Kort för veckan – och oj, vad de talar sanning…

Jag kan inte sluta att fascineras av de här korten. Jag har köpt och provat SÅ många och denna är nog den enda jag verkligen känner att jag har kontakt med.

Veckan som varit har varit konstig. Jag har varit låg, på dåligt humör utan anledning – och helgen bjöd på en redig nackspärr. Jag har skickat reiki till mig själv och smörjt in med oljor – men det släpper inte riktigt. Nä – ingen vecka att skriva hem om direkt.

Och så lägger jag ut korten och får detta…

Om förra veckans kort kom som tre rättvända så är ordningen återställd – tre felvända kort som faktiskt påpekar ungefär samma sak.

Styrka: Du kan ha upplevt en trötthet, smärta eller sjukdom den senaste tiden. Kanske du känt dig avskild från livet på ett sätt du inte brukar? Kanske har du träffat för många energitjuvar, eller sovit dåligt? Du tänker att du borde röra på dig mer, men har liksom inte orkat… Det är dags att sträcka på ryggen och se till att göra vad du behöver för att må bättre och känna dig starkare – för din styrka – både fysisk och känslomässig – kommer att återvända.

Måttfullhet: Kortet visar på en period av obalans – kan handla om balansen mellan arbete och vila- eller bara obalans i kontakten med det inre och det yttre i dig. Du kan komma på dig själv att känna dig tyngd, kanske helt utan anledning? Försök att se på den här tiden som en paus, och som ett bra tillfälle att verkligen fundera över allt du går och bär på. Ta ett beslut, men skynda inte. Låt det ta tid. Du kommer att se senare – att den här tiden var stärkande, och bidrog till att stärka dig andligt.

De älskande: Har du ett beslut du måste ta? Det kan vara ett svårt beslut som kanske berör andra. Det kan handla om privata relationer – eller arbetet. Kortet har ett budskap – gör val med hjärtat! Det här kan vara en tid då du pendlar mellan hjärna och hjärta. Vad är rätt att göra? Vad vill JAG? Ta inga snabba beslut, var klok och vänta in den rätta tidpunkten. Lita på ditt hjärta – det sviker dig inte och du kommer att få åter det du känner att du saknar. Livslust, ork, glädje – ha tillit – det kommer tillbaka.

Ja – jag känner verkligen igen mig i veckans kort – de pekar på det jag känt – en märklig olust, irritation, oro – som inte har någon klar orsak. Jag vet att jag skulle må mycket bättre om jag gav mig ut på en promenad, och ändå vinner lättjan, och jag loggar in på Netflix istället. Ni vet nog precis vad jag menar.

Jag läste en så vacker text igår. Avslutar med att dela den med er – väldigt tänkvärd, och den talade till mitt innersta. Hoppas den gör detsamma med er. Kram – ha en fin vecka!

Var glad min själ åt vad du har,
nu har du hundra sommardar,
och detta är den första.
När solens lopp sin ände tar,
då har du nittionio kvar,
och någon blir den största.

Ge noga akt på var du står,
imorgon är med ens igår,
det går så fort att vandra.
Lägg märke till att vad du får,
är hundra sommardar per år,
imorgon är den andra.

(Kajenn)

10 thoughts on “Kort för veckan – och oj, vad de talar sanning…

  1. Känner igen mig sååååå väl. Är bara så trött o ur balans, men kämpar för att hitta tillbaka

    1. hahaha – nackspärren ville jag verkligen inte att någon annan skulle känna igen sig i. Hoppas du får ordning på den – jag ska lägga mig på spikmattan en stund nu 🙂

  2. Instämmer helt varit i obalans och pricken på i att jag skar mig i finger och det kommer ta tid att läka. Kram till dig och hoppas att nackspärren släpper.

    1. Tack – det känns bättre idag men inte helt bra. så jobbigt när man har ont i rygg/nacke. Ska lägga mig på spikmattan en stund ikväll 🙂 Kram till dig!

  3. Jag känner igen mig om det med kärleken. Jag har ett viktigt beslut att fatta å jag ska även lyssna på mitt hjärta å hoppas att det leder mig in på rätt beslut.

    1. Hjärtat ljuger aldrig – och inte vår intuition heller – det är mest vi själva som lurar dem, för att det är mer bekvämt och kanske inte så jobbigt. Att följa sitt hjärta är ju ibland väldigt drygt och svårt <3 Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *