Ett kort för dagen – bonus under veckan

Jag jobbar hemma, så tacksam över att ha möjlighet att göra detta. Och nyss när jag satt och drack kaffe så fick jag en så stark känsla att jag skulle lägga ett kort för dagen. Och ge till er.

Så jag gör det nu. När jag lägger kort för dagen, för mig själv och andra så använder jag oftast Trust your vibes, från Sonia Choquette. Den använde jag mycket när jag jobbade med Birkan – och hittar ni den någonstans, slå till – för det här är en riktigt bra kortlek för daglig vägledning <3

I dessa tider kan vi behöva all vägledning vi kan få – här är dagens från mig:

Seek solitude: ja, det är ju vad media säger åt oss hela tiden. Sätt dig i karantän, stanna hemma, var ensam, prata med ingen, handla inte, försvinn från verkligheten! Den här ovalda ensamheten kan ta knäcken på vem som helst, och jag tänker att det här kortet är precis vad jag behöver idag. När man vaknar upp, och för en sekund har glömt hela situationen i världen – den lilla stund av glömska – den är så viktig för resten av dagen. Att inte glömma bort hur det vanligtvis är. Att använda den här möjligheten till ensamhet och stillhet – och göra något bra av den istället för att frossa i kvällstidningar och pressträffar. Att ha tillit och tillåta sig att vara i sin ensamhet. Det kommer att bli ”som vanligt” igen, vad nu det kommer att bli. Men det kommer inte att vara så här för alltid.

Ett kort ramlade ur leken när jag blandade:

Accept the gifts of the universe: TACK <3 Det är så lätt att glömma allt vi kan vara tacksamma över när den här domedagskänslan råder. Ta en liten stund att i din nu uppskattade ensamhet tänka över vad du faktiskt kan tacka för. Jag vill tacka för att jag är frisk, för att jag är älskad och får älska många människor. För att jag har ett arbete, mat, toalettpapper… Det är sol ute och jag ska ta en promenad. Att bara en liten stund fokusera på fina saker i livet – kan boosta vårt humör och trycka tillbaka känslan av rädsla och hopplöshet.

Hoppas du fick lite kraft av dessa kort – jag fick det. Ta hand om er – vi hörs som vanligt igen på söndag <3

2 thoughts on “Ett kort för dagen – bonus under veckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *