Fullmåne – och kort för veckan

Sover ni dåligt när det är fullmåne? Det gör jag – i morse vaknade jag alltför tidigt, satte på kaffe och drack det sittandes i ett fönster. Även om jag inte såg någon fullmåne så är den ju där. Nu när det börjar ljusna ute så ser jag hur grått och regnigt det är idag.

Det blir korta inlägg nu och några söndagar framöver. Hela vår lägenhet är kaos, fullt med kartonger och högar med saker som ska packas ner. Jag hoppas ni har förståelse för om det blir lite mindre just nu. Jag tar inga klienter heller på helger nu – vi måste verkligen hinna packa ner hela vårt liv.

Korten har jag såklart inte packat ännu – iallafall inte dom jag använder mest. Igår packade jag ner anderummet, alla kristaller, alla pärlor och smyckesdetaljer, alla böcker och kortlekar (nästan), alla mina buddhafigurer – det är så öde därinne nu. Bara mitt lilla bord och duken är som vanligt – så ni kommer inte att se någon skillnad 😉

Här är veckans kort – och som vanligt är de spot on för mig – hoppas ni alla kan få något mer er denna vecka:

Kejsaren: Jahaja, det här kortet ger kraft och klarsynthet åt din fråga/ditt problem. Du har styrkan i dig för att uträtta mycket den närmaste framtiden och du kan kämpa dig till det du vill.
Nu är tiden kommen – det är nu du ska se klart på allt och du kan se precis vad du behöver göra. Var modig i dina beslut. När det här kortet visar sig rättvänt så antyder det att du verkligen kan påverka och hjälpa andra just nu. Se till att få ordning på ditt eget så kommer allt att falla på plats. Du behöver bestämma själv över dina val och över ditt liv – när du gör det kan Kejsaren hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

Vagnen: Det här kortet visar att du är i en period av rörelse och förändring. Du kan ha funderat en tid nu, och tiden är mogen för att fatta det där beslutet, att göra ditt val. Det är dags att fatta tömmarna på ditt livs vagn och styra fast och bestämt. Kortet anger framgång när det gäller din fråga, men du behöver vara tydlig och fast i dina val. Du måste hålla ut, hålla i – ingen seger eller framgång ges till dig utan ansträngning. Du är på väg bort från den gamla staden, på ett äventyr mot något nytt.

Solen (omvänd): Om de två första korten är starka och positiva så kommer här en liten varning. Allt det här nya och kraftfulla kan få dig att tappa orken och energin. Det kan kännas som att du kämpat och kämpat och att du liksom inte ser det där fantastiska som alla säger ska komma? Du kanske har någon i din närhet som inte mår bra, och det saktar ner din resa. Du kan känna tomhet, trötthet – som om det gamla som du är på väg att lämna håller sig fast. Du vill vidare men det gamla är tryggt – och det krävs så mycket för att vända ryggen till. Solen går upp och ner varje dag – det kan inget ändra på. Likaså går din energi upp och ner. Kraften kommer alltid tillbaka. Du behöver verkligen vara envis och stark nu, visa mod och kämpa mot nedstämdhet och negativa energier som kan försöka påverka dig. Uppmuntra ditt inre barn, hitta den energin och glädjen. Minns när du fick dina första finskor med klack, den där högt önskade leksaken eller minns känslan i den första dagen på sommarlovet. Ta fram den känslan. Glädjen. Den finns inuti – och är en fin grund för ärliga och klara beslut. Det är din livsväg, du styr.

Det är lätt att krokna, särskilt den här tiden på året. Jag som verkligen tycker att mörker är jobbigt ser verkligen fram mot en vår, ljus och värme. Även om det har varit en otroligt märklig vinter utan varken snö eller kyla – så är en vinter ändå en vinter – som kan ta knäcken på vem som helst. Jag behöver sluta sucka över röran här hemma. Jag behöver hitta glädjen över att få ett nytt hem och en spännande vår. Jag ska jobba på det idag.

Jag önskar er en riktigt fin söndag – och som vanligt blir jag ju superglad om ni gillar mig på Facebook och Instagram <3

Tack för att du läste ända hit!

4 thoughts on “Fullmåne – och kort för veckan

  1. Tusen tusen Tack. Står inför ett vägval att släppa ett jobb som jag har haft i 34 år och börja på helt ny arbetsplats på privata narknaden. Tack

  2. Tack goa, Sara, för de fina orden. Att du ger dig tid trots att du packar, packar och packar. Önskar dig allt gott i allt ditt nya. Jag tar med mig dina ord. Ljuset och våren är snart här.
    Kram❤️❤️

    1. Packandet tar ju aldrig slut – skönt med en liten paus med korten ändå 🙂 Och ja – ljuset och våren är snart här – och det kommer att bli helt fantastiskt <3 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *