett klokt och varsamt sätt. I allt det nya som kommer till dig nu – ta chansen att skina! Ta chansen att visa vad du kan. Om du är i en situation som handlar om ett nytt arbete, som första kortet kan antyda, så fega inte ur, visa vad du kan och berätta vad du är bra på. Låt andra se vad du kan bidra med. Ge dig själv uppskattning och tro på dig själv. För du är värd det allra bästa i livet.

Härliga kort denna vecka! Jag känner mig lite pirrig inför allt nytt och roligt som ska komma! Lite som när man var liten och skulle börja ett nytt läsår i skolan. Man köpte pennskrin och bänkpapper, nya sudd och packade en alldeles ny skolväska. Hitta den känslan, låt den vara en del av din dag. Njut av vissheten att något fint och bra är på väg till dig.

Vissa dagar kan det ju vara helt omöjligt att hitta den känslan, det är ju inte jättekul alla dagar och inte alltid känner man sig fantastisk och så. När jag känner så – då brukar jag meditera, eller bara sätta mig i mitt anderum och njuta av tystnaden och lugnet därinne. Hämta kraft, plocka med kort eller kristaller. Njuta av alla vackra saker jag har där. Min egen plats. Har ni någon sådan plats? Det är verkligen värt så himla mycket.

Nu ska jag förbereda mig för en ny vecka. Jag har tvättat och gjort matlådor och jag har haft en långfika med en bästavän idag – nu ska jag bara göra såna världsliga saker som att måla naglarna och lite sånt. Sen är jag redo för veckan som snart är här.

Kram på er – ha en härlig start på veckan!

10 thoughts on “Ny mentor i höst – och kort för veckan

 1. Otroligt vad alla tre korten talade rakt in i mitt hjärta och den situation jag befinner mig i, tillståndet både fysiskt och mentalt…

  Vad kostar om man har en fråga? Vad tar du för en som läggning ifall man undrar något?

  Förresten jag blev känslosam när du pratade om den känslan man har när man är barn och ska börja skolan .. Där man vill ha allt nytt!! Det fick mig att gå tillbaks till den tiden jag gick i skolan i mitt hemland och känslorna kom tillbaks!!

  1. Ja – jag kände också att korten verkligen var starka den här veckan 🙂 Och jag förstår vad du menar med känslorna – jag vet inte var de där tankarna kom från – de bara kom över mig när jag satt och skrev, pirret i magen när man skulle tillbaks till skolan, och allt det nya. Läskigt och roligt på samma gång 🙂
   Jag lägger inte kort mot pengar – och använder sällan kort i mina sittningar – men om du bara har en enda fråga så kan du maila den till mig, så kan jag lägga några kort på den. Du kan swisha valfri summa till Bris eller Amnesty eller så om du vill i utbyte <3

   1. Hejsan

    Ja det är så att jag är utomlands nu och min swish funkar tyvärr inte men jag har PayPal om du har den? Det är också ett betalnigs sätt som är enkelt.. Jag hade gärna velat och behövt fråga angående en situation.

 2. Hej

  Jag såg att du gärna ville ha lägenheter att träna på. Jag och min sambo har en livlig lägenhet i Eskilstuna skulle vara jätte intressant att se vad du får fram. Så jag undrar om du vill försöka och hur vi tar kontakt med varandra.
  Tack på förhand Anette

  1. Hej Anette! Jag har tyvärr ingen möjlighet eller tid att ta mig utanför Västerås just nu – jobbar lite för mycket och kör inte bil. Tack ändå för erbjudandet 🙂

 3. Vet inte mer vad jag ska säga än tack! Tack för orden, tack för att jag fick “hitta” till dig igen. Önskar dig allt gott på vägen framåt i höst. Så roligt och för mig ett fint tecken på att nu inte tveka. Din sida och dina ord hjälper mig verkligen att inte vara orolig inför det som komma skall. Blir så glad att läsa om dig och att jag hittade hit genom dagens “kringelikrokar” och fick ta del av allt det som finns här. Allt gott, Sara i fortsättningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *