Vattnets kraft

Jag läser en så fascinerande bok just nu. En japansk forskare har studerat vatten och fotograferat dess molekyler och jämfört dem med varandra. Vatten som behandlas olika ser olika ut. Kolla på bilderna nedan så får ni se – helt otroligt!

No good… Hur ofta säger vi inte det till oss själva? Alltför ofta.

Har du tänkt på hur det påverkar dig? Jag har förstått nu. Vi består till stor del av vatten, så hur vi talar till oss själva påverkar hur vår kropp mår rent fysiskt. Har vi kroppen full av No-good-molekyler så är det klart det blir knas..

Tacka din kropp, tacka vattnet i glaset du just ska dricka. Tacka efter duschen. Tacka diskmaskin och tvättmaskinens vatten, för att de hjälper dig. I början känns det fånigt, men så småningom blir det en vana.

Och du förtjänar att bestå av vackra vattenmolekyler som är jämna och starka – eller hur? Det finns mycket sanning i det där att man ska prata snällt med krukväxter 😉 De, precis som vi består av vatten ❤️

We must pay respect to water, and feel love and gratitude, and receive vibrations with a positive attitude. Then, water changes, you change, and I change. Because both you and I are water

Masaru Emoto

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *