Vem är den här mannen?

Det spökar på mitt kontor.

Jag känner av det varje dag, och det är någon som rör sig där så att lampan tänds. Det är sån rörelsesensor, så lampan tänds när man öppnar dörren. Om ingen varit där innan vill säga – vilket händer ungefär varje morgon.

Ibland när jag kommer till jobbet så är korridoren helt kolsvart, alltså – ingen har gått där på ett långt tag. Men – mitt lilla fönster lyser så fint…

Jag har flera gånger lagt en motion-detector påslagen när jag lämnat rummet, och den visar att något/någon rört sig i rummet medan det varit tomt. Mätaren visar inte så starkt som om en människa skulle gått där, utan svagare, men ändå rörelse.

Jag är inte rädd – inte alls. Det känns trevligt bara. Som om någon tänder lampan till mig, så det inte är mörkt när jag kommer 🙂

Igår satt jag på lunchen och mediterade en kortis, och då fick jag äntligen kontakt med det som rör sig på kontoret. Och jag som ABSOLUT inte kan rita, ritade av mannen jag mötte, som stod bredvid mig en stund. Är enormt förvånad över mig själv, jag – som aldrig ens har ritat en man förut, som faktiskt ser ut som en människa 😉

Jag undrar vem han är – är helt säker på att han hör till platsen. Men annars har jag bara aningar och känslor.

Jag gillar honom, och hoppas att vi får en möjlighet att prata mer en annan gång. Tills dess är jag glad över att han håller koll på mitt rum, och tänder lampan till mig nästan varje morgon <3

Får ni någon känsla av honom?

4 thoughts on “Vem är den här mannen?

  1. De känns som någon som jobbat där tidigare, han kanske har kopplingar till källaren? Han vill nog bara hålla lite ordning och se till att dagsrutinerna följs ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *