Obalans i energierna – och kort för veckan

Hej allihop!
Fy alltså, vilken obalans det är i energierna runt oss just nu. Saker går fel, jag sover dåligt och grubblar på saker mer än vanligt. Kan det vara en kombo just nu – av Merkurius retrograd och en fullmåne som nalkas? Jag blir galen alltså…

Vi börjar komma i ordning i den nya lägenheten. Det är fortfarande rörigt på vissa ställen men det börjar ändå kännas som hemma. Jag tänker att en flytt såklart har att göra med min obalans också.

Den här veckan har jag också tänkt en del på de andliga fb-grupperna jag är med i. Jag behöver verkligen rensa bland dem, det är så dålig stämning och folk är så elaka mot varandra, lurar varandra och fuskar. Jag kan ibland inte låta bli att kommentera när någon gör ett inlägg med en kopierad text som hen tagit på internet, och låtsas att den är egen. Och kommentarerna bara: åh, vad bra skrivet.. Jag kan verkligen inte hålla klaffen då, för en stöld är en stöld – och tar man någons text så ska man banne mig länka och ge cred till den som skrivit texten från början.

Jag ska nog gå ur/sluta följa en hel del grupper. Till slut blir dessa som trafikolyckor liksom. Man står och tittar och kan inte vända bort blicken. Och så skapar de obalans, flyttar fokus till skitsnack och elakheter. Hur tänker ni kring dessa grupper? Har ni några grupper som är bra och är utan tjafs och ”jagvetbäst”? Tipsa gärna 🙂

Jag har haft en paus i flödet av klienter, på grund av flytten bland annat. Nu börjar jag komma igång igen och det känns så himla roligt. Jag har både sessioner och regressioner inbokade framöver och jag ser verkligen fram mot det.

Veckans kort då – ja, som vanligt så har de viktiga saker att förmedla inför den här veckan som kommer – som startar med en redig fullmåne. Varsågoda – här är veckans kort och vägledning:

Styrka (omvänd): Som du förmodligen redan känt så kan du ha en period av trötthet och en känsla av förlust på något sätt. Det kan vara en diffus känsla eller så kan du ha en tydlig bild av vad den handlar om. Du kanske inte lyssnar på din kropp, som vill ha mer vila, eller mindre. Det finns en längtan i dig, som kan vara svår att få grepp om, en längtan efter något som kan vara frihet, eller en önskan om att gå på din egen sanna väg. När du släpper dig fri kommer du att hitta din styrka igen. Du kommer att behöva din styrka och ditt mod – så om du känner att du behöver vila – ge dig själv det. Du är på väg mot ditt starkare och mer balanserade jag igen, efter en tid av vilsenhet och trötthet.

Måttfullhet (omvänd): Det här kortet vill också visa på en obalanserad period som du är i just nu. Du kan känna stress och press från olika håll – även från dig själv. Det kan kännas som alla världens bördor ligger på dina axlar – hela världen är full av elände och det tynger ner dig. Ondska, virus, flyktingkris – allt tillsammans som media matar oss med skapar en tung våt filt som ligger över dina axlar. Du kan också känna att du utsätts för prövningar när det gäller dina värderingar eller livsåskådning. Oroa dig inte för det – dessa behövs för att du ska kunna stå fast i det du tror och känner är rätt för dig. Det som händer nu gör dig starkare – och tvivla inte på det. Din andliga färd pågår och du kommer inte att gå vilse.

Vagnen: Du är i en period av rörelse och förändring. Du har känt den, och oavsett om känslan har varit positiv eller orolig så finns den där. Det är dags att fatta tömmarna på din egen vagn nu. Du har lärt dig en massa saker av den tid som varit och nu kan du använda dig av dina nya kunskaper.
Vagnen visar på framgång i det du funderar över, och du behöver ha en fast övertygelse i detta. Din seger vinns genom erfarenhet och uthållighet, det är inget som bara kommer till dig utan ansträngning. Du är på väg bort från det gamla, in i det nya. Den tid som varit har varit en stenig väg, nu kommer du snart ut på den raka, lättare vägen. Inta en ödmjuk inställning till din färd, och du kommer att se hur lätt vägen är att färdas på. Tillit och tacksamhet är ledorden för din fortsatta färd.

Ja, oj… Jag förstår precis och jag slutar aldrig förvånas över den här kortleken. Det är dags nu, att sluta be om ursäkt för det jag är och tror på. Jag har gått på nitar i sammanhang där jag faktiskt trodde att mina kunskaper var till nytta och önskade – men nu vet jag att jag behöver gå vidare därifrån. Jag har känt mig ledsen över kommentarer och attityder kring mitt arbete – nu känner jag att jag kan rakt säga att jag inte tycker det är ok – och gå vidare. Min väg är en annan, förstår jag nu. Så skönt att få lite kraft i den vissheten.

Jag önskar dig en fin vecka, ladda dig själv och dina kristaller i fullmånen och lyssna på din inre röst. Låt ingen tala om för dig att du inte duger eller räcker till. Du styr din vagn, och du bestämmer vilka som får följa med dig på din färd.

Om du gillar det jag skriver så får du gärna gilla mig på Facebook och Instagram också. Tack för att du läste <3

20 thoughts on “Obalans i energierna – och kort för veckan

      1. Känner precis igen mig ❤ Jag har svårt att värja mig för allas energier och blir galet trött om jag träffar för mycket folk. Skönt att höra att korten visar detsamma 🙏 Det är massiv kollektiv förändring just nu, för allas högsta goda men det skrämmer skiten ur de andra 😉

  1. Tack snälla ❤ det är ”skönt” att läsa att det är obalans/oroliga tider, bekräftade mitt mående den senare tiden. Ha det bäst 😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *