Frekvensmedicin – och kort för veckan

Min vän Ulrika – som jag har mottagningen tillsammans med – håller på med frekvensmedicin och det är ju bara SÅ himla spännande. I dag var jag på min första behandling – vi ska jobba med mina allergier och denna första gång var en startsession.

Man får elektroder på huvudet, handleder och fotleder – och så läser Eductorn (maskinen) av frekvenserna i kroppen. Man kan i stort sett ta reda på vad som helst. Vid obalans kan man tillföra kroppen det som saknas, med hjälp av olika frekvenser – och på det viset justera och skapa balans.

Frekvensmedicin kan användas på en mängd olika saker, men kanske vanligast på stress, sömnproblem, utmattning, mätning av brister på vitaminer och mineraler, smärta, allergi, matintolerans osv.

Mitt mål är att bli hjälpt med mina allergier. Detta var det som kom upp på mig idag:

  • Jag har ett bra flöde i mina chakran. Eductorn skapar en bild av mitt chakraflöde och min aura – den såg superfin ut 🙂
  • Jag har inflammation i kroppen – vilket jag vet pga smärta i en fot.
  • Jag har en brist på c-vitamin
  • Jag har något som kan tyda på överkänslighet mot vetemjöl.
  • Jag svarar bra på alla mina inre organ
  • Jag visar högt på pälsdjur, pollen och starka dofter.

Det var så himla häftigt, själva sessionen tar drygt en timme – och man får ligga skönt nerbäddad med filtar och mjuka kuddar. Jag gick ut och in i någon typ av sömn, väldigt likt känslan av djup hypnos. Jag kände också vågor av energi passera min kropp under flera tillfällen. Nu känner jag mig pigg och glad – ser redan fram mot nästa gång. För att få en riktigt bra effekt så bör man göra 4-5 balanseringar. Är ni nyfikna så finns min vän på Facebook via länken här.

Och så har vi veckans kort – och de gjorde mig ännu gladare 🙂

Kejsarinnan: Nu äntligen – nu börjar en tid av överflöd och kreativitet! Det är en ny tid av tillväxt och harmoni – både privat och i jobbet/studier. Planer du haft och kanske arbetat mot kommer närmare en verklighet. Nu har du flyt, allt går som du vill och du upplever kärlek och livsglädje. Njut av den här tiden, var glad, dansa, klä dig i vackra färger och var i livet <3

Världen: Om du haft en tid av prövningar bakom dig så är den slut nu. Du är redo att gå in på en ny väg, och du kan släppa det som varit. Du har lärt dig massor av viktiga saker för att kunna ta dig an nästa fas i livet – och det handlar om din andliga utveckling, likväl som ditt inre sanna jag. Det här kortet vill också vara tydlig med att du nu behöver bestämma dig för om du ska lämna allt gammalt bakom dig, eller om du ska släpa med dig det in i det nya. Om du väljer att packa lätt, och lämna de tunga gamla sakerna kvar, så kommer du att kunna gå lätt och fort på din nya livsväg. Har du däremot svårt att göra dig av med gamla tankar, ältande och erfarenheter så kan din väg bli långsam, just på grund av den tunga packning du valt att bära med dig. Vad väljer du? Hur vill du att din färd ska kännas framöver? Vad kan du lämna bakom dig? Vad tjänar dig och vad drar ner dig i din energi?
Kom ihåg – du förtjänar de belöningar du får, du är redo och du är den som avgör hur ditt liv ska fortsätta. Du är regissören i ditt liv – vilken film vill du skapa?

Vagnen (omvänd): Det här kortet omvänt är en liten varning, eller kanske mer en förmaning. Om du fortfarande känner att du inte har kontroll på dina hästar (dina tankar, problem eller prövningar) så kan du känna att ditt självförtroende minskar, du kan tappa sugen och orken. Du kan behöva stanna upp, inte rusa ut på din nya väg – utan noga överväga dina steg och din riktning. Du måste vara snäll mot dig själv och sluta lyssna på den inre negativa rösten som försöker få dig att ge upp. Som i förra kortet – det är du som bestämmer. Ingen annan. Bara du.

Ja – inget är bara muffins och enhörningar – utan vi måste såklart jobba hårt för att nå våra mål. Det händer sällan att vi får allt vi önskar utan att göra något för det. Många människor vänder sig till andliga och mediala personer och ber om att få veta sin framtid. För om man får veta att det kommer att gå bra, att man får jobb eller att det löser sig med pengar – då kan man ju luta sig tillbaka och vänta på bättre tider…

Förstår ni hur jag menar? Det är ju därför jag inte spår framtid. För om någon säger till oss att allt kommer att bli bra, så vet vi kanske iallafall inte HUR och på vilket sätt. Vi kanske inte orkar göra jobbet – och då blir ”spådomen” inte sann förstås.

Just nu lättar energierna – vi har möjlighet att vika av från vår mörka och trötta väg – men vi behöver ta beslutet, och vi behöver gå med våra egna ben. Vi behöver bära vår packning.

Jag önskar er alla en riktigt fin vecka – och om ni som jag har klarblå himmel och sol idag – passa på att gå ut i ljuset. Kramar!

Om ni gillar det jag skriver så får ni såklart gärna gilla mig på Facebook och Instagram också. Tack!

9 thoughts on “Frekvensmedicin – och kort för veckan

    1. Så bra och ärligt skrivet, nu när jag flyttar tar jag beslutet att bära den lätta ryggsäcken, och känner på mig att jag kommer gå framåt med beslut😍♥️👌🍀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *