Flytten som Gud glömde – och kort för veckan

Om den här flytten hade varit en nyhet på Aftonbladet hade rubriken varit: Nu kommer flyttsmockan! Klass 1-varningen inför flytten – har du bilder, var du där?

Det mesta som kan knasa gjorde det. Trasig toalett i nya lägenheten, trasiga lysrör, fönstren otvättade osv. Men nu börjar vi ändå se ett ljus i tunneln och delar av den nya lägenheten börjar kännas som hemma. Vi kommer att trivas superbra här och jag har fått (nästan) fritt spelrum med mina ljusslingor. Jag menar – ALLT blir bättre med slingor 😉 Vi har lite kvar att packa upp, men det måste vänta tills flyttfirman hämtat kartongerna så vi kan få ordning i förrådet. Jag älskar att man kan hyra flyttkartonger, få dem levererade och hämtade. Men seriöst – nu tänker jag inte flytta på minst tio år…

Jag har fått fram mina kort, och ja – jag kan förstå vad de har att sägs denna vecka. Hoppas de kan ge er lite vägledning också. Alla kort omvända idag – det ska vi ha med oss i tanken när vi tolkar dagens kort:

Djävulen: När detta kort kommer omvänt så är nyckelordet: frihet. Du kanske har gått igenom en period som varit både jobbig och tung – men nu kan inget längre hålla dig tillbaka. Det kan handla om arbete, makt eller missbruk av makt – mot dig eller någon annan. Du kan nu släppa det och gå vidare, det här kortet visar på ett slut – ett slut på en sorts förslavning eller fångenskap som kan ha att göra med en person, ett arbete eller kanske till och med en framgång. Du kan nu släppa känslan av att det yttre skapar lycka – och du kan börja se inåt, och känna en inre frihet.

Yttersta domen: Det här kortet är en liten varning – ett finger i luften för dig. Det kan vara så att du känner olust och skam över något som du känner att du kunnat göra annorlunda. Det är nu du verkligen måste motstå frestelsen att ge upp – du måste kämpa på. Det kan ha att göra med det första kortet, men också vara kopplat till något personligt i ditt liv. Du har ett beslut att fatta, som är nödvändigt för att du ska komma in på rätt väg – mot dina mål. Detta kort vill också säga att du nu behöver lyssna på din inre röst – och lita på den. Släpp taget om din negativa inställning till dig själv och till ditt värde. När du gör det – då är du på rätt väg mot din inre, sanna frihet.

Måttfullhet: Även det här kortet har viktiga saker att förmedla. Den svåra period som du varit i kanske fortfarande pågår, eller känns som att den pågår. Stressen i dig gör att du kan ha svårt att fokusera och du kan känna dig i obalans. Det kan göra att du glömmer bort att lyssna på ditt inre, och du kan missa att överväga alla aspekter när det gäller din fråga (eller det beslut du står inför). Även när det är svårare tider – försök att tänka att du nu har ett bra tillfälle att testa dina värderingar. Att träna på att stå fast vid dem, oavsett vad andra säger och tycker. Nu är en förberedande tid – och du kommer att stärkas och i slutet av vägen stå rak i ryggen, trofast mot dig själv.

Jag förstår korten denna vecka, de stämmer väldigt väl för mig, där jag är just nu. Jag har tystat min inre röst en tid nu, och jag behöver lyssna på den mycket mer än vad jag gjort den senaste tiden. Mer meditation, tätare samtal med änglarna och mina guider. Dags för oss alla att ta hand om oss själva lite mer. Som om vi vore en trädgård som vaknar upp efter en lång och kall vinter. En älskad trädgård där små knoppar sakta kommer upp ur jorden och där vi försiktigt krattar och städar upp för att allt verkligen ska kunna blomma och växa med de allra bästa förutsättningar.

Jag önskar er alla en fin vecka, trots bakslaget i vädret. Jag hoppas också att ni kan få lite vägledning från korten denna soliga söndag.

Kram på er – om ni gillar det jag skriver så får ni gärna gilla mig på Facebook och Instagram också.

2 thoughts on “Flytten som Gud glömde – och kort för veckan

  1. Tack för dina kort och budskap! Mycket att fundera över! Det stämmer väldigt bra!
    När det gäller flytten vet jag vad du menar, jag sa detsamma, härifrån bara till kyrkogården eller ålderdomshem!
    Kram 🤗

    1. Ja, ni har ju ganska nyligen flyttat också – det är fruktansvärt! Jag säger som du – vi har ett ålderdomshem som granne – det blir väl min nästa flytt 😉 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *